Het tirannieke bewind van Kaag en Rutte

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Dat de ‘visie’ van Kaag en Rutte – die zèlf overigens geheel terecht zegt geen enkele visie te hebben! – (en de rest van D66, en Volt, en GroenLinks en de PvdA) uitsluitend gestoeld zijn op de indoctrinatie en klimaatleugens van Klaus Schwab (liaisonofficier van de Nieuwe Wereld Orde) en de Nieuwe Wereld Orde om de gehele wereldbevolking middels diverse angsten en klimaat-straffen onder één dictatoriale wereldregering te onderwerpen, mag evident zijn. Empathie-loze uitvoerders/robots als bovengenoemden zijn dan ook speciaal geselecteerd om u voor te liegen en bedriegen, u te bedreigen, maximale angst over de bevolking te zaaien en ‘desgewenst’ – zeer selectief uiteraard – geweld in te zetten als u ‘niet wilt luisteren’!

Een gezonde dialoog, waarin beide zijden in alle redelijkheid hun standpunten kunnen uiten, komt voor deze klakkeloze uitvoerders nicht in Frage, laat staan dat er ook maar énige democratische waarden gerespecteerd worden die juist ten grondslag zouden moeten liggen aan een open debat, behorende binnen een daadwèrkelijke democratie. Uitsluiting, demoniseren, censureren, uitzendingen actief (ver)storen, de bevolking veelzijdig ‘creatief’ angst aan blijven jagen en vooral de bevolking blijvend terroriseren, is klaarblijkelijk het devies (voortkomend uit de ‘visie’) van ‘Herr’ Schwab, en derhalve voeren zijn volledig vreemd van elk menselijk gevoel zijnde robots rücksichtslos uit wat ‘Herr’ Schwab sagt. Befehl ist immers Befehl!

Klaus Schwab is, zoals al eerder gememoreerd, de speciaal daarvoor aangestelde liaisonofficier van de NWO met als taak het Criminal Vitae van dergelijke lieden te checken om de meest meedogenloze misdadigers te rekruteren om de Vierte Reich-tirannie ten uitvoer te brengen. Niet verwonderlijk derhalve dat hieruit de Nederlandse deepstate praktijken van de NCTV, het RIEC, de AIVD en de MIVD zijn voortgekomen, die op hun beurt de ‘burger’meesters en de opgefokte, excessief geweld gebruikende, hersenloze politie-Einsatztruppen aansturen die tegen ú worden ingezet ‘als u niet wilt luisteren’…

Een van de favoriete ‘democratische’ spelletjes van bovengenoemde instanties zijn opstandige, zèlfdenkende mensen met WÈL een moreel kompas – zelf onherkenbaar vermomd arresteren, hen financieel h  e  l  e  m  a  a  l   kapot maken, en dusdanig te demoniseren dat het domste gedeelte van de bevolking hen automatisch gaat bedreigen en hun dodelijke agressie op hen gaan uitleven. Dat is een door Paul Rosenmöller toentertijd beproefde, héél bewuste ‘strategie’ ten aanzien van Pim Fortuyn, en dat gebeurt nu wederom volledig bewust ten aanzien van de oppositiepartij FvD en mensen in verzet tegen deze wereldwijd georganiseerde tirannie. Globalisering zou beter tirannisering kunnen worden genoemd.

