Witte Huis: Vrede in Oekraïne is “onaanvaardbaar”

(Door: “DissidentNL”)

De woordvoerder van de Amerikaanse Nationale Veiligheidsraad, John Kirby, heeft gezegd dat Washington resoluut gekant is tegen een staakt-het-vuren tussen Rusland en Oekraïne.

In een interview met Fox News op zondag noemde de hoge functionaris van het Witte Huis alle vredesinitiatieven “onaanvaardbaar” in de huidige situatie, meldt Infowars.

Kirby ging in op het bezoek van de Chinese president Xi Jinping aan Moskou om zijn Russische tegenhanger, Vladimir Poetin, te ontmoeten.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Witte Huis: Vrede in Oekraïne is “onaanvaardbaar”

 1. Boike zegt:

  Als voor het Witte Huis, Biden dus, vrede in Oekraïne onaanvaardbaar is, dan wil hij dus nog meer doden en gewonden op zijn geweten hebben. Volgens mij maakt Biden zich daarmee schuldig aan een oorlogsmisdaad en een misdaad tegen de menselijkheid. Dus hij moet dan ook maar gearresteerd worden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Kortom Ook de VS maakt zich schuldig aan oorlogsmisdaden, evenals de EU. Zij willen bewust meer doden op hun naam welke gek verzint het om bewust een oorlog in stand te houden in plaats van tot onderhandeling over te gaan. Kortom naar Biden, Vonder Leyen, Rutte, Kaag, Ollengren kan dus ook een arrestatiebevel uit gaan en voorgeleid te worden aan het Haagse Strafhof.

  Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Oekraïne wordt geholpen om zich te bevrijden van Putin en zijn moordenaarsbendes, net zoals west Europa geholpen werd door de geallieerden om zich van nazi-Duitsland te bevrijden.
   Putin is een megalomane gek die niet onderdoet voor Hitler.

   Like

 3. Belozersky zegt:

  Een staakt het vuren in Oekraine is dus onaanvaardbaar voor de VS. Het toekennen van een kandidaat lidmaatschap NAVO in 2008 voor Oekraine was voor het Kremlin onaanvaardbaar. Op elk willekeurig moment had men dan Oekraine lid van de NAVO kunnen maken. Zo ga je niet om met elkaar als grootmachten.

  Like

 4. Peter zegt:

  Dit is de volgende oorlog op rij die door Amerika wordt verloren .

  Like

 5. Mirjam zegt:

  Als Oekraïne grondgebied zou moeten afstaan aan de fascistische staat Rusland waarom moest Nederland dan bevrijd worden van nazi-Duitsland?

  Staakt het vuren is geen vrede, dat betekend hergroepering van de Russen, herbewapenen waarna na een paar jaar de terreur van Rusland opnieuw begint.
  Rusland dient nu eens en voor altijd vernietigd te worden en de onderdrukte volkeren en landen van de Oeral tot Kamtsjatka bevrijd van het ‘herrenvolk’.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s