€ 2 miljard voor munitie voor Zelensky

(Vertaling: E.J. Bron)

De EU muteert tot wapenhandelaar

De EU is niet langer een economische unie; ze is nu ook in de kring van wapenhandelaren ingetreden. Brussel wil voor € 2 miljard munitie kopen, die daarna in handen van Zelensky overgedragen moet worden.

De EU blijft met beide handen belastinggeld uit het raam gooien voor de ondersteuning van Zelensky en zijn oorlog. Daar hebben de eurocraten in Brussel geen moeite mee: ten eerste is het niet hun geld en ten tweede kan men de belastingbetaler immers met meer belastingen en heffingen verder uitpersen. Brussel geeft vooral het geld van de Duitse belastingbetalers bijzonder graag en rijkelijk uit. Per slot van rekening wordt iedere vierde euro die in de kassen van Brussel stroomt door de brave Duitse burger opgebracht. En die houdt zich sowieso stil.

Brussel wil nu € 2 miljard uit de kassen van het van de belastingbetaler afgeperste geld gebruiken (verkwisten) om daarmee oorlogsmunitie te kopen. Deze munitie moet bijvoorbeeld niet voor een gemeenschappelijk Europees defensieleger aangeschaft te worden, maar moet – zoals altijd gratis voor de ontvanger – in handen van Zelensky worden overgedragen. Zijn troepen verbruiken namelijk per dag meer munitie dan alle NAVO-landen samen in dezelfde periode kunnen produceren.

De munitieproducenten wrijven in hun handen: de kassa´s rinkelen zo luid als lange tijd niet meer. De waardepapieren van die ondernemingen, die zich verrijken aan verwoesting, verdrijving en dood, stijgen duidelijk op de beurzen. Ook Duitse ondernemingen, zoals de wapenonderneming Rheinmetall, profiteren van de instap van Brussel als wapenhandelaar. Het probleem van de oorlogsindustrie is dat ze helemaal niet zo snel en zo veel kan produceren als Zelensky steeds opnieuw eist. Dat maakt Brussel echter niks uit. De € 2 miljard moeten ervoor gebruikt worden om in de komende twaalf maanden een miljoen granaten van het kaliber 155 mm aan Zelensky over te dragen. Dat is een in meerdere opzichten optimistische onderneming. Want de wapenfabrieken hebben noch de noodzakelijke capaciteiten noch is het zeker dat Zelensky het zo lang volhoudt.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op € 2 miljard voor munitie voor Zelensky

 1. Kees zegt:

  En de EU was er toch om oorlog in Europa te voorkomen?? De ware aard komt boven, schandalig!!

  Geliked door 2 people

  • Oliedom zegt:

   Die criminele corrupte Eu is ongekozen en zit er dus op een illegale ondemocratische wijze, met al hun afgekeurde, uitgekotste en door hun”vriendjes” verkregen baantjes, politici .

   Like

  • Cathja zegt:

   Inderdaad @Kees, dat is ons wijs gemaakt. Inmiddels weten we dat ze ons kennelijk niet voor vol hebben aangezien, want dat uit zich ook nu weer op tal van terreinen. Ze denderen door met oogkleppen op, terwijl ze door het volk gekozen zijn om hun belangen te behartigen. In plaats daarvan zijn oorlog en pesterijen ons deel.

   ‘Bedankt’, smerige leugenaars!

   Like

 2. bobzelf zegt:

  ja ze gaan ze binnen kort bestellen . denken ze

  whahahahahah . whahahahahahahhahahaha whahahahahahhaah

  EN DIT KRIJGT U DUS ALS JE DAGELIJKS “””SNUIFFFFTTTTTTTTT “”

  Zelensky is placing sanctions on Assad. 🤡

  WHAHAHAHAH . WHAHAHAHAHA . . WHAHAHAHAHAHA .WHAHAHAHA

  HIJ HEEFTNIX . HIJ WEETNIX EN YES

  DE NIEUWE AXTERIX EN OBELIX IS GEBOREN WHAHAHAHAHAHAHA

  KIEV EN ZELENSKI HET STELENDE HET JOODSE PLEURIS KEPPELTJE

  BINNENKORT IN DE SHOPS WHAHAHAHAHA

  Geliked door 2 people

 3. Hovawart zegt:

  Miljarden gaan in Brussel in rook op, vandaar de stijgende accijnzen op uitstoot……..climate? my ass.

