D66-Kamerlid vindt dat de zorg is “ingericht voor de witte man” en wil meer “inclusiviteit”

(Door: Marit Nubé)

Terwijl de PVV zich zorgen maakt om de mogelijke halvering van het aantal kinderhartcentra in Nederland door D66-minister Ernst Kuipers, houdt Kuipers’ partijgenoot Fonda Sahla (D66, foto) zich bezig met de échte misstanden in de zorg. Volgens haar schiet de zorg namelijk stelselmatig te kort voor mensen met een migratieachtergrond. Dit is niet voor niets: het Nederlandse zorgstelsel is ingericht voor ‘de witte man’, stelt Sahla. Daarom wil ze de zorg ‘inclusiever’ maken.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

43 reacties op D66-Kamerlid vindt dat de zorg is “ingericht voor de witte man” en wil meer “inclusiviteit”

 1. Hovawart zegt:

  In het oer-Hollandse dorpje waar ik ooit geboren ben beslissen tegenwoordig een vreemde burgermeester en raadsleden over dorpse aangelegenheden, het zijn stuk voor stuk ambtenaren uit andere regio’s of met andere nationaliteiten, en ze wonen zelf elders. Door een partijlidmaatschap van een Linksche Looney Brigade aan een baantje gekomen, vanwege een multiculturele nachtmerrie dat ons denkt te gaan besturen…..revolte nu!

  Geliked door 2 people

 2. Julia zegt:

  Dat hoofddoekje gaat maar zorg halen waar zij vandaan komt. De witte man wordt gediscrimineerd en hoofddoekjes en multi culti hebben zelfs voorrang op woningen wat zeurt dat hoofddoekje nu. Als het niet bevalt ga lekker terug wat zoeken jullie hier dan nog maar dan ook niet langer genieten van ons sociaal stelsel en uitkeringen. Daarbij krijgen al de binnenstromende profiteurs zorg gratis maar wordt wel betaald door de witte man.

  Geliked door 7 people

 3. BosscheBol zegt:

  Geweldig. Oudere migranten worden flink benadeeld omdat ze bijv. geen Nederlands kennen.
  Dus die ouwetjes die hier meestal al 10, 20 jaar wonen, spreken nog steeds geen Nederlands en hebben nu graag een Turkse/ Marokkaanse/ Pakistaanse/ Nigeriaanse etc. arts en tolken die hun recepten vertalen.
  Dat vindt mevr Nubé zelf ook een beetje veelgevraagd maar er moet toch maar eens over nagedacht worden.
  Kijk, dát is nou eens belangrijk! Dat de hele zaak naar de gvd aan het gaan is? Typisch boze blanke mannengedoe!

  Geliked door 3 people

 4. Dr. Heinz zegt:

  Die vluchtelingen graven zich overal in, om van binnenuit Nederland over te nemen!!
  Binnen een x aantal jaren is Nederland een moslim land met bijbehorende wetten en regels!!
  Die vluchtelingen kosten per jaar€24.000.000.000,- en dat is oplopend!!
  Ruim 97% zijn economische parasieten, kosten alleen maar geld en zorgen overlast op diverse gebieden!!
  Lopen de zorg plat, want voor hun word alles betaald, en dat is opgehoest door ons allen!!
  We betalen zelfs voor dat we geestelijk en lichamelijk worden mishandeld door die vluchtelingen en de overheid keek toe en doet niets!!!
  Op een dag is het zij of wij!!
  Die dag komt!!

  Geliked door 4 people

  • paulien zegt:

   Nee dat heb je mis ,als ik in een land woon waar het niet bewoonbaar is ,door gecreëerde oorlogen of zoiets , en er is een land die alles voor je regelt was ik ook gevlucht ,een land van milk en honing.dus deze mensen worden gebruikt voor de great reset alles afpakken en ieder is happy .ik gun ieder voorspoed .MAARhet moet wel in propos ie blijven Dit vraagd om een gecreëerde oorlog . dus dit ..

   Like

 5. Gienekehado St. zegt:

  De WITTE MAN / VROUW die meer dan 50 jaar WEL heeft gewerkt en dus ook BELASTING betaalt, krijgt als stank voor dank; elke dag in een vieze luier liggen!! Dat is de alledaagse realiteit!! Die QUTLUI op Het Binnenhof werken hier aan mee!!!! Maken zich meer druk om SIELUGE VLUCHTLINGEN en volle AZC’s!! Maar kennelijk is het allemaal nog niet erg genoeg; als je de PVV noemt, word je nog steeds argwanend aangekeken, of zelfs veracht! Het allergrootste QUTVOLK zijn de Nederlanders ZELF!!

