FOTO . . .

Iedereen denkt dat ze Oscar Schindler zouden zijn als ze in nazi-Duitsland geleefd zouden hebben. Covid heeft aangetoond dat de meeste mensen de nazi´s zouden steunen.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; “Juan.“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op FOTO . . .

 1. Henk der Niederländer zegt:

  Ach jah.
  Sinds de invoering van een kliklijn is verraden tot een deugd verheven.
  Velen denken, so what.

  Geliked door 2 people

 2. Piet friet zegt:

  Hoe harder wil je de waarheid in je gezicht hebben?

  Geliked door 1 persoon

 3. Htskday zegt:

  Geliked door 1 persoon

 4. Léon van Duren zegt:

  Het van overheidswege georganiseerde terroristische WEF-BILDERBERGER nazisme is momenteel nog steeds springlevend!!

  Geliked door 2 people

 5. saddy zegt:

  Eigenlijk zijn deze teksten niet goed. Wat er is gebeurd gaat veel verder.

  Wat is het verschil tussen een ggd-spuitjes-toediener en lui die de “”douches”” bedienden in de 15 minuten-kampen 80 jaar geleden?

  Diploma’s afnemen, banen afnemen, verplichte oneindige isolatie, uitsluiting gezondheidszorg, en zo kun je nog wel even doorgaan.

  In den haag mogen de daders zelf het onderzoek leiden, de conclusies trekken, straf ontlopen en alle relevante informatie achterhouden. En van ambtenaar tot zorgverlener worden ze daarbij geholpen. Nog steeds.

  Iemand een, inmiddels nietszeggend, labeltje opplakken dekt de lading niet.

  Geliked door 1 persoon

 6. Edwin Vissers zegt:

  Covid heeft aangetoond dat de meeste mensen de nazi´s zouden steunen.

  Covid heeft aangetoond dat de meeste mensen de synagoge van satan zouden steunen

  Hitler doet vrijmetselaarshanddrukken en tekens

  Hier zijn enkele foto’s en schilderijen met Hitler die vrijmetselaarshanddrukken en -borden doet.

  Een duidelijk vrijmetselaarsbord met de linkerhand (de twee middelste vingers zitten aan elkaar geplakt terwijl de anderen ervan gescheiden zijn, een onnatuurlijke positie)

  Het is dus inderdaad Hitler die dit vrijmetselaarsbord deed.

  Hoe dan ook, er is een ander beeld waarop Hitler hetzelfde teken doet. En deze keer is het een foto.

  Een ander schilderij gemaakt door Heinrich Knirr toont een ander soort vrijmetselaarsbord.

  Deze keer is het een leeuwenpoot (linkerhand). Als de vingers een hoek van 90 ° met de vuist maakten, zou je kunnen zeggen dat het niets betekent. Maar hier maken de vingers een hoek tussen de 30 en 45 graden met de hand. Het is een heel onnatuurlijke positie. Het is dus duidelijk het maçonnieke teken van een leeuwenpoot.

  De volgende foto’s gaan over Hitler die vrijmetselaarshanddrukken doet

  Dus, waarom zou Hitler vrijmetselaarshanddrukken en gebaren doen, als hij echt was? Waarom was het opperhoofd van de nazi-partij, iemand die een extreem anti-metselaar moest zijn, vrijmetselaarshanddrukken en gebaren? Het antwoord is simpel en duidelijk: omdat Hitler natuurlijk een metselaar was (en een jood). Hij was niet wat hij leek te zijn. Hij was in feite een jood die aan de macht werd gebracht om Joodse leiders toe te staan Israël te creëren en er gingen veel joden naartoe.

  https://niburu.co/lezersbrieven/17514-wist-jij-dat-een-groot-deel-van-de-alternatieve-media-wordt-gerund-door-vrijmetselaars

  Onthullend en bewustmakend nieuws! Voor iedereen die wil weten hoe het nu écht zit.

  ze zij echt overall

  Deze keer is het een leeuwenpoot (linkerhand). Als de vingers een hoek van 90 ° met de vuist maakten, zou je kunnen zeggen dat het niets betekent. Maar hier maken de vingers een hoek tussen de 30 en 45 graden met de hand. Het is een heel onnatuurlijke positie. Het is dus duidelijk het maçonnieke teken van een leeuwenpoot.

  https://mail.google.com/mail/u/0?ui=2&ik=620140fbdd&attid=0.1&permmsgid=msg-a:r-2529079724506496994&th=17662cc30afb0a78&view=fimg&fur=ip&sz=s0-l75-ft&attbid=ANGjdJ9tcOqhdRDQ7YD9-omAvZY8qolV13SiL8AG3nEJ2WKlUxNYzTQ2qNBCLAUT3T-Cne1UQ1kwZii5QonkqjBTZEqwf0A7bHtvibpvV_kEgKHCe9QPYv8UvF8AqaA&disp=emb&realattid=ii_kioydnoi0