  Geliked door 1 persoon

 4. Theo zegt:

  Like

  • bobzelf zegt:

   Theo zegt:
   22 maart 2023 om 12:25

   WHAHAHAHAHA . WHAHAHAHAHAHA .WHAHAHAHAHAHAHA

   EN INEENS GAAT MIJN LUL JEUKEN
   EN
   ZIE IK 171 X CHRISO wiki reageren

   EN JA. HOOR KLAAS IS NET BINNEN GEVALLEN WHAHAHAH

   BERTUS . KLAAS IS ER WEER ..

   KLAAS IS ALLEN WEER IETS VERGETEN TE VERTELLEN

   DE AFGESTUDEERDE STUDENTEN MOGEN DUS IN RUSLAND

   OOK GEWOON NEE. ZEGGEN EN FLUITEND NAAR HUIS GAAN

   KL;AAS TYPHUS LUL . HEB JE NAVALNY NOG GESPROKEN

   IN ZIJN SIBERISCHE SNEEUWBALEN WINKEL HIJ HOEFT NOG MAAR

   EEN JAARTJEVOF 14.5 WHAHAHAHAHAHAHAHA

   LEUK . UKRAINE SNOL MET AAMBEIEN

   OOM KLAAS / THEO IS EVEN BACK

   KLASIOOOOOOOOOOOOOOOOO LUL MET VINGERS

   Geliked door 1 persoon

 5. Drs.E.N.Schilder zegt:

  ÚW/ONZE enige-werkelijke!-vijand is het globalsime, hetnieuwe fascisme-4.0, vertegenwoordigd door de NWO en hr organen VN, WHO, NAVO, EU en alle WEF-geïnfiltreerde puppets waaronder de gehele VVD, geheel D66, geheel GroenLinks, Volt, PvdA, CDA, geheel BBB etc. etc.
  of moet ik schrijven Muppets?

  Geliked door 2 people

  • Niek zegt:

   Het is een grote bende, de EU is geworden waarvoor ze niet zijn opgericht en ze houden zich ook niet aan eigen afspraken. Het volgende zal uw en mijn kinderen zijn die zij willen als kannonenvlees waarbij u al die kruizen in Frankrijk moet inbeelden. Een oorlog levert dik geld op voor de machthebbers die nadat uw en mijn belastinggeld is gebruikt de winst naar miljardairs vloeit net als het bloed van de kinderen of jong volwassenen. Ik hoop dat Europa met Amerika verliest door de vreselijke arrogantie ook al kost dat mijzelf welvaart.

   Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   @Hr Schilder; het maakt niet uit hoe we ze noemen het punt is als we een oorlog , nucleaire, ingetrokken worden, dan overleven alleen kakkerlakken en de psychopaten in hun bunkers… maar wij hier zijn allemaal kassie wijlen.
   Het dringt tot de grote volksmassa in heel EU helaas niet door.. dat het eerste waar we tegen vechten moeten is deze OORLOG, wat dondert het als je straks geen of later een pensioen hebt, als je er niet meer bent zelfde redenatie geldt voor de gestegen prijzen , energierekeningen etc.
   Tuurlijk is dat ook belangrijk maar terwijl ze ons in allerlei geconstrueerde crises doen belanden, wordt een WO3 uitgerold terwijl u even niet keek … wordt dit door de shit-ass globa-fascisten uit de hoge hoed gehaald.

