Angst bij de globalisten om achter het net te vissen: Gaat de tijd er met de machten op de achtergrond vandoor?

(Vertaling: E.J. Bron)

Het grote transformatieproject van de globalisten hapert: de corona-zwendel is definitief in elkaar gestort, en steeds meer mensen herkennen de ware motieven achter de vermeende pandemie – zodat de volkswoede toeneemt, wat wederom terugtrekkingsgevechten van de verantwoordelijken in de politiek, de media en de wetenschap tot gevolg had.

Maar de facto wil men alleen maar een omvangrijke verwerking van de corona-misdaden verhinderen en hoopt er door een zacht gefluisterde huichelachtige schuldbekentenis met een blauw oog vanaf te komen. Behalve de corona-zwendel is er ook bij de klimaatzwendel de ene na de andere nederlaag.

Toenemend verzet tegen de “Great Reset”

Zo zorgden onlangs niet alleen de vroegtijdig bekend geworden plannen van de Duitse minister van Economische Zaken, Robert Habeck (Groenen), om olie- en gasverwarmingen compleet te willen verbieden voor heftig verzet. Eveneens is het complete verbod op verbrandingsmotoren in de EU eerst weer van tafel. En ook de gebeurtenissen in het linkse gekkenhuis Berlijn bevestigen: op dit moment loopt het niet echt lekker in de Villa Kakelbont. Zo hebben de Groenen daar bij de laatste verkiezingen niet alleen aan macht ingeboet, maar ook de door de VS gefinancierde klimaatstrijders zijn met het door hen enorm gepropageerde referendum krakend mislukt.

Volk doorziet zwendel

Ondertussen is één ding niet meer te verbergen: de klimaat-hysterici worden alleen maar gevleid door hun gelijken en de ARD – in de bevolking hebben ze echter absoluut geen meerderheid. Want steeds meer mensen doorzien het gezwel van de goedmenschen, die in werkelijkheid maar één ding willen: de mensen uitbuiten en hen hun vrijheid afpakken. En plotseling bevinden Klaus Schwab & Co. zich in een terugtrekkingsgevecht, dat ze met toenemende radicaliteit, echter ook met ontmaskerende openheid voeren. Niet alleen dat zij in hun laatste slag nu nog hysterisch om zich heen slaan – ook hun propaganda wordt steeds slechter.

Vlucht naar voren door de globalisten

Het dreigende machtsverlies inziend, proberen vooral de Duitse Groenen er nog snel een kiesrechthervorming in hun eigen voordeel door te drukken en snel nog zoveel mogelijk van hun partijgenoten te voorzien van lucratieve baantjes. Zo werken er nu voor het eerst in Duitsland meer dan 300.000 mensen voor de regering! Maar ook internationaal stuiten de globalisten op hun grenzen. Daarom zoeken ze nu waarschijnlijk hun heil in de aanval. Als mogelijke varianten moeten nog een oorlog, een nieuwe pandemie of de onvermijdelijke economische crisis met de daaropvolgende invoering van digitaal geld dienen.

Bron:
auf1.info

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Angst bij de globalisten om achter het net te vissen: Gaat de tijd er met de machten op de achtergrond vandoor?

 1. de vriend van rutten klaus kwalm zegt:

  vriend rutten staat met zijn grimas naast klaus kwalm op de foto.
  hij heeft heel wat te vertellen kwalm met zijn reptielen kop
  amateur idioot u zult gelukkig zijn heeft zijn kruit verschoten
  hoe het afloopt zullen we zien delont zit in het kruidvat

  Geliked door 1 persoon

 2. saddy zegt:

  “”Volk doorziet zwendel””

  Heeft FvD toch wel een grote rol in gehad, op een afstandje gevolgd door van Haga.

  Lientje, pvv en omtzigt lopen meestal mooi aan het lijntje, ook al is het duidelijk dat ze moeite hebben met de absolute dictatuur.

  “”Volk doorziet zwendel”” maar gaat gewoon door met werken, terwijl de zwakke euro, het pensioen, de staatsschuld, de woonlasten, de kunstmatige inflatie, het absurde belasting-nivo en de gratis levenslange vakanties voor kleurtjes steeds erger worden.
  Ik weet niet wat het overtreffende begrip is van klootjesvolk maar zolang je zonder te protesteren elke dag meer kwijtraakt dan je verdient met werken is het terecht dat je ook als labrat gebruikt wordt.