  Diederik Gommers

  https://mail.google.com/mail/u/0?ui=2&ik=620140fbdd&attid=0.2&permmsgid=msg-a:r-2529079724506496994&th=17662cc30afb0a78&view=fimg&fur=ip&sz=s0-l75-ft&attbid=ANGjdJ-MpWC66K1UgOhU3UMRbfwI3DkwLm2nulebr2HS-O_MfzZ5udRXfMebplF2GXez2uW4FIGXUQkWscH2-nBJs7itswvHOdV_GdQoWUEq2981INVDTDUQoNaPtQI&disp=emb&realattid=ii_kioydyrl1

  Hitler

  https://mail.google.com/mail/u/0?ui=2&ik=620140fbdd&attid=0.3&permmsgid=msg-a:r-2529079724506496994&th=17662cc30afb0a78&view=fimg&fur=ip&sz=s0-l75-ft&attbid=ANGjdJ-am4jqVhltJ2ftOJcqLfeYUsSa2UhxcIyb8dEOHyFjTWwTVUcak39ZsGUM8RDrpN3UI9ycyO7qEcikRm5ow9xEAMZyvjdrSGlJb7FEsAqXqiqqSBs3CtY57SM&disp=emb&realattid=ii_kioye8d92

  Diederik

  https://mail.google.com/mail/u/0?ui=2&ik=620140fbdd&attid=0.6&permmsgid=msg-a:r-2529079724506496994&th=17662cc30afb0a78&view=fimg&fur=ip&sz=s0-l75-ft&attbid=ANGjdJ-HODrnvtMZEOtJHKLb2oiogRr93_GPy-HdzI-0hIxCtSqoEHnGL7LEPc3qJfvioTvv9_hcC6uHkWWTWmoQmYs5eDozC2rwZ2tpDTgRaKVoXYlMFcFhLWmUM2A&disp=emb&realattid=ii_kioynie86

  Like

  • Htskday zegt:

   Tjeses, ik weet nu niet meer wat ik met mijn handen moet doen, bij bijna elk gebaar of houding wordt je voor metselaar uitgemaakt, en ik kán helemaal niet metselen..
   Stop ik ze maar in me zak… oh nee, dan wordt ik weer voor wat anders uitgemaakt.. 😵‍💫

   Ik heb één vinger die ook regelmatig onder een hoek van 180° staat, maar daar weet ik gelukkig nog wel raad mee..

   Het begint trouwens al aardig op een stripverhaal te lijken, jammer dat er een stuk of 4 plaatjes mislukt zijn, kan ik het verhaaltje niet afmaken.. 😭

   Geliked door 2 people

   • Edwin Vissers zegt:

    een hoop zwakbegaafde hier, vind het rechtvaardig dat God de vijand toelaat de mens te vernietigen

    ze komen aan hun eind als een stom beest.

    Like

 7. Léon van Duren zegt:

  Ook de huidige van overheidswege georganiseerde terroristische oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadigers zullen alles doen om hun niet welgevallige meningen en mensen in een kwaad daglicht te zetten!!De gewetenloze fascistische WEF-BILDERBERGER psychopaten proberen met list en bedrog hun plannen door te zetten!!

  Een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal is nodig om de zeer vele van overheidswege georganiseerde geïnstitutionaliseerde terroristische corrupte collaborerende klimaatfascistische oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia stappenplan psychopaten te kunnen berechten!!

  Wie zwijgt stemt toe!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren, een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

  Haelen 6081CZ

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  In WW2 hebben heel veel nederlanders met de nazi,s geheuld.Het oranje nep koningshuis,de regering,instanties,NSB ers,verraders.

  Like

  • BosscheBol zegt:

   Nederland heeft per hoofd de meeste SS’ers geleverd en de meeste Joden uitgeleverd. De meeste Hollanders bemoeiden zich nergens mee of werkten van harte mee, zoals de politie, de ambtenarij en het spoorwegpersoneel.

   Het verzet was uitermate klein en ontstond grotendeels in de laatste maanden van de oorlog (toen de Amerikanen al zo ongeveer aan de grens stonden) en uiteraard NA de oorlog. Hun meest heldhaftige wapenfeit was het kaalscheren van Hollandse meiden die het met de Duitsers gedaan hadden.
   De meer belangrijke Duitsers konden ontsnappen naar Argentinië met de hulp van kerken en kloosters, de paus en Franco, de Spaanse fascistische dictator.

   PS. De Joden zijn uit hun huizen gehaald door Nederlandse politie. Ze zijn naar de kampen vervoerd door Nederlands spoorwegpersoneel. Nederlanders hebben de huizen van de Joden geplunderd toen ze “weg” waren. Gestolen schilderijen van Joden hangen nog steeds in onze musea.

   Geliked door 2 people

 9. Dolf van de Klundert zegt:

  Wel, het verhaal van Schindler is fictief. De stelling klopt dus op meerdere vlakken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s