Poetin: We zullen uraniummunitie als wapen met een nucleaire component behandelen

(Vertaling: E.J. Bron)

De woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken vergelijkt de plannen van Londen om uraniummunitie aan de Oekraïne over te dragen met het Joegoslavische scenario.

De bedoeling van Groot-Brittannië om aan de Oekraïne munitie met verarmd uranium te leveren, is met het “Joegoslavische scenario” vergelijkbaar. Dit verklaarde de woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, Maria Sacharova. Op haar Telegram-account becommentarieerde zij de desbetreffende uitspraak van de Britse viceminister van Defensie, Annabel Goldie, als volgt:

Het Joegoslavische scenario: deze kogels doden niet alleen, maar ze vergiftigen het milieu en veroorzaken kanker bij de bewoners van deze landen.”

Sacharova benadrukte dat het naïef zou zijn om te geloven dat de inzet van uraniummunitie alleen maar haar directe doelen zou schaden. Ze merkte op dat het in Joegoslavië vooral NAVO-soldaten – in het bijzonder Italiaanse – waren, die schade opliepen en desondanks geen compensatie kregen. Ze concludeerde:

De Oekraïners worden door hun ´weldoeners´ vergiftigd.”

Bron:
rt.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Poetin: We zullen uraniummunitie als wapen met een nucleaire component behandelen

 1. bobzelf zegt:

  YES YES YES YES YES GLOEIENDE GLOEIENDE YES . YES

  GAAT HET DAN TOCH GEBEUREN ??

  NA 9 JAAR PROBEREN EN PLAATSEN . NAAR PVV EN FVD

  EN IEDEREEN ZWIJGT ALS HET GRAF.

  JE KON DE REGERING ER MEE LATEN VALLEN EN RUTTE NAAR GOD HELPEN VOOR EEN TRIBUNAAL

  MAAR HET BLEEF DOODSTIL

  NOU IK OME BOB GODVERDOMME DUS NIET ..

  DIT KOMT NET TEVOORSCHIJN ..

  Hoe en waarom Obama het passagiersvliegtuig MH17 neerhaalde op 17 juli 2014
  Geplaatst op 21 MAART

  Voordat het passagiersvliegtuig MH17 op 17 juli 2014 werd neergeschoten boven het burgeroorloggebied in Oekraïne, moest de Amerikaanse president Barack Obama 9 EU-landen overtuigen die tegen het toevoegen van meer sancties tegen Rusland waren – hij moest hen dwingen om het toevoegen van die sancties goed te keuren . Hij moest hen ‘bewijs’ leveren dat Rusland gruwelijke dingen deed in de burgeroorlog in Oekraïne. Op 15 juli 2014 kopte de Russische RT “9 EU-landen klaar om economische sancties tegen Rusland te blokkeren” , en meldde dat:
  Frankrijk, Duitsland en Italië behoren tot de EU-leden die het voorbeeld van de VS niet willen volgen en geen handelssancties willen opleggen aan Rusland. De sancties van de VS worden gezien als een duw om zijn eigen miljardenvrijhandelspact met Europa te promoten.

  “Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk, Bulgarije, Griekenland, Cyprus, Slovenië en EU-president Italië zien in het huidige klimaat geen reden voor de invoering van sectorale handels- en economische sancties tegen Rusland en zullen op de top de maatregel blokkeren”, een diplomatieke bron vertelde ITAR-TASS.

  Om een ​​nieuwe golf van sancties door te laten gaan, moeten alle 28 EU-lidstaten unaniem voor stemmen. De EU-ministers zijn van plan nieuwe sancties tegen Rusland te bespreken tijdens hun top in Brussel op woensdag 16 juli. Zelfs als slechts één land zijn veto zou uitspreken, zouden er geen sancties worden opgelegd. Nu zwaargewichten als Frankrijk en Duitsland tegen meer sancties zijn, zal de maatregel waarschijnlijk opnieuw worden uitgesteld , aldus de bron.

