EU wil landen tot opname van nog meer immigranten verplichten

(Door: Daniel Matissek – Vertaling: E.J. Bron)

Bijna onopgemerkt door het publiek nam de commissie voor burgerlijke vrijheden van het Europees Parlement afgelopen dinsdag nieuwe regels voor de migratie aan. Daarbij gaat het om het migratiepact, dat de Europese Commissie in 2020 had voorgesteld. Dit bestaat uit meerdere geplande verordeningen. De commissie ging met vier daarvan akkoord, waaronder nieuwe regels voor het zogenaamde “asiel- en migratiemanagement”.

Daarbij dienen aan de lidstaten nieuwe verplichtingen te worden opgelegd – zowel wat betreft het aantal asielzoekers dat ze moeten opnemen als bij de capaciteiten voor hun onderbrenging, die zij beschikbaar moeten stellen. De contingenten dienen door een speciaal daarvoor benoemde nieuwe “EU-coördinator voor overbrengingen” op basis van schattingen van de “jaarlijkse behoefte” te worden opgesteld.

Solidariteitsbijdrage voor bijzonder door immigratie belaste landen

Volgens de plannen van het EU-migratiepact dient de controle van de asielaanvraag altijd daar plaats te vinden waar al familiaire of schoolse bindingen voor migranten bestaan. Verder voorzien de nieuwe verordeningen in een financiële compensatie voor opname inspanningen. Wanneer een land onder bijzonder hoge immigratiedruk staat, dienen er vrijwillige solidariteitsbijdragen van andere EU-landen in de vorm van overbrengings- of capaciteitsopbouwmaatregelen te komen.

Nog nooit heeft de EU zo onverbiddelijk laten doorschemeren dat haar migratiepolitiek in de eerste plaats in werkelijkheid een omvolking en nieuwe vestiging van Europa dient – exact zoals deze door globalistische krachten op de achtergrond sinds lang bedreven wordt. Het doel is ten eerste de destabilisering, daarna de ontbinding van nationale staatsstructuren, die geen soevereine rechten meer mogen uitoefenen respectievelijk erover mogen beslissen wie zij in het eigen land laten immigreren en wie niet.

Instemming van de lidstaten noodzakelijk

Of de EU-plannen in werkelijkheid zo worden ingevoerd, zal van de lidstaten afhangen, die akkoord moeten gaan met de voorstellen. Al bijna acht jaar lang proberen Duitse regeringen ook andere landen tot de opname van illegale immigranten over te halen – zonder succes. Geen wonder – want juist hier geeft Duitsland een afschrikwekkend voorbeeld aan de rest van Europa. Niemand anders wil zomaar interne conflicten en voortdurende criminaliteit het land binnenhalen, die de massa-immigratie in Duitsland met zich meebrengen.

Bron:
auf1.info
Door: Daniel Matissek

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op EU wil landen tot opname van nog meer immigranten verplichten

 1. R. zegt:

  En ELKE asielzoeker is door en langs vele veilige landen in Afrika, Azië en het Midden-Oosten gereisd…dus men heeft GEEN RECHT OP ASIEL!!!

  Geliked door 3 people

  • BigLJohn zegt:

   R….Maar er is EEN uitzondering op de regel en dat is Nederland. Alhier word nog voor het grootste buitenlandse schorem de rode loper uitgelegd. Geen wonder dat de stroom indringers steeds groter word. En er is ruimte zat jongens, want als er echt geen plaats meer is voor die indringers worden wij uit onze huizen geflikkerd. Is dit Nederland ? Zelfs in Noord Korea hebben ze het nog beter bij Kim Jong Oen.

   Geliked door 3 people

 2. karton zegt:

  Ik wens dat gehele EUSSR-zootje een héél langdurige en zéér pijnlijke doodstrijd! En wel : z.s.m. !!!!

  Geliked door 7 people

  • delamontagne zegt:

   Die Brusselse dictators willen nog méér onEuropese verlijking::::::

   Een videoo die viraal ging choqueert Dts-land: Een groep meisjes [ van buitenlandse afkomst ! ] marteld een Duits meisje urenlang.
   De moeder viel flauw toen ze de video zag.

   Weken na ’t gebeurde is het [blanke] Duitse meisje nog steeds onder behandeling in een psychiatrische kliniek.
   Een paar van de daderessen wordt waarschijnlijk niet vervolgd.
   Terwijl het Duitse meisje wreed werd gefolterd filmden de anderen alles, ze werd geslagen, haar haren in brand gestoken en brandende cigaretten op haar gezicht uitgedrukt.
   Het door de van buitenlands afkomstige meisjes gefilmde werd op internet gezet.
   Een van internet afgenomen copy werd aan de Duuitse zender RTL gestuurd, maar die weigerde uit te zenden wegens te choquerend.
   “Iedereen weet best wel dat de “vluchtelingen-kindertjes” niet zullen worden vervolgd, want te jong” aldus de moeder die werd geïnterviewed, “maar mijn dochter zal dit haar hele leven bij blijven”.

