“Culturele verrijking” . . .

Onlangs werd een jonge vrouw in Enschede op klaarlichte dag verkracht door een man (21) uit Sierra Leone (bron). En weer zo’n kansenpareltje dat onze samenleving komt verrijken en die dadelijk weer een halfbakken voorwaardelijke (taak)straf krijgt. Mark Rutte heeft werkelijk  O V E R A L  een puinhoop van gemaakt. Driekwart van de verkrachters in grote steden in Nederland is allochtoon. Volgens gegevens van de regiopolitie Amsterdam-Amstelland maken zij 75% uit van de verkrachters en 69% van de aanranders. Volgens het CBS zijn er jaarlijks 100.000 slachtoffers van aanranding, verkrachting en/of misbruik. Malmö in Zweden geldt als de Europese verkrachtingshoofdstad. Moslimmeisjes laten zij, althans op straat, met rust. Iets soortgelijks bestaat ook in de rest van West-Europa. Nexit!

Door: 
“Balkanske priče”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op “Culturele verrijking” . . .

 1. Angélica zegt:

  Voor moordend- en verkrachtend tuig wordt de rode loper uitgerold: gratis woning, uitkering, zorg en onderwijs.

  Het kabinet verschuilt zich achter Brussel en kan de 700-1000 asielzoekers die Nederland wekelijks binnenkomen niet stoppen. Oost-Europese landen en Denemarken zitten ook bij de EU maar die landen zuchten niet dagelijks onder de overlast van verkrachtende negers, zwembadterreur en afrekeningen in het criminele circuit. Ze hebben een speciale positie bedongen of zeggen gewoon ‘NEE’ tegen Brussel.

  Het meest onverteerbaar is dat een land dat ooit bij de absolute wereldtop hoorde qua welvaartsniveau, de zorg, het onderwijs en integriteit (minste corruptie) onder Ruttes leiding nu een matige middenmoter is geworden, terwijl de belastingdruk in Nederland enorm hoog is. Ook staan er files bij de voedselbanken, is er een tekort van honderdduizenden woningen, slapen werkenden in hun auto omdat ze niet bij het Leger des Heils terechtkunnen en verdwijnen er tientallen miljarden naar Zuid-Europa. Nederlandse bejaarden krijgen een 24-uurs luier aan omdat er geen personeel is, hoewel er beloofd is dat de honderdduizenden asielzoekers die tijdens de kabinetten Rutte Nederland binnenkwamen, o.a. deze gaten op de arbeidsmarkt zouden opvullen.

  Het kabinet zegt af en toe ‘Sorry’ maar dat past niet bij dood door schuld, verkrachting en intimidatie van vrouwen, armoede, afbraak, verloedering en Mocro-criminaliteit. Zich diep schamen en maken dat hij wegkomt, zou wel een passende eerste stap zijn voor Rutte. Maar hij heeft Brussel vele tientallen miljarden geschonken en met zijn leugens een prachtig C.V. opgebouwd voor een topfunctie bij de EU of de NAVO. Dus hij zal wel blijven lachen, liegen en bedriegen, alleen in een zeer goed betaalde functie elders!

  Geliked door 3 people

 2. Meine zegt:

  Helaas moet ik bekennen dat ik het hier met de moslims eens ben, de “kaffir” is nergens geschikt voor……

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Ophangen !

  Geliked door 4 people

 4. mooinique zegt:

  Ik heb zo vaak waar dan ook gepost voor iedereen. Niet alleen voor de vrouwen trouwens. Mannen worden ook verkracht. Neem een klein spuitbusje deodorant of haarlak mee. Als ze dat in hun ogen krijgen is het gelijk klaar. En loop niet meer alleen over straat.

  Geliked door 3 people

  • Volgens het CBS zijn er jaarlijks 10% mannelijke slachtoffers…

   Geliked door 2 people

   • mooinique zegt:

    Dat zijn vermoed ik alleen de mannen die aangifte durfde te doen. Knap van ze. Ik wens ze heel veel sterkte toe. De dames en meisjes ook natuurlijk. 🥰

    Like

  • karton zegt:

   @ mooinique op 1-4-2023 om 14.47 u.
   Heeft u gepost ?
   Een brief ?
   Of was u werkzaam bij politie/justitie ?
   Spuitbusjes zijn vaak afdoende, maar om herhaling voorgoed te voorkomen prefereer ik tóch een metalen fietskettingslot, of een op een aansteker gelijkend schietdingetje.
   Ik ga wel alleen over straat, maar heb áltijd “iets” bij me, géén spuitbusje.

