Even de kussens opschudden

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Een van de ‘problemen’ in de wereld is de nieuwste geplande bankencrisis. Waarom ik denk dat dit – net als Corona – een gepland doel van de Nieuwe Wereld Orde is? Eenvoudig omdat veel banken in eerste instantie in buitenlandse (onder andere Chinese) handen zijn gekomen en dat nu ineens penibel wordt, gezien de door Amerika – en de VN – gestuurde spanningen ten aanzien van Rusland en China, en anderzijds omdat veel banken gestuurd en ‘bestuurd’ worden door WEF-geïndoctrineerde – en daarmee gecorrumpeerde – ‘bestuurders’ als Christine Lagarde. Daarnaast stuurt de Nieuwe Wereld Orde sinds 2019 met steeds meer dwang en geweld (financiële straffen) aan op een CBDC (Central Bank Digital Currencies) systeem (zoals dat in China al gangbaar is) voor de gehele wereldbevolking.

Het doel daarvan mag inmiddels duidelijk zijn: men wil een algemeen QR-systeem (in combinatie met overal camera’s) waarmee men de totale controle over u heeft en u middels dit systeem overal kan volgen om u te onderwerpen aan dit Commu-fascistische systeem. Ook wel de vierde industriële revolutie genoemd, maar wat feitelijk Das Vierte Reich is! Agenda 2030 is namelijk het door HEN beoogde doel waarin ú NIETS meer zult bezitten – en ZIJ derhalve ÀLLES zullen bezitten! – maar u zogenaamd veel ‘gelukkiger’ zult zijn… Men bedoelt dit uiteraard alleen maar heel ‘goed’ (voor u) want eigen bezit geeft alleen maar kopzorgen en daar wil men u – koste wat het kost! – voor behoeden… Lief hè? Daarnaast is het niet alleen maar goed voor ú, maar ook nog voor het klimaat… Er komt zelfs een klimaat-punten-systeem waarmee u extra privileges krijgt of er in ieder geval GÉÉN financiële straffen worden opgelegd. En let wel: het door-en-door-verrotte ‘recht’systeem legt deze beloningen en boetes op, maar het daaraan gekoppelde bankenstelsel voert het per direct met één druk op de knop uit. Nog mooier zou het zijn als er helemaal geen rechters meer aan te pas zouden komen natuurlijk. Sommige rechters hebben tenslotte nog steeds enig menselijk gevoel en een moreel kompas… Dan zou een kil AI-systeem een veel betere en snellere dictatoriale/‘gerechtelijke’ ‘oplossing’ kunnen bieden.

Als het klootjesvolk inmiddels geheel zonder eigen bezit is, kan alleen de elite nog vliegen, rijden en vlees eten en stopt de klimaatopwarming klaarblijkelijk…? Blijkt dat laatste echter tòch NIET zo te zijn, dan volgen er uiteraard nòg drastischer maatregelen ten aanzien van ú. Ten aanzien van ú inderdaad, NOOIT ten aanzien van henZELF uiteraard… want er zijn ‘teveel mensen op Aarde’ en ‘MEN’ wil graag van zeven en een half miljard mensen af! De prikjes helpen daar al behoorlijk in mee en ook de ouderenzorg, de afbraak van het gezondheidsstelsels en de afname van ziekenhuizen zijn een overduidelijke voorbode van het kwaad, uitgevoerd door de lakeien en (SS)officieren van deze Nieuwe Wereld Orde.

