“Scottish National Party” koos moslim tot nieuwe voorzitter

(Door: Elmar Forster – Vertaling: E.J. Bron)

De “multiculturalisering” van de Britse eilanden maakt vorderingen. Terwijl Engeland al een oorspronkelijk uit India afkomstige premier evenals een islamitische burgemeester in de hoofdstad Londen heeft, werd er in Schotland nu een moslim tot partijvoorzitter van de links-liberale “Scottish National Party” gekozen. Zodoende hebben 5,5 miljoen Schotten weldra een islamitische regeringschef.

Nieuwe partijvoorzitter met antiblank racisme

Huma Yousafa (op de foto hierboven in het midden) volgt de partijvoorzitster tot nu toe, Nicola Sturgeon, op. De 37-jarige is de zoon van Pakistaanse immigranten. Zijn politieke doel zou “een progressief, sociaal rechtvaardig Schotland” evenals de “onafhankelijkheid” en een “toetreding tot de EU” zijn. Ook zou het land “de bijdrage van migranten altijd moeten waarderen”.

In het verleden viel de voormalige minister van Gezondheidszaken van Schotland met racistische uitlatingen tegen blanken op. In het jaar 2020 liet hij in het Schotse parlement een scheldkanonnade los over “te veel blanken in regeringsfuncties.”

Engeland, Schotland en Ierland in handen van migranten-regeringschefs

Zodoende regeren in Groot-Brittannië nu een hindoe als premier en een moslim als minister-president van Schotland. Bovendien zit in Ierland op dit moment met Leo Varadka een hindoe aan het roer.

“Etnische en religieuze verscheidenheid vormen de nieuwe norm in de Britse politiek zoals nergens elders in Europa”, analyseerde Sunder Katwala van de denktank “British Future” daarover onlangs treffend.

Bron:
unser-mitteleuropa.com
Door: Elmar Forster

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op “Scottish National Party” koos moslim tot nieuwe voorzitter

 1. E.J. Bron zegt:

  “Er is geen sprake van islamisering”. . .

  Geliked door 6 people

 2. Boike zegt:

  Scottish National Party heeft dus kleur bekend en geeft duidelijk aan, de duivel welwillend te zijn met satanische ideologie en niet de belangen van het Schotse volk te dienen. Het is dus een partij van landverraders.

  Geliked door 1 persoon

 3. Blaffertje zegt:

  Ik hoorde het gisteren en werd er misselijk van.
  Ik vroeg mij af wat er van de trotse Highlanders is overgebleven?
  Niet veel zo te zien.

  Wallis draait zich om in zijn graf.

  Geliked door 2 people

 4. Harry zegt:

  En hier wordt steeds de naam van die rare Yesilgoz ook al genoemd als opvolgster van Rutte .
  Maar omvolking , daar heeft dat toch niks mee te maken ?
  Ja , wij zijn gek !

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  De omvolking is daar in volle gang !! Het is natuur een echte Schot !

  Like

 6. Hovawart zegt:

  De Linksche Looney Brigade word door de politieke islam achter hun wagentje gespannen, de rode vaandels en banieren wapperen al bovenop vele kazernes van de haat…het fascisme bloeit wereldwijd als nooit tevoren.
  Het word hoogtijd voor een echte lente, schoffelen maar…eruit met wortel en kluit

  Geliked door 2 people

 7. Hovawart zegt:

  De djellaba en burka van geruite tartan gaan het helemaal worden bij de moslims dit Schotse voorjaar…..(de kleinste ukkies dragen toch al een sgian-dubh )

  Geliked door 1 persoon

 8. Hovawart zegt:

  De Engelse overheersing verruilen voor islamistische overheersing……..