   Geliked door 3 people

   • Marijke zegt:

    Dat zijn die lieve, zielige nieuwkomertjes waar we allemaal voor moeten bukken. Afschuwelijk dat ze hier mee weg komen. Als het andersom was geweest, was de wereld te klein en had het waarschijnlijk geresulteerd in rellen met plunderingen. Hoe lang nog pikken we dit?!

    Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ delamontagne. Ik gaf een like, niet omdat ik het artikel leuk vond maar voor ‘t feit dat u ons op de hoogte stelde van wat dat islamitische schorem óns, andersdenkenden, allemaal aandoet in naam van wat zij “vrede, liefde tolerantie” noemen.

    Geliked door 2 people

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Eens barst de bom. Ik vrees dat het niet lang meer duurt voordat de burgeroorlogen in West Europa losbarsten.

  Geliked door 4 people

  • Willem zegt:

   Mijn overlevings instinct gaf me dat 20 jaar geleden al aan. Dit kan idd nooit goed blijven gaan. Op een gegeven moment organiseert men zich en zal de bezem erdoor gaan, dan zullen de zuiveringen beginnen. Als ik moslim was zou ik mijn knopen tellen en alvast een stukje land in Saudi-arabie kopen. Irak, Syrie of een van de andere 57 moslim landen is ook goed, als je maar op tijd weg weet te zijn. Dat scheelt iedereen een hoop gezeur en gedonder.

   Geliked door 1 persoon

 4. Harry zegt:

  N E X I T !
  Opdonderen met al dat asieltuig .

  Geliked door 5 people

 5. Ravian zegt:

  De EU(SSR) is gewoon een criminele organisatie die zich met mensensmokkel, drugshandel, geweldpleging, oplichting, en regelrechte diefstal bezig houd.
  De meeste regeringen van EU landen zijn vervolgens handlangers, en als zodanig mede aansprakelijk voor alle door de EU(SSR) begane misdrijven.
  Het wordt hoog tijd dat de betreffende Europese bevolkingen in opstand konen, deze criminelen uit hun macht zetten, en hen voor het gerecht brengt.

  Geliked door 2 people

 6. perfide albion zegt:

  Deaud aan de EUssR!

  Geliked door 2 people

 7. Joost Visser zegt:

  Het houdt niet op. Althans, niet vanzelf.

  Geliked door 2 people

 8. Snappie zegt:

  In nederland zal de escalatie omslaan in een rassenoorlog tussen Nederlanders, moslims en Afrikanen. Dat wordt een stevige veldslag.

  Geliked door 1 persoon

 9. Marijke zegt:

  Die asielzoekers krijgen als ze statushouder zijn allemaal voorrang op de Nederlandse belastingbetalende burger bij het toewijzen van een huis en dan durven nog enkelen naar de rechter te stappen omdat het huis hun niet bevalt. Wegwezen met die gelukszoekers!

  Geliked door 4 people

 10. Julia zegt:

  Uiteraard miljoenen mensen hebben nog niet door dat het Kalergi plan in volle werking is. Wie zij die ongekozen lamzakken binnen de EU hopen maar dat het geen lang bestaan meer heeft. We kunnen ons maar eerst eens zorgen gaan maken van hetgeen ons te wachten staat en hebben we geen gebouw meer om al die profiteurs überhaupt nog op te vangen. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1402367423/live-orban-grote-kans-dat-oorlog-oekraine-derde-wereldoorlog-wordt. Met dank aan de EU, de VS en de NAVO. Kortom de EU zorgt voor de totale ondergang van Europa hetzij door massale invasie van asielzoekers of een Derde Wereldoorlog.

  Geliked door 2 people

 11. HTT zegt:

  Rutte zal bij het accoord gaan wel flink tegengas geven. Nog een inlegvelletje of zoiets. En na de show een van de eerste zijn die ondertekent.

  Geliked door 1 persoon

 12. Republikein zegt:

  We hebben ze nodig, goed voor de ekenemie!

  Jamma Abdikadir Jammas, de Somalische vader van dit reusachtige gezin vertelt aan de Zweedse journalist Joakim Lamotte dat het gezin rondkomt van alle subsidies en uitkeringen die zij voor de kinderen ontvangen. Jammas en zijn gezin vrezen uit Lerum te worden gezet, waar ze lange tijd in zogenaamde “tijdelijke overgangswoningen” hebben kunnen wonen. Het gezin verwacht in mei een tiende kind.

  https://barenakedislam.com/2023/03/31/sweden-unemployed-somali-muslim-migrant-with-nine-children-and-10-on-the-way-whose-family-lives-on-government-handouts-is-afraid-he-will-lose-his-home/

  Geliked door 1 persoon

 13. Hovawart zegt:

  De blanco inlegvelletjes zijn al voorgedrukt, en staan synoniem voor het beleid van de Pays-Bah……….en de psyche van politici.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s