Dijkdoorbraak? Katholieke theoloog eist eerste moskee voor Zuid-Tirol

(Vertaling: E.J. Bron)

De katholieke theoloog Paolo Renner eist de bouw van een moskee in Zuid-Tirol om de sterk groeiende islamitische gemeenschap tegemoet te komen. Terwijl de Groenen daar natuurgetrouw enthousiast over zijn, wijzen de rechtse partijen het voorstel verontrust af. Zij noemen het plan een “klap tegen de autochtone bevolking”.

Terwijl de bevolking steeds meer lijdt onder de gevolgen van de massa-immigratie en de islamisering, storen onrealistische multiculti fanatiekelingen zich eraan dat dit proces niet snel genoeg gaat. Tot hen behoort ook de katholieke theoloog Paolo Renner. In gesprek met de radiozender “RAI Südtirol” eist hij de bouw van een moskee in Zuid-Tirol.

Moskee voor “fatsoenlijke opleiding”

Volgens Paolo Renner zou er een moskee in Zuid-Tirol nodig zijn om moslims een fatsoenlijke theologische en religieuze opleiding te bieden. Omdat het daar op dit moment aan ontbreekt, zouden veel moslims blootgesteld staan aan het gevaar zich over te geven aan radicale preken. Zo probeert Renner handig de wijdverbreide zorgen om de radicale islam gebruiken om de sluipende islamisering te legitimeren. De bouw zou met publiek geld ondersteund moeten worden: de Zuid-Tirolers dienen te betalen voor een politiek, die tegen henzelf gericht is.

Groenen zijn enthousiast

Weinig verrassend zijn de notoire volksafschaffers van de Groenen enthousiast over het voorstel van de katholieke theoloog. De woordvoerder van de Groenen in Zuid-Tirol, Felix von Wohlgemuth, maakt op Facebook duidelijk dat “de islam deel van Zuid-Tirol en Europa zou zijn”. Eens temeer bewijzen de Groenen daarmee dat zij een partij zijn die met enthousiasme tegen de belangen van het eigen volk werkt.

Rechtse partijen tegen moskee

De rechtse partijen daarentegen, de “Süd-Tiroler Freiheit” en de “Freiheitlichen”, spreken zich duidelijk tegen de bouw van een moskee uit. De deelstaatparlementariër van de “Süd-Tiroler Freiheit”, Sven Knoll, gebruikt duidelijke taal: “De islam hoort niet bij Zuid-Tirol en dient in de toekomst ook niet bij Zuid-Tirol te horen!” Hij argumenteert dat in heel Europa moskeeën steeds weer als “broeinesten van fundamentalistische ideologieën dien, omdat dat vaak haat en mensonterend gedachtegoed wordt verbreid (…). Zoiets willen wij in Zuid-Tirol niet!” Ook de deelstaatparlementariër van de “Freiheitlichen”, Ulli Mair, gebruikt duidelijke taal: “In heel Europa zijn moskeeën niet alleen religieuze centra, maar politieke en ideologische ontmoetingsplekken, die een parallelle en tegencultuur bevorderen en niet zelden door onduidelijke buitenlandse bronnen gefinancierd worden.”

Remigratie in plaats van integratie

Beide spreken zich echter niet duidelijk tegen de bevolkingsvervanging uit, maar gebruiken in plaats daarvan achterhaalde holle frasen zoals “gecontroleerde immigratie” en “betere integratie”. Dat de integratie van duizenden vreemdelingen een utopisch idee is, heeft het verleden al meer dan eens duidelijk bewezen. In plaats daarvan zijn uitzettingen nodig en een consequente politiek van remigratie.

Bron:
heimat-kurier.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Dijkdoorbraak? Katholieke theoloog eist eerste moskee voor Zuid-Tirol

 1. karton zegt:

  Godverdegodver !!!! Nu beginnen katholieken óók al eisen te stellen.
  ’t Moet toch ook niet gekker worden.
  In Süd Tirol worden de moslims “straks” middels gejodel vanaf de moskeet opgeroepen om in die moskeet te verschijnen teneinde nieuwe opdrachten te ontvangen om andersdenkenden te molesteren.
  Flikker dat zootje van de hoogste berg af !

  Geliked door 2 people

 2. J.v.d.Heijden zegt:

  Intussen, in eigen land….
  https://www.trouw.nl/binnenland/alzheimer-pijnigt-de-geest-van-jet-kooijman-88-ik-wil-niet-langer-wachten-ik-ga-maandag~b95fdb5f/
  Ik hoop dat niemand op deze site met die vreselijke
  ziekte wordt opgezadeld.

