Tweet van Raisa Blommestijn

“Het past bij je leeftijd”. In welke zieke wereld worden kinderen van 9 jaar ertoe aangezet om met seksuele handelingen te beginnen? In welke zieke wereld wordt het verrichten van seksuele handelingen door 9-jarigen genormaliseerd? Stop deze giftige ideologie.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Raisa Blommestijn)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Tweet van Raisa Blommestijn

 1. Peter zegt:

  Als ze alle pedofielen oppakken bij D66 is de partij gehalveerd .

  Geliked door 3 people

 2. Julia zegt:

  De zieke wereld wordt al goed vertelt in de serie Arcadia in de eerste aflevering van de nieuwe Nederlandse serie Arcadia heeft gisteravond 536.000 kijkers getrokken. Dat blijkt uit de cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Arcadia geeft volgens vele kijkers een blik op de toekomst. Echter is niet iedereen te spreken over de serie, waarin Monic Hendrickx en Maarten Heijmans een grote rol spelen. Let op 536.000 duizend kijkers men kijkt liever massaal naar het grootste lul programma met de slappe lachbek Van der Gijp en de over datum heen zijnde Johan Derksen. Waarom de massa kijkt weg uiteraard is het verhaal in de serie Arcadia fictie maar fictie zou in de toekomst eens werkelijkheid kunnen worden. Maar goed dat gaat de tere onderdanige zieltjes die alles geloven toch even te ver. Maar goed zoals gewoonlijk wil de massa niet de realiteit onder de ogen zien en steken zoals gewoonlijk de kop in het zand. Ondertussen geeft de WEF dictatuur hier al volop voorbeelden u zult niets meer bezitten maar gelukkig zijn. https://www.niburu.co/buitenland/18392-als-mensen-het-nu-nog-niet-zien

  Like

 3. Meine zegt:

  Geïnitieerd door pedofielen.

  Geliked door 2 people

 4. waalkade4bd8489a57 zegt:

  Allemaal afleiding.

  Concentreer je op de kleine banken die meer en meer om gaan vallen. Is bewust beleid zodat de grote banken de kleintjes overnemen en daardoor MKB geen geld meer kan lenen.

  Het geld droogt op en daardoor worden er ook geen nieuwe hypotheken of leningen verstrekt.
  Op die manier gaan bedrijven met bosjes omvallen en dat is het beleid !!

  Geliked door 1 persoon

 5. delamontagne zegt:

  ***** = de reactie van ’n “ouwe-l’l”, die heeft er n.l. geen woorden voor dat dit soort dingen gebeuren anno 2023.
  toch maar enkele wd-jes dan………
  ( als je dan terug denkt aan de Preutsheid jaren ’50 waarmee je als jongere te maken had.
  Maar ik denk dan nu als Pessimist…………..”t’is wel erg naar de andere kant doorgeslagen. )

  Like

 6. mooinique zegt:

  Wat ik eigenluck het ergste vind is dat scholen erin mee gaan. Gelukkig zullen er velen hoop ik afvallen. Kan mij niet voorstellen dat dit ook te zien is bij een Christelucke of Rooms Katholieke. Enz.

  Geliked door 1 persoon

 7. Dré zegt:

  Volwassen islamieten doen het toch graag met meisjes van 9 jaar, vandaar deze campagne….

  Like

  • koosv8 zegt:

   O dus de kinderen moeten goed opgeleid worden om de Islamitische pedofielen aan hun “trekken” te laten komen. Stop deze krankzinnige kinderverkrachters. En wat zeggen die O zo preutse prutsers van de Christen Unie hiervan???? 🤮🤮🤮

   Geliked door 1 persoon

 8. Gerrit zegt:

  Op de Lagere School kregen we een jongetje erbij in de klas. Was weggestuurd van een andere school omdat “hij het gedaan had”
  Wij begrepen er niets van. Met een meisje in een rietveld??
  Nee, we hadden toen nog niet de “Week van de Lentekriebels”Met onze 10 jaar waren we daar toen nog niet aan toe. Behalve deze (smeer) Kees.

  Geliked door 3 people

 9. johannes zegt:

  pas op met de leeftijdsgrens , geef links een kier tussen de deur en morgen loop je naar je deur te zoeken.
  De hele opzet is om opvoedkundige zaken van ouders te ontnemen die inmiddels nu met de rug tegen de muur staan.
  Stel je wilt je kind iets meegeven over iets sexgerelateerds op het moment dat jij vind als ouder dat je kind dat nodig heeft , dan ben je dus mooi te laat want de school heeft je kind al volgepropt met pornosex van links en verdere afwijkingen.
  En denk je heus dat het enkel om sex gaat , tuurlijk niet (t is politiek) , er staat al van alles klaar om je als ouders ook mee de wind uit de zeilen te halen zo niet je kind tegen je als ouder op te zetten. Opvoeden laat je toch niet aan domme ouders over maar aan types die voor wetenschap doorgaan toch ?
  Exacte vakken die algemeen aanvaard /bewezen zijn dat is wat op scholen thuis hoort en wat er in de maatschappij nog aan discussie bestaat dient in elk geval van lagere scholen geweerd te worden, om maar te zwijgen over de opvoedkundige zaken en vreten op school (ook zoiets) eten drinken slapen en sexuele opvoeding etc etc zijn zaken voor de familie en niet in het openbaar, tenzij het speciale scholen zijn waarvan duidelijk is waar ze voor staan en je ouders de keuze hebt je kind niet naar toe stuurt

  Like

 10. ronjaspers zegt:

  Ik waarschuwde hier al langer voor,eerst jarenlang die LHBGT freakshow door onze strot duwen.En nu komen ze voor de kinderen,gewoon blijven slapen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Hovawart zegt:

  Komt het legaliseren van kinderarbeid op de politieke agenda van de eurofielen te staan?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s