Klimaatbeschermingsreligie: Eredoctoraat in de theologe voor Greta Thunberg

(Vertaling: E.J. Bron)

De Zweedse klimaat-mascotte Greta Thunberg (20) heeft reden tot vreugde: een universiteit verleent haar nu zelfs een eredoctoraat – voor theologie. Veel mensen vragen zich nu af: is klimaatbescherming ondertussen een erkende religie en de preken van de Zweedse teenagers zelfs een theologische leer?

Op grond van haar bijzondere betrokkenheid voor de klimaatbescherming wil de universiteit van Helsinki Greta Thunberg nu een eredoctoraat voor – je bedenkt het niet – theologie verlenen. Dit maakte de verantwoordelijke faculteit van de Finse universiteit maandag bekend. De titel, die ook aan niet-afgestudeerden van de universiteit voor hun bijzondere betrokkenheid verleend kan worden, dient in juni aan klimaat-Greta overhandigd te worden.

Eredoctoraat voor Thunberg is “beledigend”

Op internet komen met het oog op de nominatielijst, waarop de naam van Thunberg gelijkwaardig naast prominente bisschoppen en gestudeerde theologiewetenschappers staat, komen de gemoederen niet tot bedaren. “Dat is de nagel aan de doodkist van de geloofwaardigheid van academische graden”, schrijft een gebruiker op Twitter. Een ander maakt bezwaar: “Het is ongelooflijk beledigend voor mensen die er jaren over doen om hun master in theologie te halen.”

Bron:
exxpress.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Klimaatbeschermingsreligie: Eredoctoraat in de theologe voor Greta Thunberg

 1. Ary zegt:

  Zo is er altijd iets te lachen, als je het maar zien wil.

  Geliked door 3 people

 2. Henk der Niederländer zegt:

  Daaraan kun je precies zien hoe ver de academische wereld van het padje is.
  Het geeft duidelijk aan dat ze daar ook met allerlei soorten winden mee waaien om hun subsidies veilg te stellen.

  Geliked door 8 people

 3. delamontagne zegt:

  Behalve NL zijn er meer Wokistanisten, zo lijkt mij Sweden een ergere……….

  https://imbo.vgc.no/users/bt/images/b656e5ee444801f073470b1c07d8489a?t%5B%5D=maxSize%3Awidth%3D1080&publicKey=bt-w&accessToken=6ea775bedccce81aae18d672a36b757d94d38586f3cd236345f6b55d87937ad6

  De districtsrechtbank van Nacka-Stockholm heeft besloten dat de “aanklacht tegen ’t klimaat” van …..DOCTEUR Thunberg voldoende aangrijpingspunten betreffende “klimaat-verwaarlozing”!, heeft om dit voor de rechter te laten verschijnen.
  De rechtszaak werd in november 2022 voorbereid door jongerenorganisatie Aurora, na twee jaar voorbereiding.
  De Zweedse staat heeft nu drie maanden de tijd om te reageren.
  Aurora is van mening dat het huidige klimaatbeleid van Zweden onwettig is en wil dat de rechtbank de staat opdraagt ​​maatregelen te nemen om de klimaatverandering te beperken.
  De klacht was ingediend door 600 jongeren.
  Vanaf nu wordt het aantal eisers teruggebracht tot de 300 leden van vereniging Aurora.
  Het is tot nu toch niet helemaal duidelijk of het een “echt”process gaat worden voor een Rechtbank of dat de affaire zal worden afgedaan in besloten kring in de vorm van geschreven besluiten.
  Dit soort dagvaardigignen zijn er al in bepaalde andere anden geweest.
  In NL en Dts-land hebben de militanten gewonnen, maar in Noorwegen hebben Grienpies en “Nature andYouth” hun Klimaat-Proces verloren in 2020.
  BRON:
  Grønt lys for klimasøksmål i Sverige

  Geliked door 3 people

 4. BigLJohn zegt:

  In deze maatschappij dien je een volslagen idioot te zijn om te kunnen meetellen. Maar ik pas. Het gezonde verstand zal uiteindelijk toch gaan overwinnen.