  Like

 3. BosscheBol zegt:

  Katholieken zijn kutvolk. Echt, geloof me nou: ik ben het zelf geweest en ik ken er nog een paar. Ze gaan ALTIJD achter de macht staan. Zijn het Altijd met de meerderheid eens. Zogenaamd in de naam van jezus of zo maar altijd in de naam van geld en macht. Het is ontstaan uit slaven, het is een slavengodsdienst.

  Geliked door 3 people

  • LUCIA zegt:

   Ja heb ook de pest aan die katholieken schijnheilige ellendelingen zijn het, de hele maffia is iedere zondag in de kerk.. tot na het zingen, ik ben meer van de REL-igie van de grote Miauw… ik ben..tromgeroffel..
   CAT-O-LIKE!!!Helemaal gek op katten.

   Geliked door 1 persoon

 4. Blaffertje zegt:

  Zijn ze daar van de pot gerukt?
  Ze weten blijkbaar niet wat ze toelaten.

  Geliked door 2 people

 5. Ravian zegt:

  Het onderscheid in ‘gematigde’ en ‘fundamentalistische’ islam bestaat helemaal niet.
  Het enige dat er bestaat zijn Soennieten en Sjiieten, en die zijn beide ‘extreem’.
  Er bestaat geen ‘vredelievende’ en/of ‘tolerante’ islam, er bestaat enkel een fascistoïde islam die te vuur en te zwaard verspreid moet worden, en die de wereld verdeeld in het islamitische “Herrenvolk” en de andersdenkende “Untermenschen”.
  De zogenaamde ‘gematigde’ islam is enkel een rookgordijn, een paard van Troje, dat de onnozelaars zand in de ogen moet strooien totdat het te laat is.

  Geliked door 4 people

 6. Willem zegt:

  Men dient te betalen voor een politiek die tegen hen gericht is. Nou, dat gebeurt in heel Europa. De islam wordt overal gepromoot en er wordt ook voor betaald. Het is eigenlijk bizar wat er plaatsvind en dan hebben de groenen het over integratie? Moslims mogen niet integreren, staat in de koran. Ze zijn hier om uiteindelijk de boel over te nemen, immigratie als politieke veroverings strategie, een vorm van jihad, staat allemaal in de koran. Dat zou de theoloog ook moeten weten en zou iets moeten zeggen over de, aan volksverraad grenzende naiviteit van de groenen.

  Geliked door 3 people

 7. ronjaspers zegt:

  Integratie = invasie.

  Geliked door 5 people

 8. Dijkstra zegt:

  De bouw van een moskee zou volgens de theoloog de invloed van radicale islam tegengaan.
  Ik vraag me af hoe deze theoloog zich dat voorstelt.
  In elke moskee spreekt een imam die de islam goed kent. Dit betekent:
  – anti democratische opvattingen
  – niet erkennen van homo’s
  – vrouwen, atheïsten en christenen zijn tweede rangs mensen, zoals vroeger in het Turkse Rijk
  – alleen islamitische partijen toegestaan, geen seculiere
  Mijn vraag aan de theoloog is: wat is het verschil tussen de ‘gewone’ islam en de radicale islam?

  Geliked door 5 people

  • Blaffertje zegt:

   @Willem.
   Ik ben wel niet die theoloog waar de vraag aan stelt, maar kan wel antwoord geven op jou vraag “wat is het verschil tussen de ‘gewone’ islam en de radicale islam?”, dat is er niet.
   Er is maar één doel van de islam en dat is overheersing en diegene die niet bekeert word gedood.