Feitelijk is het te kinderachtig voor woorden, maar wat erg opvalt, is dat uitzendingen van bijvoorbeeld Café Weltschmerz, Viruswaarheid, Het andere nieuws, Blauwe tijger, Jensen, Lange Frans etc. etc. alleen (zonder verstoord te worden) te bekijken zijn op het moment dat ze geüpload worden. Tenminste: als dat geen vaste dag en geen vaste tijd betreft. Wilt u echter op een later moment terugkijken, dan worden deze uitzendingen steevast om de vijf minuten verstoord en afgebroken. Klaarblijkelijk moet er in deze ‘democratie’ nogal wat verborgen worden/blijven… Dat is bij uitstek het ronduit trieste (!) Stasi-werk van zowel de NCTV, de AIVD als wel de militaire MIVD die actieve stoorzenders hebben ingezet op alles wat NIET aan het globalistische narratief appelleert. Voor alle Corona gerelateerde misdaden tegen de mensheid (en menselijkheid) geldt uiteraard exact hetzelfde. Ondanks dat er in het buitenland overal onafhankelijke onderzoeken worden gedaan waar de meest angstaanjagende onderzoeksrapporten en bewijzen uit naar voor komen, moeten in Nederland klaarblijkelijk alle bovengenoemde leugens en misdaden van ‘onze’ overheid door deze Gestapo/Stasi-organisaties afgedekt, verborgen en verhinderd blijven worden. Het lijkt mij evident dat veel zaken (https://www.blckbx.tv/corona/nanodeeltjes-komen-na-de-prik-in-alle-organen-terecht-wisten-autoriteiten-al-begin-2021 (https://cafeweltschmerz.nl/dr-j-campbell-australisch-tga-rapport-bevat-dynamiet-meer-highlights-uit-zijn-videos/) (https://cafeweltschmerz.nl/breaking-dr-malhotra-en-andere-vooraanstaande-medische-experts-slepen-pfizer-voor-de-rechter/) klaarblijkelijk het daglicht niet kunnen verdragen. Temeer omdat men zó actief bezig blijft om de waarheid te blijven verhullen. En dat allemaal om de ‘goedgelovige’/naïeve mensheid hieromtrent in onwetendheid te houden, omdat anders de pleuris uitbreekt…

En dan durven ze dat in het ZOGENAAMDE (!) “huis van de democratie” nog ‘democratie’ te noemen ook…???! Pure MISDRIJVEN zijn het! MISDADEN TEGEN DE MENSHEID EN MENSELIJKHEID en zij waren er ruim van tevoren volledig van op de hoogte! ZIJ (Eerste en Tweede Kamer en hun uitvoerders; waaronder ministers, NSB-burgermeesters als Halsema en Bruls, vele artsen, vele omgekochte ‘wetenschappers’, de vele zogenaamde ‘experts’, de zogenaamde ‘factcheckers’ en de gewillige mediaprostituees BLIJVEN dit echter nog altijd verhullen, verdraaien en negeren! Denken zij nu werkelijk dat het wel over zal waaiend en dat zij hier wèrkelijk nog altijd met smoesjes of weesgegroetjes mee wegkomen? No fucking way! Dit zijn geen onschuldige/er toevallig in betrokken geraakte ‘medeplichtigen’ meer! Dit zijn de gevaarlijkste MISDADIGERS ZÈLF!

Nederland is de afgelopen drie jaar een land geworden om u in alle toonaarden voor te SCHAMEN dat u Nederlander bent! We worden bestuurd door een hardvochtige buitenlandse (!) één-wereld-regering mogendheid die op een walgelijke (wederom ouderwets-extreem-linkse en derhalve fascistische!) manier gebruik heeft gemaakt van het selecteren, ‘opleiden’ en laten infiltreren van de meest gewetenloze NSB´ers in de westerse regeringen en dat is op ÀLLE fronten LANDVERRAAD en derhalve op alle fronten strafbaar!

Maak uw borst maar vast nat als de volstrekt empathieloze psychopaat die Rutte is (!) de ‘heer’ Stoltenberg straks vervangt en hoofd van de NAVO wordt! Het is wèl fijn dat we dan in ieder geval weten waar hij zit en we hem samen met zijn voorganger en de rest van de criminele NWO-misdaad-organisatie kunnen oppakken en voor het tribunaal kunnen brengen dat momenteel in India opgetuigd wordt.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Het tirannieke bewind van Kaag en Rutte

 1. Peter zegt:

  Die niksnutten zijn totaal overbodig,de eerste de beste zakenman schijt dat zooitje 10x uit .

