Anti-ouderen-apartheid populair bij “extremistisch” D66: “Het kan allemaal bij deze partij”

(Door: Robin de Boer)

In 2019 werd Forum voor Democratie vanuit het niets de grootste partij. Barbara Baarsma (D66, WEF) schreef vervolgens in de Volkskrant: ‘Geef jongeren meer te zeggen dan ouderen’.

Als het aan Britse jongeren had gelegen, zou er geen Brexit komen. En Amerikaanse jongeren kozen niet voor Donald Trump als president, beweerde Baarsma. “De stem van jongeren betekent dus echt iets voor de uitkomst, ook in Nederland.”

Ze pleitte voor het verlagen van de stemgerechtigde leeftijd. Daarnaast stelde ze voor om de stem van jongeren zwaarder te laten wegen dan die van ouderen. Of: als jongeren tot 18 niet mogen stemmen, mogen mensen de laatste 18 jaar van hun levensverwachting ook niet meestemmen. Later zou ze ook nog een CO2-budget voorstellen.

Lees verder>>>
(h/t “droevige mof”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Anti-ouderen-apartheid populair bij “extremistisch” D66: “Het kan allemaal bij deze partij”

 1. Harry zegt:

  D 66 is de partij van de meeste leugenachtige beloftes ,
  holle uitspraken en demagogisch gezwam .
  Als je die Kaag hoort praten , dan kun je wel merken dat er veel diplomatieke ervaring in dat onsympathieke harses huist .
  Maar aan dat diplomatieke gelul hebben we geen moer .
  Ondertussen gaat ons hele land naar de bliksem .

  WÉG MET DAT WIJF !

  Geliked door 5 people

 2. Julia zegt:

  Nederlanders zouden eens massaal naar Den Haag moet trekken om duidelijk te maken dat een de fascistische NAZI club D66 niet binnen onze democratie past en te eisen deze partij te verbieden. Ongehoord wat die smerige D66 ziekelijke machtswellustelingen in hun hersens halen oppakken die volks- en landverraders en voor een tribunaal dagen voor veroordeling tot levenslange gevangenisstraf. Wie walgt nu niet van deze club. Ouderen de hoek in trappen en nu zijn ook de kwetsbaren aan de beurt https://www.ad.nl/gezond/gehandicapte-in-de-knel-hulp-aan-verstandelijk-beperkte-met-gedragsstoornis-te-duur~add497cc/ . Ondertussen miljarden schenken aan een corrupte Zelensky en overige bodemloze putten. Afstraffen die D66 fascisten is de enige optie om er voor goed vanaf te zijn.

  Geliked door 4 people

 3. oliedom zegt:

  Hebben die verlepte, uitgeleefde, uitgedroogde misbaksels zichzelf wel eens goed in de spiegel bekeken?😝
  Weg met deze Dictatorsclubje66/volt NULLEN.

  Geliked door 1 persoon

 4. Henk der Niederländer zegt:

  Frankrijk staat ondertussen zowat in de hens en het gaat al lang niet meer alleen over de pensioenen, maar om de verwijdering van Macron die zichzelf steeds meer op stelt als de zonnekoning.
  Politie en Brandweer sluiten zich aan bij de demonstranten, wat uiteraard niet terug te vinden is in de media.
  Het deel van de oproerpolitie dat nog steeds bezig is om de protesten de kop in te drukken begint hoe langer hoe meer op het tuig van de Nederlandse oproerpolitie te lijken en rossen met alle mogelijke middelen de demonstraties uit elkaar.
  Maar het ziet ernaar uit dat in Frankrijk echt het hek van dedam is en een en ander niet meer terug te draaien is en de bankier plaats zal moeten maken.

  https://commonsensetv.nl/wat-de-media-u-niet-laten-zien-frankrijk-in-oorlog-met-macron/

  Geliked door 4 people

 5. Alphons Mantel zegt:

  fysicus Prof. Kees de Lange bewees dat CO2-reductie geen effect op klimaat heeft

  Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   @Alphons.
   Exact.

   Het is zelfs broodnodig voor het klimaat.

   Het is een cirkeltje.

   Planten kunnen niet zonder de door ons geproduceerde stikstof en wij niet zonder de door planten geproduceerde zuurstof.

   Like

 6. karton zegt:

  Ik kan die Baarsma wel volgen.
  Als kinderen van 4 tot 12 jaar met elkaars geslachtsdeel(tje) mogen spelen, bekijken enz. dan moeten ze zéker ook kunnen stemmen, wat dacht je wat ?
  Dus Baarsma, ga zo door meisje, en kijk uit naar een baantje buiten Nederland. Wat dacht je van Mongolië ?
  (m’n excuses voor mongoloïde mensen !)