   Geliked door 1 persoon

 9. Sobieski zegt:

  Wederom een teken dat de (schijn)-“christelijken” de nieuwe Farizeen zijn, net als al die zgn “christelijke” partijen. Het idee om godsdienst en politiek met elkaar te vermengen is so-wie-so iets orientaals, en hoort niet in Europa en het Westen thuis. De politiek dient te streven naar het beste alternatief onder het maakbare, en dienst dus niet te verdwalen in onhaalbare “idealen”. Hierbij kunnen mensen van totaal verschillende religieuze denominaties, orienteringen en temperamenten gezamelijk dezelfde politiek nastreven.
  Religie daarentegen dient zich juist bezig te houden met de directe relatie tussen God en de Mens, en dient zich dus verre te houden van politiek.
  De kerken hadden in het verleden altijd de brugfunctie om mensen van verschillende politieke kleuren samen te brengen en in dialoog met elkaar te brengen. Het zou goed zijn als de kerkleiders zich weer van deze taak en verantwoordelijkheid bewust zouden worden, en dit weer na zouden proberen te streven.
  Max Weber had volkomen gelijk, toen hij constateerde dat er een permanente en onoverbrugbare kloof bestaat tussen “Gesinnungsmoral” (wat bij religie hoort) en “Verantwortungsmoral” (wat bij politiek hoort).
  Beiden hebben hun berechtiging, maar behoren alleen toegepast te worden op hun eigen terreinen.
  Zg. “christelijke” partijen, deze Farizeers, proberen dus deze twee onverenigbare sferen des levens met elkaar te mengen. Ze mengen als het ware koffie met bier. Beiden dranken zijn lekker, maar worden op verschillende momenten van de dag of week gedronken, en bij andere gelegenheden. Als je ze mengt in hetzelfde vat, wordt het een vies zootje waar je met een boog omheen loopt.
  Deze onrfisse quasi-religieuze partijen en gepolitiseerde pseudo-kerken exploiteren de spirituele aspiraties het religieuze volksdeel. Dat wordt bewust zo gedaan. Ze richten zich juist op deze groep mensen, omdat deze nog het minst decadent zijn en ook nog de grootste gezinnen hebben.
  Het overleven van de Europese Mens hangt dus grotendeels af van de vraag, of de religieuzen de woke ideologie kunnen weerstaan.
  Juist daarom probeert de satanische linkse elite als het hun uitkomt een pseudo-religieuze facade te veinzen, om langs deze weg de kerken en religieuze partijen van binnen uit over te nemen. Zie de Jezuitische Paus als meest in het oog springende voorbeeld, om over de linkse protestantse kerken maar helemaal te zwijgen.
  Zo zijn deze instituten en partijen deel zijn geworden het complot om de Europese mens indirect uit te roeien, o.a. door omvolking en gemanipuleerde “vermenging” door zwarte of islamitische mannen met blanke vrouwen te koppelen. Kijk maar naar de vele reclames en propagandafilmpjes overal (Je ziet nooit andersom).
  Een massaal uittreden uit de bestande geetableerde kerken, zodat dezen geen zuur verdiend belastinggeld van de burgers meer opslurpen, en het oprichten van nieuwe, vrije religieuze gemeenschappen is dus noodzakelijk.

  Geliked door 2 people

 10. Boike zegt:

  Is deze katholieke theoloog Paolo Renner aan het vloeken in de kerk ???

  Ik ben geboren in een katholiek gezin. Ik ben Katholiek gedoopt. Ik ben katholiek opgevoed. En ik heb op een katholieke school gezeten. Inmiddels ben ik niet meer praktiserend. Ik kom alleen nog uit piëteit bij rouw en trouw in een kerk.

  Op school heb ik de geschiedenis van de kruistochten moeten leren. Er werd mij bijgebracht hoe barbaars de moslims waren en hoe duivels slecht zij met katholieke pelgrims omgingen. En dat daarom de paus destijds genoodzaakt was, om dappere ridders naar het Heilige Land te sturen, om die ellendige moslims mores te leren en weg te jagen, zodat katholieken weer veilig op pelgrimstocht konden gaan.

  Kennelijk is anno 2023 de katholieke kerk van het ene echte ware geloof afgevallen en maakt nu gemene zaak met die vreselijk duivelse ideologie. Wat een godslastering. Dat is toch wel een hele zware doodzonde. Dat wordt dus eeuwig branden in de hel voor die Paolo Renner.

  Hoe is het mogelijk ??? Welke katholiek had dàt nu kunnen verwachten. Mijn grootouders en overgrootouders draaien zich, wezelijk waar, om in hun graf. Zijn ze daarvoor elke zondag door weer en wind naar de kerk gegaan, om hun ware katholieke geloof uit te dragen ???

  Tjonge jonge jonge, de wereld is wel veranderd. Tja, net wat u zegt, het is de nieuwe tijd. De jeugd van tegenwoordig heeft God ingeruild voor de duivel. Wat een kwezels. Quo vadis ???

