Zorgcentrum moet bezuinigen en gaat eten ouderen afwegen: “Dit kabinet is ziek”

(Door: Bart Reijmerink)

Zorgcentrum Die Buytenweye in Delf gaat flink bezuinigen: vanaf heden gaat men het eten van senioren afwegen. ‘Krijgt u nu nog zeven dagen in de week soep, vanaf 1 januari 2023 krijgt u vier dagen in de week een bouillon en drie dagen in de week een soep. De soepen zullen ook vaker vegetarisch zijn’, aldus de organisatie in een brief. PVV-leider Geert Wilders schaamt zich om in een land te wonen waar zo wordt omgegaan met ouderen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Zorgcentrum moet bezuinigen en gaat eten ouderen afwegen: “Dit kabinet is ziek”

 1. Hovawart zegt:

  Ons kabinet onder Rutte is bezig met de afbraak van de Pays-Bah, geheel volgens de wens van Schwab…….armoede en honger voor ouderen en zwakkeren…..het gaat bergaf met dit land, wat zal de haat groeien .

  Geliked door 6 people

  • wim zegt:

   “Wat zal de haat groeien.” Wie weet. Maar vooralsnog zie je daar weinig van en werden bij de jongste verkiezingen de partijen die voor een werkelijk andere koers kiezen niet beloond.
   Men rekent zich liever rijk met mooie beloften, waar weinig van over zal blijven…

   Geliked door 2 people

 2. Julia zegt:

  Het is niet te bevatten hoe er met onze ouderen wordt omgegaan hoe zit het met de rijkelijke buffetten op o.a. de opvang op schepen waar het voedsel niet afgewogen wordt. Echt wat haat ik dit smerig gewetenloos kabinet ben benieuwd of de borrelhapjes ook van de baan gaan en het rijkelijk diner op o.a. staatsdiners ook wordt afgewogen. Respectloos wordt er met ouderen en kwetsbare omgegaan en neem het ook zeer kwalijk aan al de Nederlanders die hier niet voor opkomen net als dat onze ouderen destijds werden opgesloten en in eenzaamheid hebben moeten sterven waar waren de onderdanige schaapjes die namen een vaccinatie om op vakantie te kunnen en naar het theater, etc. konden gaan. Voor een groot deel van onze laffe bevolking kan ik dan ook geen enkel respect meer opbrengen ik zou zeggen zet allen uw helmpje op en stap heer op uw elektrische fiets en wat kan u het schelen al u het maar goed gaat. Zo worden we allemaal gezond oud maar wacht de dag maar af tot de gezondheid u ook in de steek laat en afhankelijk wordt van de kapot bezuinigde ouderen zorg of uw vader of moeder afhankelijk wordt.

  Geliked door 4 people

 3. BosscheBol zegt:

  Het zal voor de ouderen steeds lastiger worden. De ouderenzorg is al zo goed als kapot gemaakt. Nu wordt er bespaard op het eten in de zorgcentra. En tegelijkertijd worden de ouderen nu verplicht omgebouwd tot vega’s .
  De tijd is echt net meer ver weg dat ouderen uit hun huizen verdreven worden om plaats te maken voor immigranten (de liefelingen van de overheid).
  Maar dan, als de nood het hoogste is, zal Hare Kaag uit den hemel nederdalen en ons verschijnen in een gouden licht! En zij zal ons schenken het 66pilletjes dat alle zorgen van de ouderen zal afnemen.
  Het kost slechts 100 Euro en het is gouden business.

  Geliked door 2 people

 4. Dr. Heinz zegt:

  Dat vluchtelingen geklier en gekloot kost ons €24.000.000.000,- per jaar, en is oplopend!!!
  Ruim 97% zijn economische parasieten, dus gelijk uitzetten wat helaas niet gebeurt!!!
  Die €24.000.000.000,- moet aan Nederland en haar inwoners worden besteed en niet aan totaal overbodig zaken als vluchtelingen!!!

  Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   Inderdaad Dr. Heinz; die indringers vreten ons kaal en krijgen alles gratis plus het beste voedsel terwijl onze ouderen flink worden afgeknepen. Opknopen al die rotzakken die dit organiseren !

   Geliked door 2 people

   • LUCIA zegt:

    Wat doe je als je een sprinkhanen plaag hebt ..bestrijden laat dat nou net iets zijn wat de Nederlander niet doet, die heeft keurig alle macht aan de overheid gegeven, want dan hoef je nergens over te beslissen, wordt voor je gedaan is zo…makkelijk

    Geliked door 2 people

  • saddy zegt:

   Als je een half uurtje over hebt moet je zelf eens gaan rekenen.
   De fraude begint met a van anno, want jaar 2, 3 enz van hun vakantie kan hier niet in zitten, en eindigt met de z van ziekenhuis waar de kosten op de grote hoop gegooid worden.
   En zouden de gezinnen die nakomen als vluchteling gerekend worden of onder een apart kopje vallen?

   Geliked door 1 persoon

 5. karton zegt:

  Is ‘t niet veel eenvoudiger om de bewoners van het zorgcentrum iedere week te wegen ? Dat kan gebeuren door ongediplomeerde meisjes/jongens, dus dat kost geen reet ! Zodra zo’n bewoner het kritische gewicht (plm. 25 kg.) benadert een vette gehaktbal te eten geven en zie…….’t is gebeurd met de bewoner ! Dat zal toch ook wel de bedoeling van de wetgever zijn ?

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Ik heb op twitter de tik tok beelden gezien van onze nieuwkomers op een super sjiek schip met overladen eettafels en de verwarming zo hoog als ze willen…. ja en voorrang met alles, vooral niet vergeten en boos worden op de vluchtelingen heeft geen zin, het zijn onze eigen mensen die ons dit aan doen.

   Geliked door 3 people

 6. Peter. zegt:

  Gaat lekker met Rutte de rijen bij de voedselbank groeien per dag en nu zijn de bejaarden aan de beurt,maar 800 gelukszoekers per week erin laten is geen probleem .Rutte ,wat dacht je ervan om eindelijk eens je biezen te pakken ,je veroorzaakt alleen maar ellende .

  Geliked door 2 people

 7. Rukkie zegt:

  Ik ben al beetje op leeftijd en als de tijd rijp is dan gooi ik mijn pet in de sloot en ga ik eronder zitten.
  Wat een tijden zijn dit. En de schapen lopen mee…

  Geliked door 2 people

 8. kruisridder zegt:

  Nieuwe vorm van passieve euthanasie

  Geliked door 2 people

 9. Knalkopje1 zegt:

  Te smerig voor woorden. Rantsoenen uit de periode van vlak na de Tweede Wereldoorlog voor ouderen in instellingen. Letterlijk alles op het gram en de kubieke centimeter gewogen en gemeten en wel zo weinig mogelijk. Zeker als je ziet hoe de volgelingen van Allah en de profeet worden vertroeteld op cruiseschepen. En dan klagen ze vaak ook nog over het eten, onder andere omdat het niet halal is. Maar al te vaak bijten ze de hand die ze voert en als je daar wat tegen hebt, ben je islamofoob, fascist, nazi, racist etc.

  Like

 10. Cathja zegt:

  Allereerst moet er bezuinigd worden via de hoge salarissen van de bestuurders. Dat is al tal van jaren een doorn in het oog van velen. Hoe durf je te bezuinigen op het voedsel van deze kwetsbare mensen? Nog even en de familie of vrienden moeten bijspringen, omdat hun geliefden verhongeren. Maar wel maandelijks flinke bedragen incasseren voor de ‘zorg’…..
  Wat een liefdeloosheid spreekt ook hier weer uit. Als ouderen de maaltijden niet zo lekker vinden (en dat wordt nogal eens gezegd), kijk dan eens naar een betere catering, of ga zelf weer koks aanstellen. Zoals vroeger. Gekookt eten, en geen opgewarmde hap….

  Triest!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s