Lente in Italië spoelt nieuwe “geschoolde arbeidskrachten” aan – 2000 binnen 24 uur (+ video´s)

(Vertaling: E.J. Bron)

Het wordt warmer en niet alleen de lente staat voor de deur. Met haar begint ook weer de business met de import van mensen door NGO-smokkelaars op het water. Zoals het persbureau ANSA meedeelt, kwamen van vrijdag 24 maart op zaterdag 25 maart ongeveer 2000, zwarte, in Europa dringend benodigde geschoolde arbeidskrachten op het Italiaanse eiland Lampedusa aan.

Volgens informatie van de autoriteiten kwamen er afgelopen vrijdag 1778 goudparels aan, 267 volgden in de nacht naar zaterdag. Een groep van 43 binnendringers werd ook nog zonder boot door de carabinieri opgepakt. Volgens uitlatingen van zogenaamde “mensenrechtengroepen” zouden er minstens 19 Afrikaanse verzorgingszoekers voor de kust van Tunesië zijn verdronken.

Volgens berichten zijn er sinds begin januari meer dan 21.000 mensengeschenken in Italië zijn aangekomen. In dezelfde periode 2021 en 2022 waren dat er maar ongeveer 6000 geweest.

De Italiaanse minister van Buitenlandse Zaken, Antonio Tajani, verklaarde dat de situatie nog erger zou worden wanneer Europa niet snel economische hulp aan Tunesië zou toestaan. Het valt echter te betwijfelen dat we dan van de Afrikaanse hordes verschoond blijven. Het is net afpersing, die ook na betaling van “beschermingsgeld” nooit zal ophouden. Een deel van de oplossing moet zijn om eindelijk de NGO´s te stoppen en hen te noemen als datgene dat ze zijn – mensensmokkelaars. Voor het al lang door Afrikanen overspoelde eiland Lampedusa is het waarschijnlijk al te laat.

Video´s van dit weekend:


Bron:
pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Lente in Italië spoelt nieuwe “geschoolde arbeidskrachten” aan – 2000 binnen 24 uur (+ video´s)

 1. Harry zegt:

  Laat die “ reddingsboten “ die lui terug brengen naar Afrika in plaats van naar het noorden !
  Zo moeilijk is dat toch niet .
  En zelfs negers gaan na een keer of vijf tot tien retourneren naar Afrika toch wel eens achter die ongewassen oren krabbelen ?

  Die verdomde EU doet er hélemaal niks aan om het tij te keren !
  NEXIT !

  Like

 2. Ravian zegt:

  Het is en blijft een volslagen onnodig gebed zonder einde.

  Wanneer gaat eens eindelijk gewoon de wet gehandhaafd worden?

  Want dat is het enige dat nodig is om aan deze welvaart en veiligheid vernietigende linkse toneelvoorstelling een einde te maken.

  Like

 3. Eppo zegt:

  Ze zwaaien al ,een echte verkeersregelaars voor Nederstan dus.
  Wat een mooie toekomst voor dit Land zeg.

  Like

 4. karton zegt:

  Als de aantallen binnen komende hoogopgeleide “ vluchtelingen” inderdaad klopt, dan is in ons landje binnen enkele maanden het tekort aan huis- en tandartsen opgelost. Ik verwacht echter dat ‘t anders zal gaan, n.l. geen tekort opgeheven maar wél een groot overschot aan gynaecologen.

  Like

 5. LUCIA zegt:

  Gewoon ; WASSEN, SPOELEN, DROGEN & Retour zenden en misschien weet de maffia nog een echte baan voor de NGO’s als tolk voor de vissen

  Like

 6. koosv8 zegt:

  En wat doet huppelkutje Meloni????? Die gaat met Casimodo (Rutte) op tournee naar Afrika om te kijken, te vreten, en te zuipen.
  Maar ze gaan niets doen hoor, wees daar vooral gerust op.

  Like

 7. oliedom zegt:

  Wanneer wordt er nu eens daadwerkelijk WERK gemaakt, om dat hele zooitje gelukszoekers terug te zetten aan de Afrikaanse kust en die NGO”s ALLE kosten te laten betalen en die bootjes van hun en de hulptroepen te vernietigen.😡😡😡

  Like

 8. oliedom zegt:

  Men WIL het niet horen en er ook niets aan doen, maar:
  In het beginstadium hadden die gelukszoekers afgezet moeten worden aan de Afrikaanse kust en dat moet nu alsnog gebeuren, ook er nu in de Eu al rondhangt.
  Die zgn. NGO’s/hulptroepen/smokkelaars bij afzetten aan de Eu kust, hun voor ALLE kosten op laten draaien.
  Ook die bootjes van de gelukszoekers/Hulptroepen vernietigen.
  En NOOIT die gelukszoekers een permanente status geven, ook NIETS gratis geven en ALS er opvang moet komen, dan zeer sober.

  Like

 9. ronjaspers zegt:

  Dit zijn “onze” toekomstige moordenaars en verkrachters.Gecondoleerd europa en europeanen.

  Like

 10. Hovawart zegt:

  Het wachten is op een buitenechtelijke zoon van Benno die vanuit Afrika komt om de troon in de Pays-Bah op te eisen…………..

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s