   Like

 6. Julia zegt:

  Laten we maar hopen dat aan het smijten met miljarden voor de Oekraïne aan oorlogstuig dat talloze doden kost onder de burgers snel een einde nadert. Niet meer normaal hoe de oorlogshitsers de boel tot op de spits drijven en ik bewonder de Russen dat ze nog zoveel geduld hebben. Hoelang is de provocatie nu al bezig het lijkt echt of ze binnen de EU al haar verstand hebben verloren en zwaar besmet zijn met een zeer gevaarlijke vorm van ziekelijke machtswellust. Vooral Von der Leyen dient gestopt te worden https://www.frontnieuws.com/nazi-wortels-van-eu-fuhrer-ursula-von-der-leyen/ Dat oorlogszuchtig wijf dient morgen nog opgepakt te worden en voor een oorlogstribunaal te worden gesleept en tot de zwaarste en hoogste straf te worden veroordeeld.

  Geliked door 5 people

 7. Harry zegt:

  Als je iemand anders jóuw oorlog uit laat voeren ben je dan niet van hetzelfde soort als een huurmoordenaar ?
  Hee , Biden ………….

  Geliked door 4 people

 8. Boike zegt:

  Bij de EU hebben ze kennelijk hele grote budgetten, om in bodemloze putten te storten en/of over de balk te smijten. Me dunkt dat het oude recept weer op gaat, dat daar waar veel geld omgaat, corrupt en oneerlijk veelal partij zijn. Wie zou er veel geld aan over gaan houden aan dit lucratieve handeltje ???

  Behoefte aan munitie is groot in oorlogstijd en controle is moeilijk. Het merendeel van munitie wordt immers slechts gebruikt om gaten mee in de lucht te schieten. Soldaten, die aan het front sneuvelen, zullen echt geen lege hulzen gaan inleveren bij de foerier, zoals wij destijds moesten in militaire dienst.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   @Boike .

   Uit het Dagboek; Hallo Aardwormen sommige zaken zijn f..g not done

   Tuurlijk belandt het ergens via
   de communicerende vaten
   van corruptie
   op de caymanislands of
   Zwitserse nazi banken
   en de usual suspects krijgen
   ieder hun deel… al die
   ongekozen shitheads
   WEF/WHO/ & what the fuck…
   else there is in Corruptopia
   en onze ongekozen…
   lees verkiezing, in gerommelde
   zogenaamd gekozen politici
   zitten voor de rest……
   van hun linkmiechelige
   huichelachtig, liegend, leventje… op rozen
   terwijl ergens in bankzittend Nederigland
   iemand kijkt
   … of er een bal in een netje gaat……gvd
   en in zijn bovenkamer, is het zo dof en donker
   dat zelfs een zwart gat
   daar misselijk van zou worden.

   Want op je gat zitten TVén
   terwijl de Titanic vergaat
   is f..g not done

   Like

 9. Joost Visser zegt:

  Is dit nu onderdeel van de ´green deal´? Zoveel extra CO2-emissie dat er nog meer druk komt om het vee om te leggen? Krekels voor kogels. De neieuwe slogan?

  Like

 10. droevige mof zegt:

  De Britten leveren munitie die uranium bevat. Waar zijn de klimaatactivisten en “how dare you” Greta? Of is dit ineens goede straling, zolang er maar Russen aan sterven?

  Like

  • Cathja zegt:

   @droevige mof op 22 maart om 13:54

   Verschrikkelijk is dit! Zijn ze werkelijk te stom om te begrijpen wat dit met onze wereld doet? Waarom willen zij er aan meewerken dat onze ooit zo mooie planeet onleefbaar wordt?
   Wie heeft het ‘recht’ om medemensen te vermoorden?
   Wat leven we in een afschuwelijke tijd! Ik vrees voor de levens van onze kinderen en kleinkinderen!

   Like

 11. Ravian zegt:

  “Brussel wil voor € 2 miljard munitie kopen, die daarna in handen van Zelensky overgedragen moet worden.”

  Gezien deze munitie voornamelijk gebruikt gaat worden om mee op scholen, bushaltes, marktpleinen, en woonwijken te schieten, en dit algemeen bekend is, maakt “Brussel” zich hiermee medeplichtig aan door de Oekraïne begane oorlogsmisdaden.

  Heeft het ICC al gereageerd?

  Zijn er al dagvaardingen uitgeschreven?

  Wat een klootzakken…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s