  Geliked door 3 people

 6. wim zegt:

  Deze mevrouw weet niet waar ze het over heeft. Juist vandaag hoorde ik het verhaal van iemand die een ernstig gesprek had bij de oncoloog vanwege een geconstateerde uitgezaaide tumor en….. de assistente (die was het die hij te spreken kreeg) maar met veel moeite kon verstaan vanwege haar accent en gebruik van niet-Nederlandse woorden.
  Hoe heet dat ook al weer? Vreemdeling in eigen land of zoiets…
  En dan hier een gehoofddoekte mevrouw zeuren.

  Geliked door 4 people

 7. Gienekehado St. zegt:

  Sinds de komst van De Religie van de VREDE zijn wij er keihard op achteruitgegaan; IN ALLES!!! Prijskaartje; 1000 MILJARD en ons landje naar de kloten! Maar stemmen op de PVV vinden de SUFQUTTEN nog veel erger!!

  ****** STERF OM MIJ!!! *******

  Geliked door 1 persoon

 8. Marijke zegt:

  Als ze meer inclusiviteit wil in de zorg voor mensen met een migratieachtergrond moet ze oprotten!

  Geliked door 2 people

 9. Sinyo zegt:

  Het is niet hier gebeurd, maar dat zou hier met zo goed kunnen.
  Op de naam van zijn broer, die bij de Krankenkasse was verzekerd, had een in Turkije wonende broer in Deutschland een hartoperatie “genoten”.
  Sahla is Salah (hetgeen in de taal van mijn geboorteland fout/verkeerd betekent).

  Geliked door 2 people

 10. bobzelf zegt:

  WAT LEUK …
  WIE HEEFT DIT RIFGEBERGTE TUIG EIGENLIJK BINNEN GEHAALD
  OF IS DIT UIT ISTANBOEL . JEZUS NIKES MET EEN JURK ..

  TOEN MIJN SUPER GRANNY UIT KIEV UKRAINE DIT VOORBIJ ZAG KOMEN OP DE MARKT
  OP ZATERDAG IN ISLAMRABAT BRAMLADAGEFRIET ROTTERDAM AAN DE MAAS

  WAAR EEN HORDE VAN DIT TUIG LIEP TE ZOEKEN OP DE MARKT. MET KINDERWAGENS . EN ALLEMAAL ZWANGER. PAPA ZONDER WERK . WAAR IS UITKERINGLOKET ???

  WILDE DE SUPER OUDE DAME DIE STALINGRAD ZELF HAD MEEGEMAAKT WEG. EN SNEL OOK , ANGSTAANJAGEND VOND ZIJ HET

  U NIET HE ? LEKKER HE DIE VREEMDE LUCHTJES EN DIE MANNEN MET ZWEETPLEKKEN EN HOOFDOEKEN EN DESERT NIKES .
  EN DIE TURKSE MOSKEET GILLERS

  GEWELDIG

  PAPA WAAROM DRAAGT U DIE NIKE DESERT SLIPPERS .

  NOU ACHMED . DAT IS OM HET ZAND IN DE WOESTIJN MAKKELIJKER KWIJT TE RAKEN

  JA PAPA MAAR WE WONEN NU AL 9 JAAR IN ROTTERDAM . WHAHAHA

  DAARNA RENDE ZE EEN FRITES ZAAK IN….. VAN BRAM LADAGE ..

  DE LEKKERSTE PATAT VAN HEEL DE STAD.

  ALS U IN DE GELEGEN HEID BENT MOET U OOIT EEN GROTEZAK KOPEN . ECHT LEKKER EIGENLIJK EN EINDELIJK NIET IEMAND DIE KANS ZIET OM EEN AARDAPPEL TE VERZIEKEN

  NIKS UIT DE FABRIEK . VERSE SCHONE GROTE AARDAPPELS . WORDEN GESNEDEN, VOORGEBAKKEN . EN DAN NET UIT HET VET. BESTELD U EEN VERSE FRIET. DAN GEWELDIG

  DIE KLEINE RIEP .

  IKKE ACHMED .. !!!

