Tjeerd de Groot (D66)

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Tjeerd de Groot (D66)

 1. Htskday zegt:

  Zelfs de CDA twijfelt openlijk aan de verstandelijke vermogens van tjeerd de groot van D66..

  Een maand geleden klaagde hij namens de wormen.. over de permanente stress omdat ze zure mest op hun hoofd krijgen.

  Nu stinkt het teveel bij de boeren, volgens tjeerd 🤡

  Stikstof kutsmoesje werkt niet meer??

  Ze weten van gekkigheid niet meer wat te verzinnen..

  Boeren moeten weg!!!

  Geliked door 5 people

  • karton zegt:

   @ Htskday op 23-3-2023 om 13.22 u.

   Gewèldig, die Tjeerd.
   Hij stinkt een uur in de wind !

   Like

  • Alice zegt:

   Tijd dat zijn grote mond en zijn anus wordt dichtgepurd. Scheelt een hoop bullshit én stikstof. Zo snijdt het mes aan twee kanten.
   Waarom voelt deze oelewapper zich verheven boven mens én dier? Verdwijn en de rust keert gedeeltelijk weer. Neem meteen je duivelse partners mee.

   Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   @htsk-day
   Voor die wormen weet ik wel een goede ondergrondse oplossing voor Tjeerd de groot….. en uitermate groen mits je een goede kist kiest.

   Geliked door 1 persoon

 2. saddy zegt:

  Ook bij de huisdieren is een omvolking bezig toch?

  De ratten zijn sterk in opkomst. Die kun je ook tam maken.

  Tjeerd heeft last van zijn lage IQ, hij had moeten zeggen dat huisdieren cojona op mensen kunnen overdragen, en dus dat je je dieren alleen achter glas mag zien. Of hij had een nieuw virus moeten verzinnen, evt in samenwerking met marion TeKoopmans.

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Zeg Saddy, gezien het feit dat je aan de man zijn bovenkamer capaciteiten twijfelt is het niet verstandig om hem op ideeën te brengen, ik vraag dit voor de dieren

   Like

 3. Hovawart zegt:

  Één partij beschermd onze democratie en monarchie, gezeten op een paard genaamd Folkert, strijdend tegen nationalisme en alsmaar strooiend met een oranje kruiwagen vol geld in Brussel waar huurmoordenaars hun riante inkomen en zwijggeld vergaren, die er leven als rijkeluiszoontjes met rode sokken in andermans pels……

  Geliked door 2 people

 4. Harry zegt:

  Die tjeerd de groot wedijvert met kaag om de meest irritante politicus te
  worden .
  Hopelijk worden die twee etters morgenochtend dood wakker !

  Geliked door 2 people

 5. Léon van Duren zegt:

  De terroristische collaborerende corrupte COVID-19 pharma maffia vaccinazi partij D’66 zou met onmiddellijke ingang verboden moeten worden ,vanwege het nalatige klimaatfascistische wangedrag van deze ultra fascistische Woke LGBTi transgender transhumanistische satanische demoraliserende machtsmisbruikende terroristische gedragingen!!

  Onafhankelijke tribunalen zijn nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde D’66 psychopaten te kunnen berechten wegens zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid!!

  Stop de oorlogshitsende WEF-BILDERBERGER pharma maffia oorlogsmisdadigers!!

  Like

 6. Julia zegt:

  Aan het verstandige vermogen van deze ziekelijke idioot hoeft men niet te twijfelen. Twijfelen aan zijn verstandelijke vermogen hoeft niet het is een voldongen feit dat hij over geen enkel verstandelijk vermogen meer beschikt.
  Dit stuk D66 addergebroed had overigens allang binnen een GGZ instelling opgesloten moeten worden.

  Geliked door 2 people

 7. Claudia Millenaar zegt:
 8. delamontagne zegt:

  Nou heet die meneer wel “Ben”, zo kan ik me hier in Fr. dus niet laten noemen, want betekent iets heel anders, t’is dus geworden Bernard.
  Maar wat me beetje ergerde aan artikel was “een domme hond”, …………..HONDEN zijn helemaal niet dom.
  Aanhankelijke dieren.
  Ik kan nog wel meer superlatieven schrijven, maar Allá[h] denk dan bijv. als je thuiskomt en staan je al kwispelstaartend op te wachten. bij de deur.
  Ja, ben dieren liefhebber, had eerst 7 katten en 2 honden.
  Nu nog één Labrador ( ontzettend lieve beesten ) en 4 katten.

  Geliked door 3 people

  • LUCIA zegt:

   @de la Montanje;
   Helemaal met je eens niets trouwer dan een hond en bij dieren is het net als mensen, je hebt er hele slimme tussen en hele domme… ik heb zoveel met dieren meegemaakt. Heb bijvoorbeeld een kat gehad die epileptische aanvallen kreeg en dat seinde hij naar mij door, ongeveer 20 minuten voordat hij zo’n aanval kreeg, ik werkte vlak bij waar ik woonde dus dan moest ik heel snel naar huis om hem te ondersteunen bij de aanval . houten lepel tussen zijn tanden voor tong bescherming ook een speciaal soort zacht half hol schild gemaakt wat ik onder hem schoof zodat hij zich niet door de stuiptrekkingen kon bezeren en heel rustig met hem praten terwijl het aan de gang was..zielig hoor… . Dat was geen domme kat. je kunt heel goed met katten communiceren door veel met ze te praten en met beelden te werken(heel makkelijk voor mij want ik denk in plaatjes) als ik op vacantie ging vertelde ik ze in beelden dat ik weg zou gaan en ook weer terug zou komen en op vacantie stuurde ik iedere dag beelden naar ze toe van waar ik geweest was en aantal dagen tot terugkomst, als ik dat niet deed waren ze veel meer gestrest, dan was er erg veel vernield bij thuiskomst .
   Hou ook van honden maar dan moet je echt een grote tuin voor hebben, op een flat is niks voor zo’n beest..Ben met van alles opgegroeid schildpadden, papegaai, konijnen, hond, geit etc.één beestenbende…… dieren veel leuker en beter hart dan mensen .

   Geliked door 2 people

 9. Barry zegt:

  Ik wens hem veel succes. Nederlanders kun je alles afpakken maar kom niet aan het huisdier. Zou best wel eens een Waterloo kunnen worden voor D66.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s