  Geliked door 2 people

 7. LUCIA zegt:

  Dat is die haatheks met enge ogen, is ook overal inzetbaar in praatprogramma’s…. tot vervelens toe blijft dat mens daar de stoelendans doen.
  Wellicht ook vastgeplakt net als de extinctioners, die van mij liefst morgen echt extinct mogen worden, is toch hun hartewens.
  Misschien als we heel hard massaal gaan mediteren op een plotselinge fatale werking van lijm.

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  Dat D666 volksvijandig is komt omdat leden van D666 regelmatig bij bilderberg bijeenkomsten op auditie gaan.De bilderberg groep wil 90% van de wereldbevolking uitmoorden,de overige 10% dient als slaven.De slaven worden opgesloten in concentratiekampen zoals de tristatecities, en 15 minuten steden.Die terroriste kaag is een bilderberger,net als ollongkreng en pechthold.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ ronjaspers op 27-3-2023 om 13.41 u.
   Quag is een vrouwelijke gluiperd van de ergste soort, nét als ál haar “volgelingen”.
   Maar uhh….stel dat 10% van de mensheid als slaven zou moeten dienen, wie tankt hun vliegtuigen dan af, wie doet bij hen thuis de afwas of schoffelt hun parkachtige tuinen, wie bakt hun broodjes of vangt hun kaviaar ?
   Is 10% dan niet een beetje weinig, Ron ?

   Like

   • ronjaspers zegt:

    karton.Zeg dat er 7 miljard mensen op aarde wonen,dan is 10% ongeveer 700 miljoen mensen.Tel daarbij op heel veel robots die hetzelfde kunnen als mensen.

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ ronjaspers op 28-3-2023 om 21.27 u.
    Je hebt gelijk Ron; wij zijn totaal overbodig.
    Maar ik wil. vóórdat ik voorgoed inslaap, nog wel een flinke hap uit de pensioenpot nemen.

    Like

 9. ronjaspers zegt:

  Dat D666 volksvijandig is komt omdat leden van D666 regelmatig bij bilderberg bijeenkomsten op auditie gaan.De bilderberg groep wil 90% van de wereldbevolking uitmoorden,de overige 10% dient als slaven.De slaven worden opgesloten in concentratiekampen zoals de tristatecities, en 15 minuten steden.Die terroriste kaag is een bilderberger,net als ollongkreng en pechthold.

  Geliked door 2 people

 10. Sobieski zegt:

  De D’666 fascisten worden zelf ook een keer oud. Of denken ze nu echt de “eeuwige jeugd” te bezitten? Mogelijk nemen ze dan meteen een spuitje als het zover is? Dat zou wel zo consequent zijn, en een gigantische vooruitgang voor de rest van de Mensheid. Hun verrotte mentaliteit echter kennende, zullen ze dat natuurlijk niet doen. Nee, die (volgens hun) “klimaat-reddende” de-populatiemethode reserveren ze voor ons, want wij zijn het zgn “klootjesvolk”, de nieuwe “Untermenschen”.
  De s-t-nisten van D’666 zien zichzelf als de nieuwe Übermenschen, dus mogen zij van zichzelf alles overmatig doen wat ze ons willen verbieden.
  Eerst mogen we niet meer vliegen, vervolgens geen auto meer rijden, dan geen vlees en zuivel meer eten, dan mogen we de natuur niet meer bezoeken, daarna niet meer zelfstandig wonen, vervolgens niet meer oud worden, en uiteindelijk helemaal niet eens meer geboren worden.
  Maar we kunnen kracht putten uit het inzicht, dat God staat aan onze kant staat en ons zal helpen.
  Deze misdadigers van D’666 daarentegen zullen na hun dood zichzelf nog wel tegen komen. En dat wordt beslist geen prettige ervaring (understatement).

  Geliked door 1 persoon

 11. Ravian zegt:

  Lang geleden, lang voordat er politieke partijen bestonden, leefden mensen in groepen waarbinnen de jongeren speelden en leerden, de volwassenen werkten en kinderen kregen, en de ouderen de koers voor de groep bepaalden, omdat zij de meeste ervaring hadden.
  Dat was zo geëvolueerd, omdat het voor de groep de beste overlevingskansen bood.

  Nu wil de politiek, of beter gezegd de linkse kant van de politiek, dan exact het omgekeerde, zuiver en alleen omdat ze de jongeren gemakkelijker kunnen belazeren, omdat die gemakkelijker in hun leugens trappen, omdat die nog geen realistische kijk op de wereld ontwikkeld hebben.
  Zoals gewoonlijk is het gene dat wenselijk is, voor het welzijn van de gehele gemeenschap, inclusief die jongeren, dus exact het tegenovergestelde van wat de linkse politiek wil.

  Als er al stemmen van mensen lichter gewogen moeten worden, of als er mensen zelfs geheel van het bestuurlijke proces uitgesloten moeten worden, dan zijn het degenen zonder kennis, en zonder ervaring, dan zijn het de jongeren…

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s