Macron laat in tv-interview horloge van € 80.000,- van zijn pols verdwijnen, terwijl hij de Fransen oproept de “broekriem strakker aan te halen” (+ video)

(Vertaling: E.J. Bron)

De Franse president Emmanuel Macron wordt opnieuw met gewelddadige massaprotesten tijdens zijn ambtstermijn geconfronteerd. Deze keer zijn het honderdduizenden Fransen die tegen een ondemocratisch doorgedrukte pensioenhervorming de straat opgaan. En wat doet Macron? Wat hij altijd doet. Hij geeft op zijn gebruikelijke arrogante manier een interview aan de Franse televisie en laat de Fransen weten dat ze nu gewoon “de broekriem strakker moeten aanhalen”. Tot je 64e werken zou per slot van rekening geen “man overboord” zijn.

Macron laat luxe horloge stiekem verdwijnen

Maar tijdens zijn tv-optreden overkwam hem een faux pas. Het staatshoofd (en voormalige Rothschild-bankier) droeg aan zijn linker pols een luxe horloge, vermoedelijk een ongeveer € 80.000,- kostend model van de firma Patek Philippe. Midden in het interview schoot Macron het waarschijnlijk in de zin welk signaal hij daarmee aan de Fransen afgeeft.

Tijdens zijn uiteenzettingen laat Macron zijn handen onder de tafel verdwijnen om het horloge af te doen. Daarna maakt hij het tv-interview af zonder horloge aan zijn linker pols. Maar zoals men zegt, het internet vergeet nooit iets: video!

Nadat de video vooral in Frankrijk voor veel ophef zorgde, zag men zich van de kant van de regering genoodzaakt een verklaring af te geven. Volgens Macron´s woordvoerder zou de president na elf minuten zijn horloge hebben afgedaan, omdat deze tijdens zijn gebaren steeds tegen de tafel stootte en het geluid verstoorde. Bovendien zou het horloge “maar” € 2500,- kosten, een merk werd echter niet genoemd.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Macron laat in tv-interview horloge van € 80.000,- van zijn pols verdwijnen, terwijl hij de Fransen oproept de “broekriem strakker aan te halen” (+ video)

 1. Julia zegt:

  Ach die valse dictator geeft heel veel geld uit niet alleen aan horloges maar ook om zijn gluiperige valse ratten face op te krikken De Franse president Emmanuel Macron vindt het belangrijk om er goed uit te zien. Hij heeft daarom een visagiste ingehuurd die hem daarbij helpt. En daar hangt een flink prijskaartje aan. “Macron neemt zijn uiterlijk heel serieus en dat mag van hem best wat kosten”, zegt correspondent Frank Renout in het NOS Radio 1 Journaal. “De afgelopen drie maanden heeft hij 26.000 euro aan zijn visagiste betaald.” Omgerekend verdiende zijn visagiste Natacha bijna 9000 euro per maand voor het mooi maken van de Franse president. “Dat vinden ze in Frankrijk behoorlijk veel geld, voor iemand die niet fulltime werkt.”
  Maar we moeten allemaal een tandje minder. Niet zo vreemd dat de Fransen zich tegen hem keren.

  Like

 2. droevige mof zegt:

  De mislukte truc met het polshorloge wordt nu zelfs belachelijk gemaakt in de linkse staatsmedia van de buurlanden. Citaat: “Deze man is een lachertje”
  Een goed teken. De keizer is naakt.
  https://www.spiegel.de/panorama/emmanuel-macron-nimmt-waehrend-tv-interview-luxusuhr-ab-und-erntet-kritik-a-39c4bc42-146d-488d-ac3b-25d5557065c3

  Like

 3. Realist zegt:

  Dit is pure speculatie, aanname in dit geval. Het horloge maakte contact met de tafel waardoor dit als storend kan worden ervaren in verband met het interview. Om dit vervolgens te voorkomen werd het horloge van de pols verwijdert door Macron. Maar goed, mensen zoeken overal wat achter tegenwoordig. Goed opletten dus, wat wel en niet zo is. Niet alles is wat het lijkt!

  Like

  • Julia zegt:

   Realist Niet zo vreemd dat mensen overal iets achter zoeken beter dan in alle leugens en tirannie te geloven. Dat elitair tuig is voor geen cent meer te vertrouwen nog niet door. Een realist die zich niet langer laat belazeren door de WEF kliek. De betaalslaven moeten in alles minderen welke idioot gaat dan überhaupt met een duur horloge om zijn pols zitten. Maar ja het verstandelijk vermogen reikt dus niet verder. Dat Macron een Rothschild kapitalist en een volksverlakker is dat weten we inmiddels wel dan hoeft hij nog niet eens te provoceren met een duur horloge.

   Like

  • droevige mof zegt:

   De factcheckers zaten niet stil. Ze bevestigen wat je zegt, het polshorloge verstoorde omdat het op tafel klopte en het kostte geen 80.000 maar slechts 2.200 euro.
   Maar het is interessant dat Macron niet langer het voordeel van de twijfel heeft, hij wordt niet langer geloofd, zelfs niet als hij je de tijd vertelt.

   Like

  • LUCIA zegt:

   Nee… de man had met dit soort streken beter een gewone illusionist kunnen worden ipv een politieke dan had hij ipv een micropresident een macro illusionist kunnen zijn

   Like

 4. Hilarisch!! Die moet compenseren, dat is al lang duidelijk! Net als, je weet wel….. Een oom van iemand hier bij Bron.

  Like

 5. Joost Visser zegt:

  En Nederland….slaapt door.

  Like

 6. Ravian zegt:

  Die lul is enkel president omdat de Franse media bij de vorige verkiezingen opnieuw het Franse kiezerspubliek tegen Le Pen’s Rassemblement National heeft opgejut.
  Dat is een trend in de hele Westerse hoernalistiek, en tevens een vorm van verkiezingsfraude.

  Als ook dat niet meer volstaat om de door die hoernalistiek gewenste salonsocialistische globalisten in het zadel te houden dan wordt er gewoon keihard gefraudeerd met het stemmen tellen, waarna die fraude dan door diezelfde hoernalistiek onder het tapijt wordt geveegd.

  Dit gaat dus pas ophouden als het volk de paleizen van de ‘democratie’ in de fik steekt, en degenen die in die paleizen illegaal aan de touwtjes trekken richting guillotine afvoert.
  Tijd voor een internationale hooivorken dag…

  Like

 7. saddy zegt:

  Zou zijn keppeltje onder zijn pruik zitten?

  Like

 8. Dré zegt:

  Was een kadootje van z’n holmaat Rutte

  Like

 9. ronjaspers zegt:

  Die rotschild “puppet”,macron voert de NWO agenda uit.

  Like

 10. Rene de Hollander. zegt:

  Ja doorwerken tot de dood, het klootjesvolk moet nou eenmaal de belasting potten vullen. En van dat zelfde klootjesvolk zijn er nog al veel dus dat komt dan goed uit. Werken tot je sterft smerige arbeider, dan ook geen AOW of soortgelijke regelingen nodig die geld kost.! Win – Win voor de roverheid..!

  Like

 11. Frits zegt:

  Zijn tijd is al lang voorbij. Wanneer gaat de wekker af?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s