  WAAROP DE GEINIG ROTTERDAMMMERT RIEP . MOT IK ZE INPAKKEN
  OF VREET JE ZE HIER OP WHAHAHA

  MIJN MANITOU MIJN MANITOU WAAROM HEEFT U ONS VERLATEN ??

  NOU SPRAK BEA. WIJ HEBBEN DESTIJDS EEN FORMIULIERTJE GETEKEND TIJDENS DE a.s. OLIEBOYCOT IN 1970 ????

  MET ISLAM VOOR OLIE. EN GOED GELUKT HE.

  JA. WIJ VAN ORANJE HIELDEN DAAR MAAR 6 MILJARD SHELL AANDELEN AAN OVER

  EN DE BURGER U DUS KLAAGT. MAAR EN KLAAGT MAAR

  ONBEGRIJPELIJK . ONDERTUSSEN HEBBEN WIJ WEL SOESTDIJK
  VOLLEDIG UITGEWOOND.

  IK GROET U VANUIT EEN ZONNIG ATHENE .

  OOM VAL MAAR DOOD MET JE TYPHUS MOCROOS

  Geliked door 8 people

  • paulien zegt:

   Hunnie zijn niet de boosdoenders ligt aan bijna het hele kabinet .die werkelijk alles hebben verkocht aan brussel en het WEF dus laat je niet gek maken .Dit willen ze namelijk zeer graag het is niet te geloven ,maar maak het leefbaar met de buren , is niet hunnie schuld . had ik ook gedaan als mijn land bewust aan gort is geschoten of schaarste WE worden tegen elkaar bewust opgezet .

   Like

 11. karton zegt:

  Wat is dat nou weer voor stom gelul van dit wijf in vuilniszak !? Weet zij wel dat heul veul gasten met een migratie-achtergrond in ‘t geheel geen premie betalen voor een zorgverzekering ? Bovendien ……… ik ben NIET wit maar BLANK, zoals een zwarte man een “neger” heet.

  Geliked door 5 people

 12. Drs.E.N.Schilder zegt:

  D66 lijdt in haar algemeenheid aan totale psychopathie. Een mogelijke verklaring?: Elders las ik een artikel over Soja en Tofu wat de hersenen en hersenfuncties ernstig aantast. Uit onderzoeken blijkt dat er met namen bij mensen die deze producten twee maal per week eten, een sterke inkrimping van de hersenen en vervroegde dementie voorkomt… Veel D66’er en GroenLinksers eten bijna uitsluitend vegetarisch en maken daarmee veelvuldig gebruik van Soja en Tofu als ‘vleesvervangers’. Mogelijk verklaard dat hun totaal doorgeslagen waanzin in dit ‘nieuwe normaal’? Kaag, Klaver, Tjeerd de Groot, Paternotte, Ollongren en nu dit Sahla-gedrocht weer… Ze zijn stuk voor stuk volkomen geestes gestoord (totaal ontoerekeningsvatbaar) en daarmee een groot gevaar voor iedereen. Zowel mensen als inmiddels ook dieren! Oppakken en levenslang opsluiten in de gesloten inrichting waar zij ÀLLEN(!) thuishoren!

  Geliked door 4 people

  • LUCIA zegt:

   @Hr Schilder : Niet alle vegetariërs kruisigen hoor hr Schilder . Ik ben ook vegetariër al bijna 20 jaar maar soja komt mijn huis niet in, dat is puur gif voornamelijk voor je hormonen en enzym huishouding. Bovendien een hele enkele keer als ik een bepaald gerecht lust voornamelijk kip of soms een biefstukje moet het ook kunnen dus alles mag van mezelf maar ik hou het voornamelijk op bonen, paddenstoelen, eieren, zuivel en… men vergeet dat vroeger vlees ook een luxe was en men voornamelijk vegetarisch at…. niet uit overtuiging maar uit armoe.
   Ik eet ook al die bewerkte vega burgers en al die supermarkt shit niet, vertrouw ik voor geen cent…. alleen dingen die ik herken gaan mijn lijf in.

   Geliked door 1 persoon

 13. gebochelde zegt:

  Tijd en kansen genoeg gehad om de nederlandse taal te leren, maar nee, dat vonden zij niet nodig…………en een Turks-Nederlandse huisarts en een Turks=Nederlandse tandarts ? maar uit het geheel blijkt maar weer dat een D66666666666 ‘er discrimineert. Zij moet zich de ogen uit de kop schamen!