  Like

 3. R Thomasson zegt:

  Een geweldig artikel van Auf1 die de punten netjes op de i zet. Wat zouden de globalistische geldgajes pissig worden! Grootheden zoals Klaus Schwab, George Soros, Bill Gates, en andere superrijke Davos-ongedierte! Alweer een mislukt plan om de werelds ‘laboratoriumratten’ (wij) definitief te onderwerpen. En zij hebben zo hard gewerkt! Zij spaarden nog tijd, noch geld. a) Zij huurden de beste (en duurste) media-psychologen om een briljante massahersenspoeling te ontwerpen. b) Het leeuwendeel van de media is omgekocht; inclusief alle social medianetwerken. c) Via manipulaties, beloftes voor vervolgcarrière, en omkoperij hebben zij politici in sleutelposities bij regeringen, internationale organisaties (WHO, VN en EU), wetenschappers en medici omgekocht, en aan hun kant weten te krijgen. d) Zij bouwden, wereldwijd, tientallen bio labs waar internationale teams van vlijtige wetenschappers werken om nieuwe kunstmatige virussen te creëren. Biologische ‘producten’ die voor pandemieën moeten zorgen waar minstens 35 – 40% van de aardebevolking de pijp zal uitgaan. Zij hebben vooral gemunt op alle armste, ouderen, mensen met zwakke gezondheid en gehandicapten . De globalisten hebben van hun nazi leermeesters van Aktion T4 veel geleerd, maar zij passen hun werkmethode naar de 21ste eeuw. Zij laten hun ‘objecten’ in hun eigen huis doodvallen; met een kopje koffie voor de buis. En toch heeft hun kroonjuweel van 2020 -2023 de Corona ‘pandemie’ niet perfect gewerkt. Zij stuiten op eerlijke wetenschappers en artsen die niet aan de zwendel wilden meewerken. De zwendel werd door sommigen tijdig doorprikt, en er kwamen ondergrondse internetblogs die het publiek waarschuwen en het werk van de globalistische pestratten behoorlijk bemoeilijken.

  Like

 4. R Thomasson zegt:

  Na de (gedeeltelijke) flop van het Pandemie-project, zijn de globalisten overgestapt op klimaat hysterie. Daar hebben ze, met indirecte hulp van Poetin, een gedeeltelijk succes geboekt. Niet met hersenspoeling, maar wel met het opblazen van de gaspijpleidingen Nord Steam 1 en 2. Met deze daad, direct voor de winter, konden ze rekenen op: a) dat de kou zal alsnog de zwakkeren en ouderen naar Magere Hein sturen. Wie niet van de Corona en vaccinaties is omgelegd, zal nu van de kou creperen. b) De schaarste aan Russische olie en gas zal de prijzen als een bliksem omhoog laten schieten, en zij zouden er enorm van profiteren. De Europese ‘lab ratten’ zouden, financieel, tot de bot kaal worden geplukt. Degene die niet kunnen betalen, zouden de Hongerwinter beleven. De kou zal de zwakkeren nog zwakker maken, en ziek. HOPA! …De agenda kan zonder vertraging doorgaan! …De schaarste aan gas, brengt een superwinst via verkoop van LNG-gas . Hun slagzin is DE ENE ZIJN DOOD, DE ANDERE ZIJN BROOD. c) De schaarste zal ook mensen die geld hebben, aan toe zetten KLIMAAT-PRODUCTEN te kopen: zonnepanelen, warmte pompen, extra isolatie enz. Zo’n warmtepomp kost tussen € 7000 – 10.000 d) Samen met het opblazen van de pijpleidingen werd verteld dat 90% van onze voedsel komt …..uit Oekraine! Door de oorlog is grote schaarste ontstaan! Vooral aan graan en zonnebloemolie. Grove leugens. Roemenië, Hongarije en Servië zijn rijk aan velden met alle mogelijke graansoorten en zonnebloemen. Maar wij als dombo’s horen dat niet te weten. Kort daarna, zijn de prijzen van bijna alle voedsel producten met 10% en meer omhoog gegaan; vooral vlees. Echter daarvoor hebben onze overheid en de EU iets slims bedacht: Marie Antoinette zei: als zij geen brood hebben dan eten ze toch gebak? Onze overheid een EU zeggen: als vlees te duur is, vreten jullie maar meelwormen, krekels, kakkerlakken een pissebedden. Zij smaken net zo lekker.

  Like

 5. R Thomasson zegt:

  Men zou vragen waarom zijn de WEF, EU, NWO en BILDERBEG-roofdieren zo gebeten om ons zo veel kwaad te doen? Waarom haatten ze de gewone mensen zo erg, dat zij willen hen de dood injagen? Het antwoord is: Ze haten de gewone mensen niet. Zij zien in hen geen mensen, maar objecten. Makkelijk prooi. De dwang om zwakkeren, ouderen een gehandicapten te doden, is dezelfde als van een leeuw of een wolf om de zwakste in een kudde grazers te pakken. Een leeuw of wolf pakt een zwak dier om te eten, en overleven. De parasitaire WEF, BILDERBERG-en NWO gajes rekenen erop dat hoe vroeger AOW-gerechtigden doodgaan, hoe sneller zij het geld kunnen afpakken die zij levenslang hadden gespaard. Zij rekenen ook erop dat mensen met zwakke gezondheid en gehandicapten kunnen beter doodgaan omdat ze geld kosten. Dat geldt met name voor landen buiten West Europa die de mentaliteit hebben van een jungle. De elite in zulke landen bestaat uit mens-achtige Piranha’s die uit een groot afstand een druppel bloed (geld) kunnen ruiken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s