  Geliked door 5 people

  • delamontagne zegt:

   Voor mij idem dito, dat geboren zijn in R.K, maar dan 1/2.
   Moeder R.K en vader afvallig Gereformeerd.
   ( moesten ze [zij, m’n moeder ] dispensatie voor vragen aan de bisschop en vader moest beloven dat de kinderen R,K zouden worden opgevoed ).
   Ik heb dat “geloven” dus van 2 walletjes kunnen genieten.
   Vader kon zich woedend maken om ’t gehuichel van de geleuvigen die hij aan zijn afkomstige familie-kant meemaakte, ( à-la-meneer Harry, die zich hier ook weleens zijn woede erover afreageert.).
   En de uitwassen van ’t geleuf ? ?, die heb ik als kind al in Z-Amerika gezien.
   Het is allemaal dwang en bangmakerij ( dat kon vroeger nog, nu niet meer ! ! denk ik )
   Maar maakt U zich geen zorgen, over 10-tal jaren zitten de kerken weer vol [ zelf denk ik al veel eerder met al dat muslim-geknuffel door de EU-regeringen )

   Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Boike op 25-3-2023 om 18.45 u..
   Denkt u dat het tijd wordt voor nieuwe pelgrimstochten ?
   Ik doe graag mee, ik kan niet meer zo hard rennen als 40 jaar geleden, maar te paard gezeten, kan ik nog wel om me heen meppen met een ijzeren staaf o.i.d.

   Like

  • karton zegt:

   @Boike.
   Ik schreef “pelgrimstochten”, maar bedoelde uiteraard : “kruistochten” !!!!!!

   Like

 11. Harry zegt:

  Die verdomde Papen deugen ook voor geen meter !
  Doek die hele rotreligie maar op en vervang het door een gezond soort humanisme .

  Geliked door 2 people

  • Boike zegt:

   @ Harry 25 maart 2023 om 18:47

   Ik kan heel ver met je mee voelen. Na enkele jaren verblijf op de bijbelbelt, begrijp ik heel goed, wat jij bedoelt. Ik woon nu al weer een flink aantal jaren in het (niet meer zo) katholieke Brabant. Hier gaan de mensen op zondag niet meer naar de kerk. Ik ook niet. De kerken zijn leeg. Mensen doen hier op zondag leuke dingen. Naar de vlooienmarkt, de boerenmarkt, uigaan, wat klungelen rondom het huis of in de tuin, de auto wassen en noem maar op. Geen mens, die daar op- of aanmerkingen over maakt. Vrijheid blijheid en genieten.

   Met pinksteren is het van zaterdag 27 mei 22:00 uur tot zondag 28 mei 17:00 uur weer MeiMarkt in Tilburg. Is gewoon een groot feest in de hele binnenstad, ook voor, naast en achter de kerken en hartstikke gezellig. Misschien ook iets voor jou. Een leuk verzetje. Heb je een keer iets anders op zondag. Hier in Brabant kan het gewoon.

   Trouwens, hoe gaat het met je ??? Ben je weer een beetje hersteld van je botbreuken ???

   Geliked door 1 persoon

 12. Ton Ruygrok zegt:

  Altijd weer ‘ aandoenlijk ‘ hoe men bagatelliseert…; (‘ anders wordt men geradicalseert…’)
  Zo ‘zoetjes’ sprak de slang in het paradijs ook… maar het resultaat was dat de wereld 1 groot graf geworden is….
  Ton

  Geliked door 3 people

 13. Jules Vismale zegt:

  Deze blaaskaak van een katholieke (!?) theoloog Paolo Renner, die de islam in Zuid-Tirol wil omarmen doet me eigenlijk denken aan bepaalde groepen joden die in het Oude Testament, vanaf de tijd dat Mozes hen wegleidde uit Egypte totdat het eeuwenlang in het voormalige Kanaän (Israël) woonden, constant vreemde godsdiensten aanbaden met heidense afgoden waar zelfs mensenoffers voor werden gebracht!
  De heidense en overwegende antisemitische volkeren, die deze afgoden hadden gecreëerd en aanbaden, zagen de joden echter hierdoor totaal NOOIT als hun bloedbroeders en zij bleven de joden altijd beroven, uitbuiten, mishandelen, onderdrukken en zelfs vermoorden!
  Dat die Paolo Renner dus gewoon als de sodemieter ophoepelt naar het Midden-Oosten en zichzelf daar maar tot de islam bekeerd, in plaats van de inwoners van Zuid-Tirol! Een degelijke haathut ga ikzelf nooit en te nimmer ook maar in en hopelijk meerdere miljoenen Europeanen evenmin!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s