   Geliked door 1 persoon

   • mooinique zegt:

    Ach ik zat op FB en Twitter daar heb ik het gepost. Beetje flauw Karton.

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ mooinique. Ik zit/zat niet op fb, twitter of iets dergelijks en ben niet op de hoogte van specifieke uitdrukkingen enz. van deelnemers op dergelijke media. Sorry mooinique !

    Like

  • LUCIA zegt:

   In dit land waar je nooit weet hoe de wind waait , letterlijk en figuurlijk, is een spuitbus waarschijnlijk geen goed idee want niet altijd inzetbaar, dan is een cremebruleebrander handiger .
   Je zegt verder, “loop niet alleen op straat”, het was wel overdag, gaan we dan weer terug naar de tijd dat een vrouw alleen maar in huis moet zitten.
   Ik zou het zo geweldig vinden als onze mannen ’s nachts onze vrouwen zouden beschermen en wat ik ook vind… er zou een juridische actie moeten plaatsvinden, want in andere landen mogen vrouwen met een taser lopen en andere zaken om zich te verdedigen.
   Zeker nu het vermoorden van vrouwen oftewel Femicide eindelijk aandacht heeft gekregen, zou je dit zeker aanhangig kunnen maken.
   En ik weet het D66 rechters etc maar nooit geschoten is altijd mis !!!

   Geliked door 4 people

   • mooinique zegt:

    Hahaha “onze mannen” zijn bijna allemaal mietjes geworden. Helaas. Dankzij de geweldige opvoeding oa.

    Geliked door 2 people

 5. R. zegt:

  Nee,…eerst exit voor moslims / ander allochtonentuig met één of meerdere delicten op hun kerfstok! Inclusief familie!!! Doen ze in Dubai ook!!!

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ R. op 1-4-2023 om 15.05 u.
   ‘Exit voor moslims /ander allochtonentuig met één of meerdere delicten enz.”
   Ik zou ze preventief ons land uitschoppen, vóórdat zij ook maar één delict hebben kunnen plegen !

   Geliked door 1 persoon

 6. Ravian zegt:

  “Moslimmeisjes laten zij, althans op straat, met rust.”

  Dat is de functie van het ‘kopvod’, het is een visueel kenmerk waaraan de islamieten kunnen zien welke vrouwen Mo’s goedkeuring hebben om voor verkrachting in aanmerking komen.

  Geliked door 6 people

 7. karton zegt:

  De daders zouden verplicht ontpiemeld moeten worden

  Geliked door 6 people

 8. Jules Vismale zegt:

  Ik had ooit in een aflevering van., ‘De Leeuwenkuil (2013)’, dat zich afspeelde in de dierentuin van Arnhem, gezien hoe Daniël Durvers ooit een soort Pelikaanman had geschapen die bepaalde problemen voor hem moest gaan oplossen.
  Toen Daniël van Moeder Durvers, terwijl hij samen met de Pelikaanman verbleef in een grote boomhut, naar buiten moest om aan tafel te gaan had de eerstgenoemde daar niet zoveel zin in. Moeder Durvers droeg die dag een gele trui en een rode broek alsof ze zelf al door een dergelijke aanrander te pakken zou worden genomen!
  Opeens wierp de Pelikaanman zich op haar waarna hij Moeder Durvers over zijn schouder nam en haar uit de boomhut gooide en zij later opeens weer ongedeerd terugkwam! De desbetreffende figuur had eigenlijk beter het soortgelijke tuig als daar in Eschede beter in een hele diepe afgrond konden gaan smijten!

  Like

 9. Hovawart zegt:

  Zoals te verwachten zal zijn komt de regering wel met een verbod/gebod op het dragen van kleding waar de islammietjes een gegronde reden van maken om hun handjes niet thuis te houden……..kopvod verplicht, ….zucht

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s