  Geliked door 6 people

 5. BosscheBol zegt:

  De Greta tenhemelopneming. Voortaan een jaarlijkse feestdag.

  Geliked door 2 people

 6. Snappie zegt:

  Het is puur sentiment waarop wordt ingespeeld een blerende klimaatwappie de green deal is de holy greal waaronder we worden verpletterd. Alles moet wijken voor de natuur en de gigantische energie transitie. Kortom alles wordt stil gelegd hetzij om pfas grond, corona lockdowns en het doorgeschoten co2 farce beleid. In plaats van te innoveren en alles met mate te doen komen ze met onmogelijke deadlines die ze van 2050 naar 2030 naar voren halen ook voor de auto industrie tot 2035. Dit beleid is volslagen irreëel en gebaseerd op de klimaatverandering doctrine dwangriedeltje.
  Het beleid in de EU moet per direct worden stop gezet in een politieke lockdown. Opdat we in quarantaine in alle rust tot een rationele nieuwe beleidskoers uitzetten. De huidige vertegenwoordigers van de EU top zijn ongeschikt om nog langer te dienen. Stop de dictatuur van de totale controle

  Geliked door 1 persoon

 7. Boike zegt:

  Dit is te gek voor woorden.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Dit is het beste bewijs dat het hele klimaatverhaal een soort nieuwe religie is met het lelijkste kind ter wereld( zowel van binnen als buiten) als klimaatpaus…. zet dat Quttekind een jaar in India en laat haar daar ” lekker op straat leven” en dan kijken of het leven van een verwende klimaatprinses a la haar generatie, maatgevend is.

   Sorry maar tegenwoordig worden kinderen veel te belangrijk gemaakt, vroeger had je als kind niets te zeggen ook niet goed maar toch een stuk beter dan wat het nu is ..want er bestond toen gelukkig geen kinderporno.

   Overigens is het licht wat de globalisten op de belangrijkheid van het kind werpen, een dwaallicht ..want nog nooit eerder is het geperverteerde en verwerpelijke misbruik en de misdaad van het fenomeen genaamd pedofilie, door een (deze) groep zo gepropageerd en wordt het overal in de maatschappij zo naar voren geschoven via wetgeving en onderwijs…… walgelijk..
   Laat een kind toch een kind blijven dus geen gezeik met politiek en met je poten van ze afblijven…

   Like

 8. boorzalf zegt:

  Heeft ze een strik diploma gehaald??

  Geliked door 2 people

  • Boike zegt:

   @ Edwin Vissers 22 maart 2023 om 00:54

   Voor degenen, die niet bekend zijn met het symbool van het afgedekte oog, hierbij een kleine verduidelijking.

   Het is een maçonieke verwijzing naar de oude Egyptische mythologie over de godheid “Horus”. In een gevecht met een andere godheid (hoe goddelijk is vechten ???) verloor hij een oog. Iemand met maar één oog kan geen diepte zien.

   Horus heeft ook nazaten. En die bloedlijnen bestaan heden ten dage nog steeds en worden angstvallig in stand gehouden door de Khazarse Maffia. In de bijbel worden ze de “Nephilim” genoemd, die zich legden met aardse vrouwen, dus sex hadden (Genisis 6:1-4). De goden hadden de macht gegrepen. Hun nakomelingen werden later de eerste koningen (gezegend door de papa-godheid, koning bij de gratie gods).

   Deze zogenaamde goden waren geen goden en geen engelen, maar buitenaardse wezens (extraterrestrials) die geen gevoelens hadden en geen emoties kenden. Ze beschikten wel over zwarte magie. Het waren tirannen, duivels (engelen, die uit de hemel kwamen vallen met vliegdingen-ufo’s) !!! We kennen ze ook als de Annunaki’s.

