Italië wil laboratoriumvlees verbieden

(Vertaling: E.J. Bron)

Om de culinaire traditie en de landbouw van Italië te beschermen, heeft de regering-Meloni een wet ingediend die laboratoriumvlees zou verbieden. In andere landen daarentegen wachten bedrijven die synthetisch vlees produceren op de toelating van hun product.

De Italiaanse regering heeft een wetsontwerp ingediend, volgens welke de productie en de verkoop van in het laboratorium gemaakt “vlees” in het vervolg verboden zou zijn. Het ontwerp moet nu door de meerderheid van het parlement geaccepteerd worden om in werking te treden.

Het verbod zou “de Italiaanse agrarische en levensmiddelen economie” redden, die een “waarde van € 580 biljoen” zou hebben, schreef de fractievoorzitter van de regeringspartij “Fratelli d´Italia” in het Italiaanse parlement, Tommaso Foti (foto), op Twitter. “Wij zullen onze levensmiddelensoevereiniteit, onze nationale ondernemingen en de gezondheid van onze burgers altijd verdedigen.”

Ook de Fratelli-parlementariër Augusta Montaruli verwelkomde het initiatief van haar partij. Men zou “er trots op zijn om de eerste natie ter wereld te zijn die deze decadentie stopt”, zei ze.

Verbod op laboratoriumvlees is deel van een groter plan

Het wetsontwerp is deel van een groter plan van de regering om de Italiaanse culinaire tradities te versterken. Het ontwerp zou gebaseerd zijn op het “voorzorgprincipe”, omdat er nog geen concrete wetenschappelijke onderzoekingen naar de effecten van synthetische voeding zou zijn, zei minister van Gezondheid, Orazio Schillaci.

Men zou “de gezondheid van de burgers willen beschermen en het erfgoed van onze natie evenals onze agrarische cultuur, die op het mediterrane dieet is gebaseerd, willen garanderen”, benadrukt de minister.

Laboratoriumvlees is gebaseerd op cellen van levende dieren. In het laboratorium worden deze cellen zodanig met voedingsstoffen verzorgd dat ze in zogenaamde bioreactoren groeien en later tot eindproduct verwerkt kunnen worden. Tot nu toe was er in Europese supermarkten geen gecultiveerd vlees te koop. In de Verenigde Staten wachten op dit moment echter twee firma´s op de toelating voor zo´n product.

Bron:
jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Italië wil laboratoriumvlees verbieden

 1. Henk der Niederländer zegt:

  Het is niet eens dat het centeitisch vlees is maar het is vlees dat onbeperkt door blijft groeien en dus feitelijk bestaat uit kankercellen.
  Niet zo’n prettig vooruitzicht lijkt me om kankercellen te gaan consumeren.

  Geliked door 5 people

  • karton zegt:

   @ Henk der N. op 31-3-2023 om 20.01 u.
   Ik stel voor om dat soort vlees te serveren tijdens staatsbanketten van “koninklijke majesteiten en ander zg. hoog geplaatst gespuis” aan anderen van hetzelfde soort.
   Tijdens bezoeken van (voorbeeldje hoor !) Rutte aan v.d. Leyen, Qut Quag aan Abbas (bij haar bezoek aan Yasser Ari-vat is dat óók gedaan met gunstige afloop, Yasser is overleden).
   Befje Ollonkreng zou ik geen vlees serveren dat onbeperkt blijft groeien, je weet maar nooit wat ze daarmee gaat doen ! 😂🤣

   Geliked door 3 people

 2. Snappie zegt:

  Experimenteel vlees nee dank u ik heb de buik vol van laboratoria shit

  Like

 3. Julia zegt:

  Volgens een verontrustende nieuwe studie veroorzaakt laboratoriumvlees van Bill Gates kanker bij mensen die het eten. Synthetisch vlees is zwaar gepromoot door Bill Gates en de globalistische elites op het WEF als de oplossing voor de zogenaamde klimaatverandering. Het is maar te hopen dat miljoenen mensen deze rotzooi niet gaan consumeren. De experimentele vaccinaties waren al levensgevaarlijk en nu deze rotzooi om veel mensen te laten sterven of ziek te maken.

  Geliked door 2 people

 4. stradivotsi zegt:

  Vorige week was er op de Belgische tv een jonge “Genetika” professor die
  trots kwam uitleggen dat men van een Mamoet gevonden stukje dna met
  huidige olifant dna de ontbrekende stukjes volledig maakten en dat
  vervolgens een cellen van een schaap brengen.
  Zo dan “vlees” kunstmnatig laten groeien in de Laboratoria.

  Ja dat zou volgens hem hopenlijk op grotere schaal plaatsvinden want
  ( reden? ) om het dierenleed te besrijden, en het slachten ervan!!

  Hoe GEK wil je het nog hebben??

  En Henk hierboven heeft daar een dik punt in verdiend, Ik zou het
  ook niet willen eten.

  Geliked door 2 people

 5. Henk der Niederländer zegt:

  Dan zijn er nog een aantal andere zaken die bij kweekvlees een negatieve invloed hebben.
  Zoals het wegvallen van de leerindustrie en bijvoorbeeld de wolindustrie.
  Zo zullen er nog wel meer zaken zijn die wegvallen maar waar eenvoudig geen rekening wordt gehouden.

  Geliked door 1 persoon

 6. karton zegt:

  Als, wie dan ook, van plan zou zijn om een heel groot deel van de huidige bewoners van onze aardbol uit te roeien, dan zou een buitengewoon eenvoudige oplossing toch kúnnen zijn……….de zg. Chemtrails =!
  Laat die vliegtuigen dan zeer giftige anti-mensen spul uitstrooien boven bevolkte gebieden, dat zou toch een eenvoudige oplossing zijn ?
  Dan zou toch al dat geëxperimenteer met virusje zus-of-zo of synthetisch, kankerverwekkend, vlees toch niet nodig zijn ?
  Of uhh…..zie ik iets over ’t hoofd ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s