“Zelensky voor de keuze: vlucht of aanslag”

(Door: Elmar Forster – Vertaling: E.J. Bron)

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky zou het land moeten verlaten om niet door leden van het Oekraïense leger gedood te worden, zei Scott Ritter, een gepensioneerde officier van de geheime dienst van het Amerikaanse korps mariniers. “Hij zal verliezen. Als hij in de Oekraïne blijft, zal hij of door Russische hand of door de hand van een officier van de Oekraïense strijdkrachten sterven, op grond van de politieke instabiliteit in het land”, voorspelde de expert.

Volgens Ritter had Zelensky nu de kans: of met zijn gezin het land te verlaten en een vreedzaam leven in het buitenland te voeren, voor zover hij niet aangeklaagd zou kunnen worden voor oorlogsmisdaden.

Explosieve situatie”

De voormalige adviseur van de ex-president Leonid Koetsjma (1994-2005), Oleg Shoshkin, noemde de situatie in de Oekraïne op grond van de machtsovername door Zelensky en de economische instorting explosief. Kiev zou praktisch al bankroet zijn, heeft 60% van zijn economisch complex verloren, de munt van het land, de hryvnia, wordt alleen nog door binnenlandse en buitenlandse reserves gesteund en de sociale structuur wordt door de emigratie van 11 miljoen mensen uiteen gescheurd.

Al deze feiten duiden er volgens Shoshkin op dat er een revolutionaire explosie in de staat ophanden is.

Bron:
unser-mitteleuropa.com
Door: Elmar Forster

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op “Zelensky voor de keuze: vlucht of aanslag”

 1. Niek zegt:

  Het verbaast mij sowieso dat hij nog leeft, maar zijn nut is voorbij en in andere handen. We zullen zien waar dat stuk verdriet heen vlucht en wie het stokje zal overnemen, hoewel het mij leuker lijkt als de Russen met hem aan de haal gaan en hem tegen zijn wil in leven houden….

  Geliked door 1 persoon

 2. Harry zegt:

  Overdrijf ik als ik zeg dat de halve wereld zich gek heeft laten maken door dit irritante ventje ?
  Ruim hem maar snel op , komt er vrede .

  Geliked door 2 people

  • Boike zegt:

   @ Harry 18 maart 2023 om 09:22

   Zelensky is door de Amerikaanse CABAL als trekpop aangesteld. Hij doet precies, wat de CABAL hem voorschrijft.
   De meeste NATO-landen zijn ook trekpoppen van diezelfde CABAL.

   De duivelse CABAL heeft zich gruwelijk misrekent in de kracht van Rusland.
   Amerikaanse hegemonie is aan het wankelen.
   Er is onvoldoende dekking voor de dollar.
   Nu begint het binnenshuis bij de CABAL te rommelen.
   De diverse KM’s (Khazarse Maffiosi) zitten elkaar flink dwars.
   Crisis in Amerika hangt in de lucht.
   Er zijn al 2 banken omgevallen.
   Uitkomst is ongewis.

   Geliked door 3 people

  • koosv8 zegt:

   Was hij wel zo geliefd, de media en de politieke globalisten liepen met hem weg, maar wie iets meer op de hoogte was /is weet ook wel dat die NAZI van geen kant deugde. Hij is door onze “leiders” ophanden gedragen. Net als die leugenachtige vaccins, danwel de klimaat onzin. Het is vrijwel eender met al die leugenachtige voor ingenomen standpunten.

   Geliked door 1 persoon

 3. karton zegt:

  Waarom wordt deze clown Zelensky niet aangeklaagd door het zg. Internationaal Gerechtshof in Den Haag ? Of zou deze door-en-door corrupte figuur géén oorlogsmisdaden hebben laten plegen ?
  Nou ja, de oorlog verliezen, zie ik nog maar zo niet gebeuren : ze hebben zojuist 4 ouwe Mig’s van Polen gekregen en vanuit Tsjechië komen er óók nog een paar; die worden wél per spoor aangevoerd want vliegen kan die ouwe meuk niet meer.
  Hiermede is hun “luchtvloot” weer volledig op sterkte en kan de overwinning reeds gevierd worden.