   In Khazarse Mafiose en maçonieke kringen wordt graag een foto gemaakt met maar een half gezicht of met een bedekt oog. Dat is een stille verwijzing naar de bloedlijn.

   Zie ook het “Great seal of United States” op het Amerikaanse dollarbiljet. Een afgetopte pyramide van 13 lagen, die drie-dimensionaal, getekend is met daarboven zwevend het stralende “alziende oog” dat twee-dimensionaal getekend is.

   ://media.gettyimages.com/id/555725179/nl/foto/detail-of-the-one-dollar-bill.jpg?s=612×612&w=0&k=20&c=qHa8umMrVkuNFW8G2IkTHNMXOACXkxn-6zvPx7rNRJk=

   Geliked door 1 persoon

 9. Dewaere zegt:

  ‘… ze zullen dieren gaan aanbidden, lopende dieren, vliegende dieren, ja zelfs kruipende beesten…’ Zag vanavond nogeens Marcus Lanz op de Duitse tv (ZDF). Daar zat die dikke Grüne parlementariër met dat lange haar (om te compenseren dat ie bovenop steeds minder heeft) over de steeds extremere milieu-maatregelen van zíjn ministers. Die kreeg flink de wind van voren van Lanz en ook andere gasten, dat ze de mensen de armoede in dreven, dat landen als China, India, zelfs de VS juist steeds meer c02 uitstoten en die van Duitsland nog geen 2% was en of alle welvaart en sociale samenhang in het land daarvoor zomaar konden worden opgeofferd. Lanz zei zelfs dat er daardoor mensen zouden zijn die hun huis zouden moeten verkopen.. Die dikke Grüne ontkende het stellig en je zag de ingehouden woede van het groene gelijk: “we moeten de wereld redden” zei hij letterlijk, de argumenten die hij te horen had gekregen had hij blijkbaar niet gehoord.
  Zo’n aanval op die groenen heb ik van die Lanz nog nóóit gehoord, blijkbaar krijgen de schapen nu ook door dat ze geschoren worden. Als de grünen daar met pek en veren weggejaagd worden uit de landelijke politiek is het ook over met de groenen in heel Europa.

  Geliked door 4 people

 10. Hovawart zegt:

  Doomdenken is slechts een verdienmodel voor sektes die hun volgelingen willen doen geloven dat hun toekomst niet meer bestaat……

  Geliked door 2 people

 11. Julia zegt:

  Geheel van het padje maar goed voor de gekken bezeten van klimaat hysterie zal dit wel een opsteker zijn. Verder maak ik er geen woord meer aan vuil met gekken valt niet te leven of te dealen en zijn een zeer gevaarlijke virus voor de algehele samenleving. Ben benieuwd als we een jaartje of tien verder zijn hoe de samenleving er dan uit ziet maar ik vrees het ergste.

  Geliked door 2 people

 12. Peter Rissing zegt:

  Alle theologen zijn sowieso wappies. Een universitaire graad halen in een verzonnen theorie, gebaseerd op een niet bestaand iets. Wat een onzin. En dan nog een eredoctoraat in verkrijgen is hyperwappie.

  Geliked door 3 people

 13. boorzalf zegt:

  Eredoctoraat in het liegen, theo loog. Wat voor Rutte, zo’n prijs.

  Geliked door 3 people

 14. ronjaspers zegt:

  De klimaathoax heeft niets maar dan ook helemaal niets met het klimaat te maken.Het heeft alles te maken met de depopulatie (genocide) agenda 21 en 2030 uit de NWO agenda.De satanische globalistische elite willen 90% van de wereldbevolking uitmoorden,de overige 10% dient als slaven.Het uitmoorden van de wereldbevolking gebeurt momenteel met die dodelijke corona vacccinazi,s (biowapens) Eventueel i.c.m. oorlog of uithongeren.Het gebeurt recht voor onze neus,en de mensen zien het niet of willen het niet zien.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s