FOTO

Een in- en intrieste man!!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Old Shatterhand“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op FOTO

 1. mooinique zegt:

  Dat is echt geen man! Hij is de spreekbuis van de Engerds. Zo’n slappe zak. Ik zou mij schamen als man dat zo’n figuur alles naar de klote helpt met zijn maatjes. Slappe kwast🤮.

  Geliked door 4 people

  • karton zegt:

   @ mooinique op 1-4-2023 om 16.48 u.
   U heeft wel gelijk @ mooinique, maar ik ga mij niet schamen voor zo’n castraat, omdat ik toevallig een vent ben.
   Ik vind “slappe kwast” een wel héél erg “slappe” weergave van wat IK van die “vent” vind.

   Geliked door 2 people

 2. Boike zegt:

  In- en triest. Prima. Ik heb geen medelijden met iemand, die zijn ziel en zaligheid aan de duivel heeft verkocht. Die duivelaanbiddende psychopaat moet maar gauw oppleuren.

  Geliked door 6 people

  • Triumph1971 zegt:

   Als tie is opgepleurd komt er wel een of andere galbak voor terug maar slechter dan deze landverrader moet nog geboren worden.

   Like

 3. Hovawart zegt:

  ♬ Den Uyl was in den olie ♪, en Rutte in elektriciteit ♫, kiele kiele Koeweit kiele kiele Kaag ♩, Stien waar is mijn stikstof ♫, ……..het kabinetsplan is een reeks carnavalskrakers.

  Geliked door 2 people

 4. Henk der Niederländer zegt:

  Een in en in trieste man.
  Sorry maar iemand met zijn voorkomen en verwijfde manieren noemen ze in Tilburg gewoon een kwezel, wat uiteraard een andere betekenis heeft als de kwezels waarvan een kleine 100 jaar terug werd gesproken.

  Geliked door 6 people

 5. Belozersky zegt:

  Toch is Mark aan zijn vierde kabinet bezig. Dat er van alles mis gaat en is gegaan kan gebeuren. Fortuyn schreef een boek, de puinhopen van acht jaar paars. Ook toen ging er van alles mis.
  Gisterenavond voorkwam Rutte de val van zijn kabinet door de trucendoos open te trekken. Kijkt eerst af of BBB coalities kan vormen in de provincie. Zo niet dan trekt hij de champagne fles open samen met Kaag.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Juist echt een zet voor iemand die geen enkele verantwoordelijkheid wil nemen en reken maar dat er richting de provincies al aardig wat konkelefoesies zijn opgezet… pure manipulatie en als jij als provincie een onwelgevallige keuze zou maken…. dan is de implicatie, dat jij hebt bijgedragen aan de val van het kabinet…. want dat zij daar zelf veranwoordelijk voor zijn…. nee, dat kan niet!!!!!Vuile eikel is het

   Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  Het warhoofd van het Brusselse politburo van de communistische partij……

  Like

 7. stradivotsi zegt:

  een grote slimmerd, slijmert en een kindervriend is dat, een van die
  die men onder buren niet wenst , in middel eeuwen verhangen had.
  dat is mijn idee van dit vals type mens….

  Geliked door 1 persoon

 8. Meine zegt:

  Wie is dat ? Ik ken hem niet.

  (Execute: …Damnatio Memoriae….)

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  Rutte een man ? Hij is geen man, ook geen vrouw, maar een MONSTER !

  Geliked door 3 people

 10. karton zegt:

  @ Henk der N. op 1-4-2023 om 17.19 u.
  Hoe men in Tilburg zo’n wangedrocht ook moge noemen, hij is en blijft voor mij een aangeklede nageboorte; wat zullen z’n ouders, postuum, blij zijn om dit niet te hoeven meemaken.
  (Ik ken Tilburg totaal niet, kweet alleen dat m’n zorgverzekeraar daar woont en een héél ouwe dienstmaat, lichting 61-4)

  Geliked door 1 persoon

 11. Een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal moet deze terroristische neonazistische Woke LGBTi transhumanistische transgender WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia stappenplan vaccinazi uiteindelijk berechten wegens de door hem en z’n zeer vele medeplichtige geïnstitutionaliseerde hooggeplaatste gecorrumpeerde immorele corrupte totaal verdorven ambtenarenapparaat!!