  Nadat het vliegtuig was neergeschoten, zeiden Amerika, het VK en Oekraïne onmiddellijk dat Rusland en door Rusland gesteunde separatisten in Oekraïne het hadden gedaan, en vervolgens, binnen slechts een paar weken, stapten alle 9 EU-holdouts over om de toegevoegde anti-aanval goed te keuren. -Russische sancties die Obama wilde.

  Nu, op 5 maart 2023, heeft de onafhankelijke onderzoeksjournalist Kit Klarenberg de kop “Ontmoet het Britse inlichtingenbedrijf dat de berichtgeving over MH17 vervormde” , en hij meldde hoe gecoördineerd en vooraf gepland door de Britse inlichtingendienst (die hand in hand werkte) handschoen met zowel de Oekraïense als de Amerikaanse regeringen hierover) was de MH17-operatie niet alleen opgezet om het vliegtuig neer te halen, maar ook om te worden ondersteund met vervalst ‘bewijs’ dat het door Rusland was gedaan . (In zijn rapport gebruikt hij ongedefinieerd het acroniem “JIT”: dat verwijst naar het officiële “Joint Investigative Team” bij het neerhalen van MH17.)

  Op 7 oktober 2019 kopte ik al “Update over de MH17-zaak” en documenteerde ik dat de Nederlandse regering een “overeenkomst van 8 augustus 2014 [nooit openbaar gemaakt] met Oekraïne had ondertekend, om vast te stellen dat Oekraïne het neerhalen niet had gepleegd. Maar de families [van de 196 Nederlanders die zijn vermoord door het neerschieten] weten dit niet”, en de Nederlandse rechtbank die de MH17-zaak behandelde, weigerde enig ander bewijs in overweging te nemen, vooral niet uit Rusland, en weigerde om rekening houden met de aandrang van die families voor die rechtbank om elk bewijs dat over de zaak werd aangeboden in overweging te nemen – inclusief uit Rusland, waarvan de Nederlandse regering preventief beweerde dat het de schietpartij had gepleegd.

  Die geheime overeenkomst was tussen de vier leden van het ‘Joint Investigative Team’, die alle vier ‘bondgenoten’ (vazalnaties) waren van de Amerikaanse regering: ‘Nederland, Oekraïne, België en Australië’. Ze waren het er allemaal over eens dat de zaak in Nederland zou worden berecht, omdat 196 van de 298 lijken daar vandaan kwamen.

  Mijn artikel verwijst naar het bewijs dat Rusland wilde presenteren, maar dat mocht niet worden gepresenteerd, en het verwijst ook naar bewijs van de regering van Maleisië en de zwarte dozen die het had, en de lijken van de MH17-piloten die Maleisië had, heel waaruit eveneens duidelijk bleek dat de MH17 niet door een BUK-raket uit Rusland was neergeschoten, maar door een gevechtsvliegtuig van de Oekraïense luchtmacht dat rechtstreeks op de piloot schoot, wiens lijk doorzeefd was met kogels.

  De Oekraïense gevechtsvliegtuigpiloot, uit wiens vliegtuig die kogels werden afgevuurd, stond onder bevel vande Oekraïense regering die Obama had geïnstalleerd . Met andere woorden: Obama was de opperbevelhebber van de hele operatie. En het heeft zijn doel bereikt: op 31 juli 2014 stapten de 9 recalcitrante EU-leden allemaal over om de nieuwe sancties tegen Rusland goed te keuren.

  DUS HEB IK DIT MAAR EVEN OP FEESTBOEK ER ACHTER AAAN GESTUURD .

  UW BLOEDEIGEN OOM BOB . DIE OUWE LUL ..

  OME BOBZELLUF
  DANK U WEL
  DANK U WEL
  IK BEN NU 9 JAAR BEZIG OM o.a. rutte en zijn landverraders
  voor een tribunaal te krijgen
  en levenslang te geven
  voor moord met voorbedachte.RADE .

  DE ONDERSTE STEEN DIE HIJ ZELF MEDE HEEFT VEROORZAAKT. ..

