Italianen zeggen nee tegen “Great Reset”

(Door: Robin de Boer)

Onze WEF-opperheren willen dat wij insecten eten en gelukkig zijn, maar daar steken de Italianen een stokje voor. De Italiaanse overheid staat niet toe dat insectenmeel gebruikt wordt voor pizza en pasta.

Het toenemende gebruik van krekels, sprinkhanen en larven voor consumptie stuit in Italië op fel verzet. In supermarkten komen dergelijke producten in aparte schappen te staan.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Italianen zeggen nee tegen “Great Reset”

 1. Yvonne zegt:

  Wie weet dat we zonder het te weten insecten eten bijvoorbeeld in brood ? De roze koeken zijn ook rode of roze insecten verwerkt voor de kleur, lekker ! Gezellig roze koek bij de koffie , glas namaak melk ,nephamburger ,ze blijven het erin stampen net zo lang dat we het gewoon gaan vinden dat oma over 18 jaar ofzo aan haar kleinkind vraagt wil je een stukje vlees bij je andijvie en hij / zij vraagt vlees wat is dat oma? Nou vroeger stonden er stallen met koeien en varkens,kippen enz die werden doodgemaakt zodat wij vlees op ons bord hadden

  Like

 2. Ravian zegt:

  Met deze troep NIET apart te houden in het assortiment, en door het NIET van duidelijke waarschuwingen te voorzien, geven ze aan dat ze weten dat de mensen het niet willen, maar dat ze het hen toch op willen dringen.

  Hoe denkt u zelf dat dit soort gedrag met vrijheid en democratie combineert?

  En wat denkt u dat dit zegt over de machtshebbers die dit faciliteren?

  Ik stel voor om degenen die ons dit op willen dringen er zelf voor de rest van hun leven van te laten genieten.
  En het eerst voor ze vermalen dat hoeft niet, daar hebben ze tenslotte tanden en kiezen voor…

  Like

 3. Alex Delarge zegt:

  Die idioten eten al chemisch afval.

  Like

 4. Snappie zegt:

  Yep ook Hongarije heeft een insecten shit invoer verbod ,inderdaad zou je zulke schappen duidelijk apart zetten net als groente en vis.
  Open maar een insecten restaurant of een bugsnackbar maar loop die vuile meuk niet overal door heen te strooien, vuile hufters. Of moet ik zeggen vuile reptielen.

  Like

 5. LUCIA zegt:

  Dat wordt voortaan Italiaans eten( pasta; no me fregarniente di WEF vertaald… pasta; het WEF kan me geen reet schelen) ..nou we hadden het slechter kunnen treffen…

  Like

 6. saddy zegt:

  Grote labels, aparte schappen: Prima idee.

  Ook goed: Al die ambtenaren en msm-figuren die voor een prikkie of gratis ’s middags in de kantine op jouw kosten eten verplichten om alleen spul te eten waar die insecten(poep) in zit. Zonder uitzondering, alle gerechten.

  Verrekte slecht: Het lijkt wel of er in de weken voor de verkiezingen de prijzen in de supermarkten constant gehouden zijn en er nu een inhaalslag bezig is. De inflatie moet immers hoog blijven van het wef.

  Like

 7. Julia zegt:

  Ben benieuwd wat de Nederlander gaat doen kopen of deze waanzin van opgedrongen voedsel massaal te negeren. Het wordt werkelijk met de dag gekker de elitaire WEF bende bepaalt wat wij wel of niet moeten eten. Ik zou zeggen begin maar bij de elitaire corrupte WEF bende insecten op de menukaart te zetten en al het gezonde voedsel zoals o.a. ook vlees streng te verbieden dit nog langer tijdens vergaderingen, feestjes en staatsbanketten te consumeren. Zelf doen de dames en heren alles wat zij de burgers verbieden en genieten volop van tarbot, kreeft, het duurste rundvlees, wild en vooral niet te vergeten de daarbij behorende alcoholische versnaperingen. Begin dan ook maar eens de drie maanden durende jacht voor Willem en zijn vrienden te verbieden. De vriezers van het koninklijk huis en hun vrienden zullen flink gevuld zijn van gezond wild. Kortom ik maak zelf uit wat ik wel of niet mag eten en laat mij absoluut niet de WEF tirannie opleggen ik hoop nu echt dat veel Nederlanders eens wakker worden en zich tegen deze dictatuur flink gaan verzetten. Vooral ook in de vaak te vette en zoute vegan troep blijkt niet bepaald gezond te zijn. Voor vegans is het risico dat je niet alle voedingsstoffen die je nodig hebt, binnen krijgt veel groter. “Vegans kunnen tekorten oplopen aan bijvoorbeeld calcium, jodium, ijzer, zink, vitamine B1, vitamine B2 en vitamine B12. Ook krijgen veganisten niet altijd genoeg van alle goede eiwitten (essentiële aminozuren) binnen.

  Like

 8. Peter zegt:

  De Italianen zijn niet zo verstandelijk gehandicapt als die leipkezen hier .

  Like

 9. bobzelf zegt:

  DE DIKKE 17 MILJOEN NEDERLANDSE HERSENDODEN

  VRETEN ZELFS HUN EIGEN STRONT . ALS HET GEVRAAGD WORDT ..

  HEEL EUROPA OP TILT. MILJOENEN MENSEN OP DE STRATEN

  STADHUIZEN IN DE FIK .

  DE NEDERLANDER ZIET ZELFS KANS OM DAAR OVER TE ZEGGEN

  JE MOET VAN ANDERMANS SPULLEN AFBLIJVEN

  ZE HEBBEN JE GODVERDDOMME HELEMAAL KAAL GESTOLEN

  VUILE KLOOTZAKKEN .

  DE TOEKOMST VAN U EN UW KINDEREN EN KLEINKINDEREN

  OOK AFGENOMEN .DANWEL NAAR GOD GEHOLPEN . HIJ KOMT ZEKER ?

  EN BESTEL NU EEN HEERLIJK BROODJE VERSE WORMEN ..

  ZE MOESTEN U GEWOON KAPOT SCHIETEN ..

  KRABBEL NOG EFFE AAN JE ZAK. LOSER.

  GEGROET UW OME BOB VANUIT EEN ZONNIG ATHENE

  KOUD HE .!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s