Straks wordt uw gedrag gecontroleerd met de Europese digitale identiteit

(Door: Johannes Vervloed)

Tegen de wil van de kiezer en de Tweede Kamer in

De komst van een EU-digitale identiteit (eID) lijkt een ‘done deal’. Het Europese Parlement vond het niet eens meer nodig er een debat over te houden. De lidstaten hebben er tenslotte al mee ingestemd, inclusief Nederland. Het laatste niettegenstaande een aangenomen motie in de Tweede Kamer om niet in te stemmen. Wat is de (achterliggende) reden van de wens tot invoering van een eID?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Straks wordt uw gedrag gecontroleerd met de Europese digitale identiteit

 1. bobzelf zegt:

  TEGENOFFENSIEF ZONDER MUNITIE 🙂 Europa is volgens de Financial Times niet in staat om op grote schaal militaire productie te voeren. Kiev ontvangt niet de vereiste hoeveelheid wapens en munitie van de EU.

  Aanleiding zijn de beperkte voorraden buskruit, explosieven en TNT, schrijft de Financial Times op basis van eigen bronnen. “De militaire industrie kan niet snel voldoen aan de eisen van de EU aan Oekraïne, hoeveel geld er ook in wordt geïnvesteerd”, schrijft de krant.

  Het Oekraïense conflict heeft aangetoond dat Europa niet in staat is om op grote schaal militaire productie te bedrijven. Vertegenwoordigers van de defensiebedrijven van Tsjechië, Spanje en andere Europese landen vertelden de FT dat ze vandaag 100% geladen zijn, maar dat is niet genoeg.

  De bondgenoten van Oekraïne moeten op zoek naar nieuwe plaatsen voor de productie van wapens en granaten in India, Korea en andere landen, benadrukten de bronnen van de publicatie.

  OOM ..ZIJN DE KAPAPULTEN OOK OP ??

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   @bobzelf; Smakelijk gelachen om je “Oom zijn de katapulten ook op ” Wat een zootje hier in Europa”misscien herinneren velen het zich niet maar enkele jaren geleden hadden onze jantjes… geen schoenen en warme jassen, ik weet het want heb er nog gedichten over geschreven en er waren dacht ik ook geweren die het niet goed deden. Al met al… je kunt niet beter een overwinning voor de tegenstander organiseren.

   Like

 2. Htskday zegt:

  Like

 3. LUCIA zegt:

  Hoe kun je zoiets invoeren zonder dat de 2e kamer ermee accoord gaat…. hoe meer bewijzen willen we zien dat die EU( die het reizen zo zou vergemak-kelijken) ons nu alles éénzijdig oplegt van wieg tot graf..DAt is één grote reis die je zo zwaar mogelijk gemaakt wordt ….EU-slaaf mag je zijn.

  Wanneer zullen mensen leren dat… du moment dat je gezegd wordt dat iets je leven gaat vergemakkelijken… of verbeteren of een erge ziekte zal genezen… dat je gewoon genaaid wordt.

  We leven in een scenario van minder ..minder althans voor europese bloed en genenpatronen, ga dat maar eens bekijken..Eerst hebben ze alle oude vorstenhuizen uitgemoord en vervangen….nu alle blanke bloed en genen op het menu, Waarom?????Wat zit hier achter???…. er zit een reden achter.

  Wanneer hoor je dat vluchtelingen gevaccineerd worden of in het ziekenhuis gecriminaliseerd worden omdat ze dat niet zijn(gevacced) ???waarom heeft de VN hen hiervan vrijgesteld… kijk maar naar Duitsland, las laatst, ze willen de autochtone bevolking lees vnl blank in de buitengebieden hebben en de vluchtelingen in de steden.

  We weten allemaal dat op het platteland alle voorzieningen worden afgeknepen maar als je de ongewenste groep isoleert kun je in grotere mate een politiek ontwikkelen om ze te decimeren…. denk aan plaatselijke manipulatie van luchtvervuiling en waterleiding en voedsel en rampen…. allemaal factoren die je kunt manipuleren >>>>>als je het probleem geïsoleerd hebt .

  Even voor de EU en ALLE CRIMINELE FIGUREN EN POLITICI daarbinnen, dit is de enige leuke USE ME -vorm die wij evt zouden willen …. en ook daarbij opgemerkt ..niet van/door jullie;

  Like

 4. Andre zegt:

  Ik vraag me af of het ze nog gaat lukken want het gaat hard nu. Gister mn hoogbejaarde moeder weer aan de lijn dat haar ING niet werkte en dit klopte want Deutschebank was aan het instorten

  Indonesia trapt VISA en Mastercard eruit. Chaad heeft alles maar dan ook echt alles van ExxonMobile geconfisceerd. Zwitserland is tot een bananen republiek vervallen en dit is nog maar het begin. Die zooi van clowntje clusterfuck Alexandra van Huffelen loopt volledig in de soep.

  Geliked door 1 persoon

 5. J.v.d.Heijden zegt:

  On topic!
  Cybercriminelen lachen zich nu al wezenloos, want niks
  is makkelijker te infiltreren dan een smartphone…!
  Geen trek in diefstal van uw data?
  Parkeer ze niet op internet of uw smartphone.
  Onthoud: geen wet in dit land dwingt u om alleen met
  internet te werken, geen wet in dit land dwingt u in het
  bezit te zijn van PC, smartphone of laptop.
  Een bedrijf als Bol.com mag u dus nooit dwingen alleen
  te bestellen en betalen via internet.
  Dat bedrijf staat verplicht geregistreerd bij de Kamer
  van Koophandel en heeft dus een fisiek adres.
  Per post b.v. een boek bestellen kan dat bedrijf dus
  niet verbieden.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  NEXIT !

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  De NWO agenda op volle toeren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s