  Geliked door 2 people

 14. Johan zegt:

  D66-Kamerlid vindt dat de zorg is “ingericht voor de witte man” en wil meer “inclusiviteit”
  Dit soort nonsens is toch werkelijk niet te geloven !
  Wat een vieze gore drol is dit, die getinte kopvod, Fonda Sahla van D66.
  De domheid spat er vanaf.
  Meteen doorspoelen.

  Geliked door 4 people

 15. karton zegt:

  Doe dat wijf een bandje om d´r suffe kop, een strikje er boven op, en zie………. een perfect Paasei !

  Is dit trouwens het wijf dat is veroordeeld wegens terrorisme ?
  Ik denk dat omdat haar achternaam, Sahla, mij nou niet direct aan Groningen of Friesland doet denken.
  Wat heeft zo’n parasiet eigenlijk in ónze Kamer te zoeken ?!

  Geliked door 5 people

 16. BigLJohn zegt:

  Het Nederlandse zorgstelsel is ingericht voor ‘de witte man’, stelt Sahla. Ja gek he ? In Nederland wonen immers blanke (geen witte) Nederlanders. En omdat discriminatie in alle vormen bij de Wet verboden is worden wij Nederlanders gediscrimineerd door Moslims en zwarte Pieten die ons hier komen discrimineren met steun van alle overheden. Geen enkele vogel bevuilt zijn eigen nest. De enige rare vogels die dat wel doen zijn die schoften in den Haag en de plaatselijke overheden.

  Geliked door 7 people

 17. Meine zegt:

  De “Mensenrechten” zoals beschreven in de UNCHR in 1948, zijn NIET geldig in moslim-landen. Die waren het er niet mee eens. Daarom is de “Cairo Declaration” in 1990 ondertekend door de islamitische landen. In deze “Cairo Declaration” hebben moslims meer rechten dan ongelovigen. Mensen van “het boek”, dat zijn Christenen en Joden, hebben iets meer rechten dan Hindoe’s en Atheisten. Geheel volgens de koran en de “dar al-harb”, dat betekend, “huis van oorlog” Pas wanneer iedereen moslim is, kan er vrede zijn, en dat is “dar al-islam” (zoek maar op…)

  Pas wanneer de “kopvodden” de UNCHR accepteren, ondertekenen, en zich daar ook nog aan houden, ga ik ze serieus nemen. Tot die tijd krijgen ze de behandeling die ze zelf geven.

  Thatcher zei: “ik geef pas toestemming voor de bouw van een Moskee, als de eerste kerk-klokken in Saudi-Arabie klinken !!!

  Geliked door 7 people

  • Willem zegt:

   Goed gezegd, maar helaas, na al die jaren nog geen enkele kerkklok in SA, wel 500 plus moskeeen in Ned. alleen, 10 per jaar erbij. In UK, Frankrijk en Duitsland 5x zoveel, ik mis the Iron Lady wel. Ze zag het ook goed wat betreft de EU. Nog een jaar of 30, als er niks tussen komt, dan leven we in ”dar al-islam”

   Geliked door 4 people

   • BosscheBol zegt:

    @Willem. Over 30 jaar zijn ze idd in de meerderheid. Maar al vóor die tijd zullen ze veel herrie schoopen om de sharia ingevoerd te krijgen. Eerst een milde versie en naast onze rechtspraak maar over 30 jaar de sharia als enig “recht”.
    Ik denk dat ze over een jaar of 10 al beginnen te drammen.

    Geliked door 1 persoon

 18. Hovawart zegt:

  De verklede mevrouw van domoren66 moet haar geloofsgenoten eens gaan bijbrengen dat inclusiviteit van twee kanten komt, en nooit geëist kan worden……maar daar heeft de islam patent op.

  Geliked door 2 people

 19. loekie zegt:

  die speklap hoort in de zandbak thuis waar ze haar bek kan houden en anders wel dicht geslagen wordt. daar werkt het systeem wel i.t.t. hier in klotskoppenland

  Geliked door 2 people

 20. Peter. zegt:

  De stemmen proberen te winnen van de moslims met dit soort onzin ,D66 loopt werkelijk op haar laatste benen .

  Geliked door 3 people

 21. saddy zegt:

  Ik zou eens een blik werpen in de prive-kamers in ziekenhuizen wie daar liggen.
  De blanke onreinen mogen daarentegen op zaal.