  DUS IS HIJ OOK MEDE SCHULDIG AAN DE MOORD MET VOORBEDACHTE RADE OP 298 ONSCHULDIGE MENSEN ..

  DEZE FILM IS VAN 27 JULI 2014 . LUISTER GOED NAAR DE ENIGE GETUIGE TER WERELD !! OP 6 MINUUT 07 . https://www.youtube.com/watch?v=fNMj-M-GDl0

  DANK U WEL

  Geliked door 9 people

  • Olie bol zegt:

   DUS HEB IK DIT MAAR EVEN OP Facebook ER ACHTER AAAN GESTUURD . En weer een Ban.

   Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    Olie bol zegt:
    21 maart 2023 om 21:47

    WHAHAHAHAHA GEWELDIG DANK MAKKER . HOEVEEL DAGEN ?

    IK HEB NET MIJN GOUDEN MEDAILLE BINNEN VAN FEESTBOEK

    NA MIJN 25 e keer 30 dagen ..

    JA DE WAARHEID . WORDT DUUR BETAALD.

    MAAR IS GEEN REDEN OM OOK MAAR 1 SECONDE TE STOPPEN

    HUGGIE MAKKER

    VRIENDJE BOBOBOBOOB

    Geliked door 2 people

   • Olie bol zegt:

    👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

    Like

 2. Ravian zegt:

  Tactiek van de verbrande aarde nieuwe stijl…
  Nu ze de grond niet voor hun eigen snode plannen kunnen behouden gaan ze pogen deze voor lange tijd te vergiftigen.
  Dit is een vorm van nucleaire terreur, en dat gaan de Russen (zeer terecht) niet pikken.

  Enkel de Amerikanen en, in mindere mate, de Britten hebben dit soort munitie in hun arsenalen overigens.
  Het is een typische munitie voor legers die er vanuit gaan altijd op andermans grondgebied te vechten.

  De Bundeswehr heeft dit type munitie bijvoorbeeld niet, omdat die er in het verleden altijd van uit gegaan zijn dat een oorlog altijd een verdedigende oorlog tegen de Sovjet Unie ging wezen, en dat die dan op Duits grondgebied uitgevochten ging worden.
  En je bevuilt dus je eigen nest niet…

  Als de NAVO proxy, zelfs na herhaaldelijk specifiek door de Russische Federatie gewaarschuwd te zijn dit niet te doen, deze troep op Russisch grondgebied gaan inzetten, en de Oekraïense strijdkrachten bevinden zich momenteel op Russisch grondgebied, dan gaan de rapen gaar wezen…

  Geliked door 6 people

 3. Steven zegt:

  Zijn de ‘ klimaat & Milieu drammers’ al in opstand gekomen?

  Like

  • LUCIA zegt:

   @ Steven;
   Nee joh die plakken zich alleen vast voor nep problemen..het zijn Nep-stikstof-stickers. Overigens als er ergens genocide gepleegd wordt ….wie o wie zijn er bijna altijd bij betrokken ; De Britten en de Amerikanen en dat Qut Vaticaan/ let wel Oud-Rome…. net als Nazi-Duitsland nooit echt weg geweest ..wordt steeds afgestofd en in een andere jas gestoken en aan de f..g blinden (90% van de mensheid )geserveerd ..Ja waar is Hans Anders als je hem het hardst nodig hebt

   Like

 4. BosscheBol zegt:

  Verarmd Uranium is een heel zwakke radio-actieve straler. Maar in en rond explosieven verpoedert het. In granaatpunten die op tanks afgeschoten worden ook. En als poeder kan het ingeademd worden. Het passeert dan de dunne longblaasjes en komt in de bloedstroom. Dus overal in het lichaam. En dan kan zelfs zwakke straling kanker veroorzaken.
  Ook gaat Uranium een chemische reactie aan met de nieren. Dus die gaan minder goed werken.

  De USA en de Britten weten dit verdomde goed: het zijn feitelijk kleine vuile bommetjes. Ben benieuwd hoe de Russen gaan reageren.

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s