En dan nog iets: u en ik (het domme klootjesvolk) begrijpen toch niets van hoe ZIJ de wereld (en úw leven – voor úw eigen bestwil) allang opnieuw hebben verdeeld/ingedeeld, dus kunt u maar beter thuis blijven, naar digitale programma’s op tv kijken, en verder uw bek houden. ZIJ zorgen namelijk ‘heel goed’ voor u, omdat ú dat nu eenmaal NIET zelf kunt! ZIJ (de Nieuwe Wereld Orde) zijn vanaf dit eerste jaar (2023) namelijk ‘uw nieuwe papa en mama’ en ZIJ weten derhalve véél beter wat goed voor u is dan u dat zèlf ooit zou kunnen weten. Daarom wordt uw huis middels verhoogde belastingen onbetaalbaar gemaakt, voor uw auto geldt binnenkort exact hetzelfde, en u zult derhalve ‘keuzes’ moeten maken: wilt u een eigen huis en/of eigen auto of wilt u nog kunnen eten en drinken en digitaal vermaak op tv hebben? Wilt u dat er huizen voor miljoenen islamitische vluchtelingen (en later heel misschien ook voor uw eigen kinderen) gebouwd kunnen worden of wilt u vlees eten en/of een huisdier houden? Wilt u deze extreem linkse/globalistische psychopaten klakkeloos (blijven) gehoorzamen of wilt u met veel fysiek politiegeweld worden gearresteerd, naar opvoedingskampen worden gestuurd of ‘vrijwillig’ geëuthanaseerd worden? Voor HEN lijken dat eenvoudige keuzes… toch?

Wilt u dat laatste niet dan zorgen ‘uw nieuwe papa en mama’ heel goed voor u en zorgen zij er in al hun goedheid voor dat u digitaal geld krijgt waarmee u het eten en drinken kunt kopen wat ZIJ al speciaal voor u geselecteerd hebben. Ook zorgen zij voor uw welzijn en gezondheid en doen dat middels jaarlijks verplichte prikjes die u ‘gezond’ houden. Mocht u echter iets overkomen door deze verplichte injecties, dan heeft u gewoon pech. Aan de producenten van deze ‘veilige’ prikjes en de ‘politici’ die u verplichten deze te nemen, kunt u namelijk geen vergoedingen ontlenen, laat staan schades claimen. Weigert u echter een prikje of maakt u in HUN ogen een andere ‘overtreding’ (demonstreren tegen HUN Vierte Reich-beleid bijvoorbeeld), dan krijgt u gewoon minder geld en/of wordt u alsnog hardhandig gearresteerd en afgevoerd naar een heropvoedingskamp. Bij hardnekkige weigering volgt een geheel vrijwillige euthanasie, uiteraard voor uw eigen gezondheid, úw eigen veiligheid èn… voor de veiligheid van anderen natuurlijk. Het verzet werd in de Tweede Wereldoorlog door de bezetter namelijk ÓÓK als terroristisch gezien en beoordeeld… “We laten niemand vallen” tenslotte… en ‘lijden’ valt daar ook onder, want als u niet vrijwillig meedoet, ‘lijdt’ u aan een voor iedereen (inclusief uzelf) levensgevaarlijke, destructieve, extreem rechtse, antisemitische, xenofobe, terroristische, klimaatontkennings dwangneurose… En daar hebben zij heel toevallig óók een prikje voor…

Ook voor uw kinderen wordt ‘met veel liefde gezorgd’. Daarom leren uw (klein)kinderen nu vanaf hun vierde levensjaar al wat pijpen is. Maar ziet u vooral de voordelen hiervan: een kind dat hier heel goed in is en niet zeurt over pijn of ‘niet willen’, kan het nog ver schoppen in dit ‘nieuwe normaal’. Stel u eens voor wat een prachtige toekomst er mogelijk voor dergelijke ‘gewillige’ kinderen in het verschiet ligt.