  Geliked door 2 people

 9. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Het maakt mij niet uit of het een blanke, zwarte, gele, rode, paarse, man, vrouw, christen, moslim of heiden is. Als de betreffende persoon er ècht voor het HELE volk volk staat en zich aan heeft gepast en de tradities verdedigd en in ere houdt is het de juiste persoon. Als blijkt dat hij/zij een andere (WEF) agenda heeft, net als de NIET door het volk gekozen Sunak, Macron, Scholz, Trudeau, Biden, Kaag en Rutte, die middels fraude hun plaats in het pluche hebben verkregen, wordt het een heel ander verhaal. Dan moeten ze opgepakt en levenslang opgesloten worden. Of wat het volk maar vindt wat er met ze dient te gebeuren

  Geliked door 2 people

 10. Schotland. Hun einde nadert

  Like

 11. Willem zegt:

  Natuurlijk is er geen sprake van islamisering. En Oh, wat is deze nieuwe PM progressief dat hij voor de LTBQI (ofzoiets)- gemeenschap is, taqyya van de bovenste plank. De Highlanders hebben eeuwen tegen de Engelsen gevochten en nu geven ze vrijwillig vanwege diversiteit en inclusiviteit, hun eigen land weg, zoals dat in heel Europa de trend is. Wie volgt? In Belgie zijn weer een paar ‘mensen’ vanwege het beramen van een aanslag opgepakt, ‘mensen’, je kan wel nagaan dat ze Kees, Piet, Peter en Jan heten. Geeft niet hoor, stikstof en huizen bouwen voor immigranten, moslims, is het belangrijkste.

  Geliked door 2 people

 12. Ravian zegt:

  Een Pakistaanse moslim nog wel, veel erger wordt het niet…

  Geliked door 1 persoon

 13. ronjaspers zegt:

  De “sloop” van vele westerse landen ligt op schema.De “great reset” uit de NWO agenda.

  Geliked door 2 people

 14. pepo Copyright zegt:

  Houden ze nou alle 3 een 💣 vast? 🤔

  Geliked door 2 people

 15. boorzalf zegt:

  Volgende fase, verbod op Schotse kil. Mag niet van allah. Is niet haram of zo iets.

  Like

 16. Lot zegt:

  Wij weten dat britain overwegend donker continent wordt uit de profetieen. Dat zal bij ons niet anders worden. En dan komt de derde wereld oorlog. Ze denken zichzelf zelfs een ander ras aan te meten, alsof ze brits zijn. En ik ben een chinese vrouw nou goed. Hoe kan dat ooit economisch goed gaan. Die mensen hebben nog nooit wat uitgevonden. Hoe moeten die het hier overnemen in de echte banen. In hun eigen land van 85%indisch marokko tot aan china zijn ze alleen bezig met kinderen maken alsof ze aan het uitsterven zijn. In hun eigen land is het een woestijn geworden. En nu komen ze hier uitvreten als beatles, de oculte band, de beatles die in de hoogste tuinen, in noord europa, alles komen leegvreten. Liever 1 miljoen goede humus poepende koeien, dan 1 miljoen afghanen en irakezen, aldaar geen groen meer over.

  Geliked door 2 people

 17. bobzelf zegt:

  OOK WEL EEN “”” ongelukkie “” genoemd …

  heeft u daar problemen mee dan ??

  whahahahaha . whahahahahahahah .

  oom mekka

  Geliked door 1 persoon

 18. stradivotsi zegt:

  EJ.. we gaan allemaal naar de klote…Scottish Volk zelfs omgebogen

  Like

 19. Julia zegt:

  Ook binnen onze Haagse corrupte bende zien wij meer en meer hoofddoeken en multi culti. Langzaamaan gaan de autochtonen het politieke veld verlaten en de vervanging is klink klaar en helder. Uiteindelijk is ons land al een multi culti vergaarbak vooral in de steden ziet men meer multi culti dan autochtonen. Het voorspel voor de uitvoering van het Kalergi plan.

  Geliked door 3 people

 20. Barbara Marquart Scholtz zegt:

  Julia. Het uiteidelijke doel is niet omvolking maar ontvolking.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s