Queer iftar afgelast om veiligheidsredenen: “Symptomatisch voor islamisering van onze samenleving”

(Door: Bart Reijmerink)

Een speciale LHBTI-iftar, die gepland stond voor eind maart in Antwerpen, kan om veiligheidsredenen niet doorgaan. Binnen de islamitische gemeenschap in België is veel commotie ontstaan, nadat bekend werd dat er een zogeheten queer iftar zou plaatsvinden. Tal van (doods)bedreigingen heeft de organisatie doen besluiten om het evenement te schrappen. Volgens Vlaams Belang-prominent Sam van Rooy is het tekenend voor toenemende islamisering van het Westen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Queer iftar afgelast om veiligheidsredenen: “Symptomatisch voor islamisering van onze samenleving”

 1. Hovawart zegt:

  Het is bij de plaatselijke moskeet dagelijks een LHBTI-iftar, knielende kerels met baarden in lange jurken……en jongemannen met opvallend gelijke coiffures en skinnies aan met een nektasje over de schouder die elkaar constant huggen en bepotelen . …inshallahtjes boyo.

  Geliked door 1 persoon

  • Ravian zegt:

   Ik heb mij ooit eens laten vertellen dat wanneer je in de Randstad een man-hoer besteld je negen van de tien keer een Marokkaan aan de deur krijgt, ‘omdat die daar aanleg voor hebben’, LOL

   Like

 2. gebochelde zegt:

  Terwijl ikzelf ze nog een fijne Ramaldan heb toegewenst………..hihi

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Wie zich op straat vertoont met een keppeltje loopt al decennialang met gevaar voor eigen leven, waar blijven de oprechte verontwaardiging en de politiekcorrecte Kamervragen?…….we tolereren steeds meer antisemitisme door de uitbreiding van de islam maar verliezen steeds meer van de westerse waarden en normen…….een levensgevaarlijke ontwikkeling.

  Geliked door 2 people

 4. Willem zegt:

  Een levensgevaarlijke ontwikkeling idd Hovawart. Het is een stille invasie/kolonisatie door de islam die plaatsvindt, dit is al sinds de jaren 70 bezig. Nog een jaar of 30, als er niks gebeurt, en heel West-Europa wordt overgenomen, lees ”Het project”van het islam broederschap, dan wordt alles duidelijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s