  Deze onbeschofte schaamteloze nietsontziende recidiverende beroepsleugenaar moet minimaal levenslange gevangenisstraf krijgen wegens de ernst van de gepleegde misdaden tegen de menselijkheid!!

  Ook de meerderheid van de ruggengraatloze minkukels uit de tweede kamer hebben zeer veel boter op hun hoofd ,zij hebben telkens stilzwijgend ingestemd met deze van overheidswege gefaciliteerde terroristische WEF-BILDERBERGER COVID-19 pharma maffia fascist!!

  Wie zwijgt stemt toe!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren, een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

  Haelen 6081CZ

  Geliked door 1 persoon

 12. freda110 zegt:

  Een in en in slechte man, een totaal verdorven mens zonder ziel die zonder met de ogen te knipperen over lijken gaat.

  Geliked door 3 people

 13. Gerrit zegt:

  Hij probeert nu alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Blijkt niet te lukken want zijn lange Pinokkio neus zit steeds in de weg.

  Geliked door 1 persoon

 14. memaxq zegt:

  Draai die stropdas achterstevoren en bindt het uiteinde aan een stevige tak. Daarna laten bengelen totdat er geen beweging meer in zit…………

  Geliked door 1 persoon

 15. Julia zegt:

  Als hij toch zo liever voor de blauw/gele staat in plaats van de rood/wit/blauwe wordt het hoogste tijd dat hij zich aanmeldt bij zijn grote vriend Zelensky om als kanonnenvoer te gaan dienen voor zijn tot heilig verklaarde Oekraïne en nimmer meer naar Nederland terug te keren. De slijmbal weet niet hoe hard hij moet kruipen voor de ongekozen oorlogszuchtige lamzakken in Brussel en vriend de oorlogszuchtige Zelensky die al heel veel doden onder zijn burgers op zijn naam heeft staan. Maar goed soort zoekt soort.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Julia op 2-4-2023 om 10.10 u.
   Zelensky heeft veel doden op z’n naam, maar wat te denken van Rutte himself ?
   Deze gore hufter heeft er mede voor gezorgd dat de Toeslagenaffaire kon ontstaan, diverse burgers hebben zelfmoord gepleegd door o.a. ’t (niet-) optreden van deze etterbak (Rutte). In Groningen hebben bewoners een hartattack opgelopen i.v.m. de gasboringen, mede-veroorzaakt dóór én ónder Rutte !
   Rutte is een nét zo in-en-in slecht mens als z’n maatje Zelensky.
   Hij staat met “tranen in z’n ogen” de slachtoffers van de Toeslagenaffaire te woord, hij draait zich om en denkt : “Stom volk, lik m’n reet en zoek ’t lekker uit !”

   Like

   • Julia zegt:

    Vandaar soort zoekt soort. Helemaal met u eens de smerige volks en landverrader is een gewetenloos monster dat eigen volk naar de armoede staf helpt als Zelensky maar zijn miljarden krijgt om de oorlog in opdracht van de westerse oorlogshitsers in stand te houden. Zij hebben het over een arrestatiebevel voor Poetin wat te denken van Rutte, Kaag en Zelensky.

    Geliked door 1 persoon

 16. renepleinair zegt:

  Pure ruimte verspilling !

  Like

 17. ronjaspers zegt:

  Die rutte is een genocidale psychopaat,vrijmetselaar,bilderberger en een staatsgevaarlijke landverrader.Tevens is hij een rat van het smerigste rioolwater.

  Geliked door 4 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s