  Geliked door 4 people

 4. leeuw7 zegt:

  De schaamteloze nietsontziende corrupte collaborerende klimaatfascistische oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadigers in Nederland zullen deze onbetrouwbare Oekraïnse moordende oorlogsmisdadiger wel te hulp komen!!

  Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische corrupte collaborerende klimaatfascistische oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia stappenplan psychopaten te kunnen berechten!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Haelen 6081CZ

  Like

 5. droevige mof zegt:

  Onze staatsmedia vragen plotseling: “Wat doet de oppositie eigenlijk in het democratische Oekraïne?” Interessant, tot voor kort was dit een verboden vraag. Het antwoord is: “Ze staat achter de president.”
  Dit doet me denken aan Merkel. Als ze zei “Hij heeft mijn volste vertrouwen” stond de persoon op haar dodenlijst. Twee weken later, ontslag.

  Geliked door 1 persoon

 6. oliedom zegt:

  Nou, Snel wegwezen en Hup naar jouw “vrienden” USA dus!
  Is die oorlog ook zo gebeurd, hoop ik en kan o.a. die Criminele, Corrupte, Hypocriete Eu zijn wonden likken en kunnen zij hun leugens weer proberen mooi te praten zoals, Het was niet de bedoeling om ……… Bla, Bla, Bla Dus!!!!

  Geliked door 1 persoon

 7. Boike zegt:

  Scott Ritter heeft het heel goed gezien. Zelensky is zijn leven niet meer zeker, ook niet in het buitenland, zo hij mocht vluchten.

  Als je tegen beter weten in blijft volharden in een verloren oorlog, waarin reeds ca. 200.000 van je manschappen zijn gesneuveld, soldaten aan het front slechts 5 à 6 uur overlevingskans hebben, deserterende soldaten vluchten naar het buitenland en pubers zelfmoord plegen, omdsat ze worden opgeroepen voor het leger, dan wordt het volk boos op de machthebbers en zint op wraak.

  Geliked door 4 people

 8. Belozersky zegt:

  Beter een goede buur dan een verre vriend. Zelensky heeft zich ontpopt als marionet m.n van de VS. Foute keuze gezien het oorlogsgeweld in zijn land.
  Dit had anders gemoeten.

  Like

 9. LUCIA zegt:

  Als hij vlucht zal hij heus niet door de Amerikanen beschermd worden, hooguit voor een par maanden, dan is hij binnen no time een bericht in de krant, als hij blijft ook en als hij een echte vent is, levert hij zichzelf uit en bedingt vrijheid en vlucht voor zijn gezin, kortom hij bevindt zich in de bekende positie between a rock and a hard place !!!En helaas heb geen greintje medelijden met die etterbak.

  Like

 10. Johan zegt:

  Zelensky voor de keuze : ‘Vlucht of Aanslag’.

  Er is echter nog een derde mogelijkheid :
  Hij kan Russische roulette doen, tot hij erbij neervalt.
  Net als die Duitse dictator indertijd, Adolf Hitler.

  Like

 11. Julia zegt:

  The White House heeft wellicht wel een kamertje voor deze oorlogsmisdadiger vrij mits de CIA niet meer dan genoeg van hem heeft. Vluchten of een aanslag is zal er niet om treuren.

  Like

 12. Ravian zegt:

  De hele wereld kent zijn bakkes, en tientallen miljoenen gaan zijn bloed willen drinken, bovenop de tientallen miljoenen die nu zijn bloed al willen drinken.
  Die lul gaat dus straks werkelijk nergens meer veilig zijn.
  Ik gok op een exit in Mussolini stijl…

  Like

 13. BigLJohn zegt:

  Ik denk dat het met Zelensky net zo gaat verlopen als met Hitler. Iedereen denkt dat hij zelfmoord pleegde maar ondertussen was Hitler er tussen uit gepiept richting zuid Amerika. Sommige rotzakken krijgen ze gewoonweg niet te pakken plus word er fakenieuws de wereld ingestuurd over een zogenaamde dood van een onderhavige persoon.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s