Op tv is er steeds meer digitaal ‘vermaak te zien. Digitale races waarbij de coureur, al dan niet in een simulator, gewoon thuis zit maar nepleip-Nederland ervoor op het puntje van de bank zit (positief?: geen uitstoot meer, geen coureurs en teams meer die rond de wereld vliegen om elders live te racen… alleen maar voordelen! Wie wil dat nou niet? Toch? Ook is er nu gelukkig een of ander De Mol Avastars Bull-shit programma waar heel achterlijk Nederland voor op het puntje van de bank zit… Wat komt er in vredesnaam nog allemaal voor NEP-rotzooi waar het domste volk daadwèrkelijk naar zit te kijken alsof het echt héél echt en spannend is…? Wat is er mis met èchte reader en èchte zangers, artiesten en mensen? Oké, toegegeven; het onderscheid tussen nep en deze specifieke groep mensen wordt inderdaad wel steeds kleiner! En wat komt er nog meer? Digitale voetbalspelletjes met de spelers ‘spelend’ van thuis uit op de bank? Digitale voetbalrellen? Digitale trans-ombouw-wedstrijden? Trans-‘superhelden’ redden de wereld films? Pedo-‘superhelden’ redden de kinderen van hun ouders? Hoe lang wordt deze PULP (!) op tv in vredesnaam nog door normale mensen geaccepteerd? Is dit ter voorbereiding op de door de NWO in te voeren digitaal-controleerbare-gevangenschap in de aanstaande vijftien-minuten-steden en/of ‘klimaat-lockdowns’, of is de mensheid daadwèrkelijk reeds verloren en wordt de nieuwe trans-hype de live te volgen ombouw naar een half-mens/half-robot gedrocht wat na de ‘transitie’ ‘eerlijk’ verkozen zal worden tot de nieuwe president van de wereld…?

Bij Radar grote paniek wegens de ‘hervorming’ van ons huidige pensioenstelsel. Het kan namelijk NIET zo zijn dat Nederland een pensioenstelsel heeft dat eerlijk en goed werkend is. Ook ons pensioensysteem moet tot op de grond toe afgebroken worden, want de wereld moet eerlijker en verder heeft niemand zo’n goed pensioenstelsel zegt men… Hoog tijd derhalve dat ook dat systeem bij alle poten volledig wordt afgezaagd, zodat u tot uw dood moet blijven werken om de nieuwkomers te kunnen blijven faciliteren en bekostigen. Maar wat maakt het ook uit: negentig is het nieuwe veertig… De ‘Hooggeleerde’ die dit systeem – wat volgens mij zó hooggeleerd-ingewikkeld is dat ze het zelf niet eens begrijpt – heeft ontworpen èn aanbevolen bij Rutte en consorten, vertelt in ieder geval lachend dat als er iets fout gaat dat úw probleem is en deze door Rutte-4 doorgevoerde ‘transitie’ eveneens bekostigd wordt vanuit de belastingbetaler/de reeds opgebouwde pensioenpot. Garanties worden niet gegeven en onkosten en schadeclaims kunt u ook al niet op hen verhalen. Waar hebben wij dat eerder gehoord…? Gelukkig zei ze er geruststellend bij dat er slechts één kans is om het allemaal goed te doen en dat zij en ‘onze’ WEF-regering daar alle vertrouwen in hebben… Gezien de toeslagenaffaires, de toestanden in Groningen, het asiel’beleid’, het woningnood’beleid’, de transparantie voor wat de Corona p(l)andemie, de eerlijkheid betreffende de ‘veilige prikjes, de transparantie en onderzoeken omtrent de oversterfte, de transparantie in WOB-verzoeken en de transparantie in onderzoeken die ÀLLEN NWO en WEF gerelateerd zijn, kunt u inderdaad gerust gaan slapen denk ik…

