CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op CARTOON

 1. Snappie zegt:

  Die joey is ook een schijtende mental case en zo hypocriet als het maar kan. Ofwel een oorlogsfanaat die de wereld in oorlog stort. Hij snapt niet dat we bevrijd willen worden van de VS en zijn louge kompanen vn,wef,Who.
  De EU jurken politiek gaat er helemaal mee in ,om Rusland uit elkaar te laten vallen en dan in een overmacht de dictatoriale uni polaire nwo uit te roepen.
  De EU isoleert zich van de briks landen terwijl de navo meer geld van de EU claimt. Miljarden verdwijnen en wij maar betalen voor de zinloze doden en onvoorstelbare vernietiging. Daarna betalen we nogeens voor de wederopbouw van Oekraïne. De EU is ontspoort en vd leyen is een dwangmatig persoon en koppig als een ezel. Die de machtspositie misbruikt voor eigen gewin.

  Geliked door 2 people

 2. Henk der Niederländer zegt:

  En wat gebeurt er dan als een journalist zijn werk wel doet.
  Nou dan staat de woordvoerder van de VN met zijn bek vol tanden.

  https://rumble.com/v2fakio-un-system-denies-presence-of-us-military-inside-syria.html

  Overigens werdt de journalist die hier vragen stelde door zijn collega’s aangevallen omdat hij zich niet netjes gedragen zou hebben.
  Ook op die manier laat het journaille zien dat ze gekocht en corrupt zijn

  Geliked door 3 people

 3. mvassche zegt:

  Als er een schietpartij was onder het presidentschap van Trump luidde het overal dat dat was omdat deze “ haat en verdeling zaaide “.
  Nu wordt er niet naar een oorzaak gezocht. Vreemd.

  Geliked door 1 persoon

 4. Johan zegt:

  Die willekeurige schietpartijen zijn de schuld van de Amerikanen zelf.
  Zij zijn ziek. Het is een ziek volk.
  Het is dan ook onverantwoord, dat zij hier in Europa de feitelijke macht in handen hebben. Het gaat zelfs zover, dat zij (de VS) naar eigen goeddunken onze energietoevoer vanuit Rusland hebben opgeblazen. (Sabotage Nord Stream pijpleiding). Omdat zij denken dat zij zich alles kunnen permitteren.

  Geliked door 2 people

 5. Ravian zegt:

  Spot on…

  Dit soort akkefietjes doet zich haast altijd voor in “gun-free” zones, in door de ‘Democrats’ bestuurde regio’s met strenge wapenwetten, en veel mafkezen.

  Geliked door 2 people

 6. Republikein zegt:

  Een nieuwe studie van menselijke intelligentie poneert een verhaal dat het grote publiek kan verrassen: Amerikaanse IQ’s stegen dramatisch in de afgelopen eeuw, en nu lijken ze te dalen.

  Cognitieve vaardigheden daalden tussen 2006 en 2018 in drie van de vier brede domeinen van intelligentie, zo bleek uit de studie. Onderzoekers volgden dalende scores in logica, vocabulaire, visuele en wiskundige probleemoplossing en analogieën, de laatste categorie bekend bij iedereen die de oude SAT nam.

  In de periode van 12 jaar daalden de IQ-scores tot 2 punten op de drie gebieden van afnemende prestaties. De scores daalden in leeftijdsgroepen, opleidingsniveaus en geslachten, met de sterkste dalingen onder jongere en lager opgeleide testpersonen.

  https://thehill.com/policy/technology/3922608-american-iqs-rose-30-points-in-the-last-century-now-they-may-be-falling/?email=97e7c01a298c36fa044404ac3bc557a78e944c31&emaila=395018877d25c29ed8c4b9d99816de9f&emailb=2aa27f56c5d48ed5aa9f342e73c809c6af2f9c8840adbdbe90003c90b9bec03a&utm_source=Sailthru&utm_medium=email&utm_campaign=03.29.23%20NP%20-%20The%20Hill%20News%20Alert%20-%20American%20IQs%20rose%2030%20points

  Nota bene, laag opgeleid heeft m.i. niet per se te maken met dom o.i.d.

  Waar gaan die mooie benen naar toe?
  Als er niks tussen komt naar huis!

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  Voordat dictators aan de macht komen doen ze eerst de bevolking ontwapenen.Ik heb die massa schietpartijen van de laatste jaren in de VS nooit vertrouwd.Het stinkt van alle kanten en ruikt naar de CIA,het MK ultra project.Ze kunnen mensen zo hersenspoelen,en dingen laten doen die ze normaal gesproken nooit zouden doen.

  Like

 8. Henk der Niederländer zegt:

  Alles voor de inclusieviteit.
  Misselijker kan het niet worden.

  https://rumble.com/v2fke3k-words-cant-describe-how-sickening-this-has-got.-meanwhile-in-us.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s