  Geliked door 2 people

 22. Joost Visser zegt:

  Ieder voor zich zijn ze van het padje af bij D(om)66.

  Geliked door 2 people

 23. Henk der Niederländer zegt:

  Je zou hier in Bulgarije eens moeten praten over inclusiviteit aangaande moslims.
  De bulgaren hebben meerdere honderden jaren onder de ottomaanse knoet geleefd en hebben niet zo veel op met moslim inclusiviteit, omdat ze hier hun geschiedenis niet vergeten zijn, zou je er hier over praten hetgeen dit kopvod doet zullen de Bulgaren ze snel duidelijk maken dat ze graag wat inclusiviteit van de moslims zouden willen zien.
  In de 80 er jaren vorige eeuw wisten de turken ook inclusiviteit te eisen in Bulgarije met het gevolg dat ze met de 10.000 den de grens over werden geflikkert richting Turkije.
  Hier doen ze niet zo moeilijk.

  Geliked door 4 people

 24. memaxq zegt:

  De enigste witte man die ik ken is een sneeuwpop. Laat dat dramvod dr smoelwerk dicht houden a.u.b.

  Geliked door 4 people

 25. J.v.d.Heijden zegt:

  Alice Schwarzer in Der Spiegel van 15-11-2004:
  DAS KOPFTUCH IST EINE FLAGGE.
  https://www.aliceschwarzer.de/artikel/interview-der-spiegel-15112004-die-augen-fest-verschlossen-264829
  Sylvain Ephimenco in zijn bestseller Het Land van Theo van Gogh
  over de hoofddoek: een instrument dat bedoeld is om de zichtbaarheid
  van islam in het Westen te concretiseren.
  In hetzelfde boek: een Algerijnse vrouwelijke minister zei over de
  hoofddoek dat het de vlag is die fundamentalisten op het hoofd
  van vrouwen planten om daarmee het veroverde gebied beter te
  markeren.

  Geliked door 6 people

  • Boike zegt:

   @ J.v.d.Heijden 24 maart 2023 om 10:19

   Dat is inderdaad heel goed opgemerkt door Alice Schwarzer.

   Signalen en symbolen spreken meer dan 1000 woorden.

   En de gehypnotiseerde wokes (klootjesvolk) willen het niet zien.

   Geliked door 1 persoon

 26. Knalkopje1 zegt:

  Moeten we ons uitgerekend door zo een moslim-trut de les laten lezen, terwijl haar ‘religie van de vrede’ helemaal geen diversiteit kent? O, wat is dit land toch ‘wit’! Schandelijk! Een ander voorbeeld: bij de slotdag van de Vierdaagse beweerde een woke-trut, een verslaggeefster; dat de Vierdaagse ‘te wit’ was.
  Nederlanders doen uit ‘respect’ en nieuwsgierigheid mee aan de ramadan die enkele dagen geleden begonnen is.
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/other/ook-niet-moslims-doen-mee-aan-ramadan-uit-respect/ar-AA18Zfs3?ocid=msedgntp&cvid=0794de511ae54ef6bd8b02e01a23eb13&ei=49

  Geliked door 1 persoon

 27. Harry zegt:

  Nou snap ik waarom die D 66-ers allemaal stapelgek zijn .
  Dat komt door die lorrenkoppen !

  Like

 28. Cathja zegt:

  Wat is er eigenlijk ‘mis’ met een BLANKE man?

  Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   Er is niets mis met een blanke man of vrouw Cathja. Maar sinds die zwarte mannen hier zijn moeten wij het gelag betalen. Wij worden gediscrimineerd door ons witten te noemen. Zelfs als iemand dood is ziet die nog niet zo wit als een vel papier. Ze noemen ons dus witten, maar wij mogen geen nikker zeggen tegen een zwarte, zelfs geen neger. Dat zou dan ineens discriminatie zijn waarop straffen staan.
   Geen een vogel bevuilt zijn eigen nest. Behalve die rare vogels bij Nederlandse overheden.

   Like

  • ronjaspers zegt:

   Cathja.Is heel simpel,wij blanke mannen hebben de verkeerde huidskleur.De agenda achter dit antiblank racisme,is verdeel en heers.Dit gebruikt de zogenaamde elite al eeuwenlang,en de bevolking blijft er in trappen.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s