VIDEO Arnold Karskens: Desinformatie in bloed gedrenkt

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO Arnold Karskens: Desinformatie in bloed gedrenkt

 1. Nadja zegt:

  Heel goed om de oorlog van twintig jaar geleden in Irak te belichten. Laten we het niet vergeten.

  Geliked door 2 people

 2. waalkade4bd8489a57 zegt:

  Van de msm is Ongehoord Nederland het enige nieuws kanaal wat de waarheid verteld en de mening van het volk respecteren !

  Ik heb mijn alarm op mijn telefoon staan iedere dinsdag en donderdag om 12:15 uur.
  En na de uitzending gaat mijn tv direct uit want ik wil geen NOS nieuws zien. NOS is WEF-regerings propaganda en daar spuug ik op.

  Hier een site die u haarfijn uitlegt wie er achter de klimaatleugens zitten en hoeveel TRILJOEN het zal gaan kosten !!!
  Ik doe niet mee aan die klimaat leugens… ik investeer er geen eurocent aan.

  https://meansandmatters.bankofthewest.com/article/sustainable-living/taking-action/who-funds-the-fight-against-climate-change/

  Geliked door 2 people

 3. Henk der Niederländer zegt:

  Arnold zegt hier dat de Nederlandse journalistiek om te huilen is.
  Maar eerder mag gesteld worden dat de Nederlandse journalistiek totaal verrot is en aan het handje loopt van de politiek correcte klootzakken.

  Geliked door 4 people

 4. Henk der Niederländer zegt:

  Vraag zou overigens moeten zijn! Waarom wordt ON zo gemarginaiseert.
  Zou het niet zo maar kunnen zijn dat ze bij ON zomaar de waarheid naar voren brengen, wat uiteraard de MSN niet zo best uit komt

  Geliked door 4 people

 5. Léon van Duren zegt:

  Nederland wordt momenteel door een schaamteloze corrupte oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia stappenplan boevenbende geregeerd!!De van overheidswege georganiseerde COVID-19 pharma maffia stappenplan terroristen houden elkaar angstvallig een hand boven het hoofd,geholpen door een eveneens gecorrumpeerde corrupte rechterlijke macht! Nederland heeft met zekerheid niets geleerd van de tweede Wereldoorlog!!

  Nederland is een FAILED State geworden met behulp van de schaamteloze nietsontziende fascistische WEF-BILDERBERGER aartsleugenaar,de recidiverende psychopaat Mark R.!!

  De Nederlandse staat is een onderdeel geworden van de nazistische gewetenloze Woke LGBTi transhumanistische transgender WEF-BILDERBERGER boevenbende!!

  De corrupte aartsleugenaar de COVID-19 pharma maffia terrorist Mark R,en z’n gecorrumpeerde onbetrouwbare handlangers zijn aantoonbaar een hoog veiligheidsrisico voor de Nederlandse samenleving!!

  Onderhandel niet meer met deze onbetrouwbare machtsmisbruikende demoraliserende van overheidswege georganiseerde klimaatfascistische COVID-19 pharma maffia boevenbende!!

  De NPO hebben zeer deskundig de strategie van oud propaganda minister Joseph Goebbels overgenomen!!Er mag absoluut geen ruimte gemaakt worden voor andersdenkenden!!

  Een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal is nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische corrupte collaborerende klimaatfascistische oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia veelplegers wereldwijd te kunnen berechten!!

  Herinvoering van de doodstraf zou een optie kunnen zijn vanwege de ernst van de gepleegde misdaden tegen de menselijkheid!!

  Wie zwijgt stemt toe!!

  Arnold Karskens staat gelukkig aan de goede kant van de geschiedenis,in tegenstelling tot de rest van de gecorrumpeerde regeringsgezinde omroepbazen !!

  Het van overheidswege georganiseerde WEF-BILDERBERGER fascisme is momenteel springlevend!!

  Stop de van overheidswege georganiseerde corrupte WEF-BILDERBERGER vaccinazi’s!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren, een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

  Haelen 6081CZ

  Like

 6. Snappie zegt:

  Kan me voorstellen dat karskens het geloof in de npo journalistiek lang geleden al is verloren. Met gevaar voor eigen leven verslaat hij het echte nieuws van de oorlog. Maar blijft ongezien en ongehoord door de npo muur van censuur.
  Want Amerika onze geweldige bondgenoot is weer een oorlog aan het voeren. Toffe gasten hoor ,zij pakken het kwaad in de wereld aan.
  Ze bombarderen alles kaduuk en de EU loopt als een schoothondje achter de oorlogstokers aan. Wat een stelletje beerput dweilers zitten er in den haag en Brussel. En dan de boer de schuld geven dat het hier stinkt in nederland.

  Like

 7. Léon van Duren zegt:

  Een gewetenloze van overheidswege georganiseerde nietsontziende corrupte oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia stappenplan boevenbende maken Nederland vakkundig kapot!!

  Like

 8. Léon van Duren zegt:

  https://commonsensetv.nl/hoe-naief-kunnen-we-zijn/

  De Nederlandse rechtsstaat bestaat niet meer!!

  Like

 9. Léon van Duren zegt:

  Ook de onbetrouwbare oorlogshitsende corrupte COVID-19 pharma maffia misdadigers in de VS van Amerika willen met list en bedrog het van overheidswege georganiseerde gewetenloze satanische Corona bedrog instandhouden!!

  https://childrenshealthdefense.org/defender/federal-workers-covid-vaccine-mandate-blocked/?itm_term=home

  Een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal is nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische corrupte oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia oorlogsmisdadigers wereldwijd te kunnen berechten wegens zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid!!!

  Like

 10. Léon van Duren zegt:

  https://vm.tiktok.com/ZMYCaFKgs/

  De van overheidswege georganiseerde oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s moeten gestopt worden!!

  Wij willen geen QR controle maatschappij!!

  Het zou goed zijn om het oorlogshitsende bloedvergietende onbetrouwbare COVID-19 pharma maffia psychopaten kabinet onder leiding van de terroristische beroepsleugenaar Mark R.,en z’n eveneens corrupte handlangers in zijn geheel preventief te detineren in afwachting van hun berechting door een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!

  Stop de van overheidswege georganiseerde COVID-19 pharma maffia vaccinazi’s!!

  Like

 11. ronjaspers zegt:

  Desinformatie is de “politiek correcte”benaming voor keiharde leugens.

  Like

 12. Léon van Duren zegt:

  Het willens en wetens creëren van angst is berucht wapen van overheden om hun bevolkingen onrechtmatig te manipuleren!!

  De partijdige vooringenomen subsidievretende mainstreammedia zijn een gewillig instrument van de huidige neonazistische WEF-BILDERBERGER COVID-19 klimaatfascistische vaccinazi’s!!

  Over het programmeren van angst gesproken!!

  https://www.frontnieuws.com/programmeren-van-angst/

  Bekijk vooral de prachtige video van Tucker Carlson !!

  Elke zichzelf respecterende justitie medewerker zou deze uitleg moeten bestuderen hoe Nederland op een criminele wijze van overheidswege is bedrogen!!

  Een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal is nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde terroristische corrupte collaborerende klimaatfascistische oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia stappenplan veelplegers te kunnen berechten!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s