Terug naar de banken

Onlangs liep ik met onze hond in het Braza en sprak ik toevallig iemand die werkzaam was in de bankensector. Zij gaf aan een opmerkelijk gedrag van banken waar te nemen. Ze vertelde mij dat als u meer dan één bank heeft waarover u uw geld heeft verdeeld, u wel degelijk invloed kunt uitoefenen op hoe een bank werkt en op het gedrag van een bank in het algemeen. Het viel haar namelijk op dat als cliënten vragen hebben die niet beantwoord worden of de bank een bepaald (WEF) beleid hanteert waar de mensen niets van moeten hebben, die mensen ogenschijnlijk onbewust, achter de schermen veel teweeg kunnen brengen. Zo zag zij bij dergelijke ongewenst gedrag van een bank dat mensen hun geld weghaalden bij die bank en dat bij/naar een andere bank onder brachten/overschreven. Via de algoritmen bij die bank ziet men vervolgens wat er gebeurt en wordt het beleid van de bank heel snel bijgesteld en aangepast. Zo is WEF-misbaksel Baarsma met haar krankzinnige ideeën naar alle waarschijnlijkheid heel rap bij de Rabobank bij het vuil gezet, maar ziet zij ook bij andere banken het elitaire gedrag veranderen. Geld dat bij een bepaalde bank wordt weggesluisd, heeft namelijk een enorme invloed op zo’n bank en haar beleid. En dat is een mooie opsteker. Zo kunt u de pluche kussens van de bank zelf even opschudden! De burger is derhalve veel sterker dan dergelijke systemen, als ze maar massaal actie ondernemen. Ikzelf ben echter nog steeds op zoek naar een goed alternatief als bank. Heeft er iemand een goede aanbeveling?

En datzelfde geldt exact voor ronduit HUFTERIGE (!) regerings’leiders’ als Rutte en Kaag. Als we ze, hoe dan ook, massaal aanpakken, kunnen ze niet anders dan veranderen of opzouten en vooral dat laatste heeft mijn persoonlijke voorkeur. Uiteraard heeft Kaag zelf de achterdeur al openstaan om zo snel mogelijk weg te vluchten naar een ander land, omdat zij in Nederland zogenaamd bedreigd wordt. …Nieuw leiderschap…. Ik vind het in ieder geval een prima plan ‘mevrouw’ Kaag. Liefst vandaag nog opzouten met uw hele partij (en achterban!) en nooit meer terugkomen! En o ja, neem die hypocriete dombo’s van GroenLinks en de PvdA dan ook meteen mee. Liefst met z’n allen in één groot vliegtuig, waarvan de piloot zo’n ‘veilig’ deug-prikje heeft gehad en bij het opstijgen of dalen ‘plotsklaps’ onwel wordt. En wat ik ook zo mooi vindt: “Het Wopke Hoekstra-effect”… Hahaha! Heerlijk!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Even de kussens opschudden

 1. Vic an Velthoven zegt:

  Helemaal correct. Bij velen komt dit ‘ongeloofwaardig’ over, omdat het simpelweg boven het hoofd van het normale bestaan groeit.
  Jensen heeft een Youtube-video ‘gered’ en alsnog op zijn website gezet waarin Tim Gielen haarfijn verteld wie waar de grootste aandelen in heeft, globaal gezien. Echt de moeite waard om es te zien, één en al bevestiging van het hierboven geschtste beeld. Doe er je voordeel mee.
  https://jensen.nl/youtube-verwijdert-monopoly-een-totaalplaatje-van-the-great-reset

  Geliked door 3 people

 2. J.v.d.Heijden zegt:

  Na alles wat we tot nu toe weten over de gruwelijke bijwerkingen
  van anti-covid-vaccins komen ze hiermee aankakken…
  https://tpo.nl/2023/03/28/who-beveelt-extra-covid-19-vaccinbooster-aan-voor-ouderen-met-hoog-risico/

  Like

 3. Alphons Mantel zegt:

  opwarming is goed voor milieu, want minder energieverbruik voor verwarming nodig in koude landen (Rusland, Mongolie, Canada enz.)

  Like

 4. Henk der Niederländer zegt:

  Nogal opvallend als electrische bussen opgeladen worden met dieselgenerators, terwille van het milieu uiteraard.
  En zie hoe je verder belogen wordt.

  https://rumble.com/v2f9d9g-net-zero-its-just-an-electric-bus-being-charged-by-a-diesel-generator..html

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  Ongeveer 85% van de banken wereldwijd zijn in handen van de rotschilds.Oftewel de khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a. de cabal,deepstate,illuminati.Wie het geld controleerd,die controleerd de bevolking.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s