“Democratie” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op “Democratie” . . .

 1. Julia zegt:

  Ook in Frankrijk gebeurt nu ook wat allan in ons land gaande is namelijk de democratie is of wordt vermoord en de ziekelijke machtswellustelingen zullen alle macht naar zich toe trekken. Voorbeeld ook al in Israël. De Fransen hebben groot gelijk dat zij dit niet meer langer pikken en kijk er niet raar van op als er een daadwerkelijke algehele revolutie uitbarst.

  Like

 2. droevige mof zegt:

  De Duitse en Nederlandse staatsmedia hebben een journalistiek cordon sanitaire rond Frankrijk getrokken, met de truc om slechts selectief te berichten. De burgeroorlogachtige omvang van de gevechten tussen demonstranten en de gevreesde speciale politie-eenheid, de
  Groupe d’intervention de la Gendarmerie nationale, wordt verzwegen. Ik denk niet dat Macron dit nog langer kan volhouden. Of le Pen het overneemt, wie weet?

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Een democratie die word opgelegd is een onderdrukking, een dictatuur.
  De vrijheid is het meest kostbare bezit ter wereld, en het grootste gevaar om te verliezen, waar mensen zelfs voor willen sterven…..maar om nu allemaal ineens toe te stemmen en onze vrijheid af te staan, monddood gemaakt en te laten muilkorven vanwege een stille genocide, daar begrijp ik geen sodemieter van…….echt niet.

  Like

 4. saddy zegt:

  Zoiets?:

  Tweet van Steve Kirsch:

  Lawyer reports losing 100% of covid vax cases in front of liberal judges and winning 100% of covid vax cases in front of conservative judges.

  Like

 5. Ravian zegt:

  “Liberté, égalité, fraternité”

  Vrijheid, Gelijkheid, Broederschap.

  Zo was het toch hè?

  Of heb ik het ergens niet helemaal goed begrepen?

  Eerstdaags is er een guillotine feest bij het Élisée.

  Met de nieuwe “kleine keizer” en zijn aangetrouwde oma als hoofd genodigden…

  Like

  • Boike zegt:

   @ Ravian 26 maart 2023 om 13:51

   De Fransen staan erom bekend, dat ze wel van een feestje houden. Als ze de duivel mores gaan leren wordt het daar als vanouds lachen, gieren en brullen.

   Geliked door 1 persoon

 6. ronjaspers zegt:

  Wie slaapt in een “democratie”wordt wakker in een dictatuur.Deze quote is niet van mij.

  Like

 7. Henk der Niederländer zegt:

  Zoals van Haga opmerkte terroriseerd XR de zaak.
  Niet de regering terroriseren ze maar met name de bevolking.
  De regering vindt XR eigenlijk wel een ok club want die “protesteren” voor het narratief dat door de leugenaars in Den Haag in de wereld geschopt is en in stand gehouden wordt.
  Maak even een vergelijking tussen de mensen die protesteerden tegen de coronadictatuur en die van XR
  Diegenen die tegen de coronadictatuur protesteerden kregen de bruinhemden van de zogenaamde oproerpolitie tegenover zich die zich er niet voor schaamden om oudere mensen met hun wapenstok te lijf te gaan en onderling nog gein maakten dat ze weer wat coronawappies in elkaar gingen beuken en hoe lollig dat dan welniet was.
  Ik heb er van XR ook nog niet een met zijn kop tegen een muur zien knallen omdat hij vol geraakt is door een waterkanon.
  Daar staat tegenover dat die van XR binnen een paar uur weer vrij op straat lopen of het moet zijn dat ze in bussen geladen worden en een paar kilometer verder de bus weer uitgezet worden.
  het gaat nu over Eindhoven airport maar je kunt erop wachten dat binnen niet al te lange tijd de boeren bij dit soort “demonstranten” aan de beurt komen, want stikstof dat zo verschrikkelijk zou zijn voor de natuur maar wel een hoofdbestantdeel is om planten te laten groeien.
  Daarbij laten koeien scheten en dus ontzettend veel methaan los laten.
  Als je het aantal koeien dan vergelijkt met het oppervlak van de wereld is het moeilijk te geloven dat een koeienscheet enig verschil zal maken, want vergis je niet de luchtlaag boven onze koppen is 10 kilometer dik maal het oppervalk van de aarde en je begrijpt ineens dat die koeienscheet helemaal niks nope nada noppes te betekenen heeft.
  Maar jah er zijn huizen nodig voor de afgestudeerden in sociale ondersteuning die die huizen krijgen toegewezen waarbij de Nederlander dus noodgedwongen tot zij 40 ste jaar in veel gevallen bij zijn ouders moet blijven wonen.
  Geloof me dat die van XR goed genoeg weten waarvoor ze ge (mis) bruikt worden maar het is wel zo lekker als je na elke demonstratie je je vergoeding op kunt gaan halen bij een door Soros gefinancierde NGO.
  Dan is er nog een ander vies spel wat gespeeld wordt.
  We Weten dat Kill Bill zo ongeveer de grootste groorgrondbezitter is in de USA en tegelijkertijd de hoofdsponsor is van de WHO.
  In samenwerking met Bayer/ Monsanto die GMO zaden levert kan hij zich dus alweer vele miljarden rijker rekenen en de WHO en FAO zullen hem daar uiteraard zeer goed behulpzaam bij zijn.
  (FAO is wereldvoedsel organisatie verbonden aan de VN criminele organisatie, voor degenen die even vergeten waren wie dat zijn)

  Like

 8. Htskday zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s