Peiling: 65% van de burgers wil zogenaamd de Oekraïne als lid van de EU

(Vertaling: E.J. Bron)

Komt de Oekraïne als snel bij de EU? Zogenaamd wil dat tenminste twee derde deel van de EU-burgers dat. Ook moeten er wapens getuurd blijven worden, vindt 61% van de geënquêteerden. Een hogere stroomrekening stoort schijnbaar ook maar weinig burgers – zolang dat de afhankelijkheid van Russische energie vermindert.

“Europa staat grotendeels en bloc achter de Oekraïne”, verheugt Brussel zich na een peiling van de Bertelsmann Stichting onder 13.000 mensen. Derhalve zou 65% van de Europeanen van mening zijn dat de Oekraïne in de komende jaren in de EU opgenomen zou moeten worden. 67% is volgens de peiling ook bereid om verder stijgende prijzen te accepteren wanneer daardoor de afhankelijkheid van Russische energie zou afnemen. En 61% is er zogenaamd voor dat de EU de Oekraïne met wapens ondersteunt.

Moeras van corruptie

Dat ziet natuurlijk ook de president van de Oekraïne, Volodymyr Zelensky, zo: “Ik geloof dat de Oekraïne het verdiend heeft om al dit jaar onderhandelingen over het EU-lidmaatschap op te nemen”, zei hij eind februari. Zeer waarschijnlijk lijkt zo´n toetreding echte rop dit moment niet. Enerzijds zit de Oekraïne in een moeras van corruptie. Anderzijds is de economische situatie evenals de rechtspraak en de binnenlands-politieke situatie absoluut niet rijp voor de EU.

Duitsers zijn bang om zelf oorlogspartij te worden

Ondertussen neemt ook in Duitsland de oorlogsangst duidelijk toe. Dat blijkt uit een lange termijn peiling “De angsten van de Duitsers” van de R+V-verzekering. Een meerderheid van 63% vreest derhalve dat de Bondsrepubliek niet in staat is om zichzelf te verdedigen en zelf oorlogspartij wordt. “De slechte toestand van de Bundeswehr weerspiegelt zich duidelijk in de resultaten van onze speciale peiling”, zegt studieleider Grischa Brower-Rabinowitsch.

Bron:
exxpress.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Peiling: 65% van de burgers wil zogenaamd de Oekraïne als lid van de EU

 1. bobzelf zegt:

  13.000 STEMMERS .
  ALLEEN VVD ERS GEVRAAGD ??

  13.000 OP 8 MILJARD. REKENT U ZELF EVEN HET PERCENTAGE UIT WHAHAHAHAHHAA

  MIJN GOD. EN DIT GELUL ZIE IK NOU LAAT IK ZEGGEN SINDS DE OPRICHTING VAN DE EU AL VOORBIJ KOMEN

  62.9 % WILDE NIET BIJ DE EU !!

  EN GELUKT ?

  FRANKRIJK RIEP NEE … EN GELUKT ???

  IERLAND RIEPE 2 A 3 X NEE . EN

  GELUKT. JA GEWOON NET ZO LANG DOORSTEMMEN TOTDAT HET GEWENSTE RESULTAAT ER WAS

  62 % STEMDE NEE. VOOR UKRAINE BIJ DE EU

  EN GELUKT. ??? HET WAS MAAR EEN HANDELSVERDRAGJE TOCH ?

  LOSERS. WEER GAAT U IN HET VOLGENDE LUL VERHAAL STINKEN

  OOM CORRUPT ? UKRAINE ?? HOEZO ??

  NAZI’S ?/ WAAR AZOV ?/ NOOIT VAN GEHOORD .

  WHAHAHAHAHAHHA STERF DAN OOK MAAR KLOOTVIOLEN

  Geliked door 4 people

  • droevige mof zegt:

   Deze opiniepeiling werd waarschijnlijk in de kantine van de Bertelsmann-Stichting gehouden in aanwezigheid van de directie. Voormalige DDR-burgers wanen zich tegenwoordig op een tijdreis.

   Geliked door 2 people

 2. Henk der Niederländer zegt:

  De globalisten hebben het dus zo voor elkaar dat ze de juiste uitslag hebben weten te regelen die zo goed in het straatje van de EU past.
  Zijn dat overigens dezelfde Bertelsmannen die ook een flinke vinger in omroepland hebben??
  Want dan sluit een en ander goed aan.

  Geliked door 4 people

  • R Thomasson zegt:

   @Henk der Niederlander. De globalisten krijgen met omkoping en zware zwendel alles voor elkaar. Dat is bekend. De hele bende van landverraders die wij Europese regeringen noemen, zijn voor relatief weinig geld te koop. Maar met een ding krijgen de globalisten het steeds moeilijker: onze vertrouwen. Wij weten dat alles wat uit hun bek komt, of uit de bekken van hun mediakanalen bestaat uit pure leugens, of – soms – uit halve leugens. Echter, met de waarheid hebben ze niets te maken. Men kan absoluut geen enkel bericht vertrouwen die van hun kant komt; ongeacht waar het om gaat.