  Like

  • karton zegt:

   @ Peterop 31-3-2023 om 17.03 u.
   Ik heb ’t al vaker gezegd : Dit zootje is nog niet in staat om zelfstandig een buurtsuper te managen, óók burgemeester van Madurodam is véél te hoog gegrepen voor deze nietsnutten.
   Het enige waarin zij écht uitblinken is …………stom lullen, liegen, bedriegen en “mooi weer spelen” met het geld van anderen !
   Ik kots op die bende.

   Like

 2. karton zegt:

  Hoe langer ik nadenk over de hele situatie in NL en hoe méér artikelen ik daarover lees, des te kwader word ik !
  Om “geregeerd” te worden door zo’n stelletje gore hufters, hufters die ons bedriegen/voorliegen én financieel uitpersen, dat ís toch te gek voor woorden ?!
  Nu ’t moeilijk wordt in “Den Haag” m.b.t. de partij BBB i.v.m. de stikstof-leugens, komt er zomaar, plots, een briefje vanuit de EUSSR, die ff gaat voorschrijven wat wij wél en/of niet moeten/mogen doen. Wát een toeval !!
  Rubberen Rutte en Qut Quag hebben dit n.m.m. volledig geredigeerd om tijd te winnen en om zodoende te kunnen blijven plakken op óns pluche !
  Stuk beton om de nek en van de IJsselbrug bij Kampen flikkeren, liefst z.s.m.!
  (Van de Willemsbrug in Rotterdam is óók akkoord)

  Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   Stuk beton om de nek en van de IJsselbrug bij Kampen flikkeren, liefst z.s.m.!
   (Van de Willemsbrug in Rotterdam is óók akkoord)

   Maar zoals ik al eerder schreef; die Rutte en zijn maatjes verneuken ons al 12 jaar lang, maar niemand trok hem in al die tijd van zijn fiets af. Ik vraag mij af; hoe lang word Rutte en zijn misdadige kliek nog getolereerd, wanneer is de maat eens eindelijk vol. Hun doel is immers om van Nederland een dictatuur te maken gelijk als in China.

   Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Een volk dat gehoorzaam is spreekt niet tegen, maar laten zich voorgelogen en bestolen naar de afgrond leiden…ins Blaue hinein.📱🐑📱🐑📱🐑📱🐑📱🐑

  Geliked door 2 people

 4. 538 zegt:

  Waar zijn de Nederlandse fakkeldragers? Het Torentje staat er nog steeds en WOKE vlaggen hangen alleen op het Buitenhof. Waar is het vuur?

  Like

 5. Harry zegt:

  Kaag was ineens haar stem kwijt na het overleg , ik dacht ; ze heeft zóveel geschreeuwd of zóveel geluld dat ze schor geworden is .
  Maar volgens haar is het gewoon griep .
  Waarom geen COVID ?
  Ik heb nog steeds NIEMAND gesproken , die géén hekel aan dat kreng heeft !

  Geliked door 1 persoon

 6. 538 zegt:

  Rutte en Kaag branden, wanneer letterlijk helemaal af! ? Hulp nodig?

  Like

 7. Boike zegt:

  Op 20 augustus 1672 werden de broertjes Johan en Cornelis de Witt door een woedende menigte in Den Haag gelyncht. Dat zou nu ook zomaar met Rutte en Kaag kunnen gebeuren. Ze vragen, nee smeken, er gewoon om.

  Na vier kabinetten van de duivelaanbiddende psychopaat Rutte is het tere vaasje van de democratie gesneuveld en Nederland verre van gaaf. Met de Great Reset van de duivelse Nieuwe WereldOrde hangt er nu een grote ramp boven ons hoofd. Het land is weer als destijds reddeloos, radeloos en redeloos.

  Like

 8. Julia zegt:

  Het meest trieste is dat het WEF tuig Kaag en Rutte niet weg te branden zijn weer hebben zij kans gezien om in de zetel te blijven plakken ondanks de weerstand van vele kiezers. Zolang wij zelf niet met hooivorken naar Den Haag trekken om aftreden te dwingen zal dit tuig zegevieren en doorgaan met leugens en ons geheel financieel uit te knijpen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s