CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op CARTOON

 1. Hovawart zegt:

  Na vijfentwintig jaar blijkt nu pas uit onderzoek dat de megawindmolenparken op zee, waar het merendeel van de molentjes al jaren buiten bedrijf zijn, dat de zeebodem onder de windmolens er als een onderzeese woestijn bij ligt,(snapt u nu waarom de Nederlandse Visserij verplicht word om te stoppen met vissen?)……het IJsselmeer en het Wad als onherbergzame gebieden volgen vanzelf….
  Het antwoord van de wetenschappers is om het aantal windmolens te beperken en er nieuwe windmolens te bouwen die zó hoog zijn of zelfs hoger dan de Eiffeltoren…….de wetenschap loopt met molentjes en de Linksche Looney Brigade heeft een klap van de molen gekregen.
  De benamingen van de windmolenparken zullen binnenkort wel veranderen, die stralen namelijk slecht af op de naamgevers……….

  Geliked door 1 persoon

  • Dewaere zegt:

   Zoals de cartoon al goed aangeeft is ‘climate-change’ het nieuwste business-model van het neo-liberalisme. Climate changes altijd, zie de vele artikelen die daarover verschenen zijn op diverse websites en ook op deze website. Het gemiereneuk over 1,5 graden is gewoon lachwekkend en puur gebaseerd op de tijd dat wij mensen dat echt goed konden meten. Al eind 17e eeuw was er de ‘thermoscoop’ een heel ruwe meter. Pas halverwege de 19e eeuw waren góede thermometers en werden metingen zo betrouwbaar dat ze konden worden vergeleken, en vanaf circa 1880 waren er wereldwijd zo veel weerstations dat wetenschappers een overzicht kregen van de mondiale temperatuur. Daardoor gaat het onderzoek van de opwarming van de aarde uit van weerdata vanaf de jaren 1880.
   De kleine ijstijd van het eind van de middeleeuwen eindigde zo rond 1850, daarna liepen de temperaturen geleidelijk aan op. Klimaatverandering heet dat dan. Miljoenen jaren geleden hadden we pas echt klimaatverwarming: het was hier tropische en heel Europa was overdekt met een dicht tropisch regenwoud met vele dier- en plantensoorten, over diversiteit gesproken…. Ik schreef het al eerder: als men écht zo bezorgd was over CO2 dan zou men wereldwijd afspreken dat er vele, vele miljarden bomen werden bijgeplant i.p.v. al die technologische ‘oplossingen’ die om te produceren nóg meer CO2 de lucht inbrengen. Het is púúr een groeimodel waarmee big business en rijke beleggers nóg meer geld willen verdienen. De verwarming komt er toch wel en als de tijden omslaan komt er ook weer een kleine ijstijd.

   Like

 2. J.v.d.Heijden zegt:

  Geliked door 2 people

 3. J.v.d.Heijden zegt:

  Gemeentegrenzen dicht, aldus Mr.F.Hafkamp van de vvd…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s