   Geliked door 2 people

 3. Peter. zegt:

  62% van wat er in Brussel zit is niet 62% van de europese bevolking .Mij is niks gevraagd en het antwoord is Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  Geliked door 4 people

 4. Boike zegt:

  Ze hebben mij niets gevraagd. Jou wel ???

  Geliked door 4 people

  • Oliedom zegt:

   Er is mij één keer iets gevraagd of ik lid wou worden van één of ander sekte die de smeerlappen Eu noemden en ik heb volmondig NEE gezegd, maar er was één christelijke mafkees Bastaard Bak-Ellende aan de macht die van mijn stem een JA maakte.
   Dus als er mij überhaupt wat wordt gevraagd over deze criminele verrotte teringzooi genaamd EU is het antwoord NEE, op één vraag na dan, wilt u UIT deze Eu, dan is het antwoord volmondig JA, per direct graag!!!!!!

   Geliked door 1 persoon

 5. Andre zegt:

  Hier legt iemand uit dat Zelenskii corrupt en ben het eigenlijk best wel met m eens

  Geliked door 4 people

 6. Ary zegt:

  Mij is niks gevraagd…..

  Geliked door 4 people

 7. Heniusz zegt:

  Quote: “Peiling: 65% van de burgers wil zogenaamd de Oekraïne als lid van de EU.” “Ook moeten er wapens gestuurd blijven worden, vindt 61% van de geënquêteerden.” Hmmmm… Mij is natuurlijk weer eens niks gevraagd, maar desgevraagd hoor ik dan toch tot die 35% die dat door en door corrupte zootje er absoluut niet bij wil hebben en ook tot de 39% die dat voortdurende sturen van wapens (waarvan meer 50% in criminele handen belandt…) van een soort totale verstandsverbijstering vindt getuigen.

  Geliked door 3 people

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Ook mij is niets gevraagd. Ik ben van mening dat hier om een stukje propaganda gaat.
  Had er echter gestaan dat 65% van de burgers alle vreemde smetten weg wil uit de E.U. landen dan had ik het wel geloofd.

  Geliked door 1 persoon

 9. waalkade4bd8489a57 zegt:

  Als je left hebt EU hou daar dan eens een referenda over dan denk ik dat de uitkomst het tegenovergestelde zal zijn …… maar daar durven ze niet aan.

  Al die opiniepeilingen zijn er alleen om mensen te manipuleren.

  Geliked door 3 people

 10. boorzalf zegt:

  Zoals gewoonlijk een fop peiling.

  Geliked door 2 people

 11. Rien E zegt:

  Wist niet dat d666 zoveel leden had en allemaal zo eensgezind, waar doet me dat aan denken?

  Geliked door 1 persoon

 12. Julia zegt:

  Mij is niets gevraagd maar ik stem bij deze dus tegen toetreding EU van de Oekraïne. Die corrupte cokesnuivende oorlogsmisdadiger Zelensky kost ons nu al miljarden laat staan wat het ons gaat kosten als die corrupte bende ook nog eens toe treedt tot de EU. Kan mij overigens ook niet herinneren dat iedere Europeaan binnen de lidstaten een formulier heeft gehad om tegen of voor te stemmen. 65% Gelooft u het ik geloof er helemaal niets van.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Oekraïne hoort net zomin bij de EU als Wit-Rusland, de Krim, Georgië etc. omdat dit land liever van de hand in de tand leeft, gelijk naar Griekenland! Thans voert Vladimir Poetin een oorlog met Oekraïne op een wijze die niet zou misstaan als vergelijking van de Winteroorlog (1939-1940).
   Toen viel Jozef Stalin namelijk Finland binnen om op een soortgelijke wijze grondgebied te werven en meende hij ook dat de Finnen de Russen hartelijk zouden verwelkomen en Stalin met zijn tanks en vliegtuigen de Finnen zou verpletteren!
   Helaas voor hem bleken de Finnen, die toen later ook steun van de westerse geallieerden kregen, het Russische leger goed te weerstaan en dit kostte Rusland hierna zeker 200.000 doden en vele gewonden meer!
   Niettemin hoop ik toch dat ook Finland nooit lid van de Navo wordt omdat die er werkelijk alles voor over hebben om Europa in deze huidige en onzalige oorlog te stoppen! Dus ook daarom NOOIT Oekraïne binnenlaten in de EU!

   Like

 13. ronjaspers zegt:

  Voor de mensen die in peilingen en stemmen geloven.Jullie geloven natuurlijk ook nog in sprookjes,sinterklaas en de kerstman.Zucht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s