Hongaarse bisschop: LGBT-ideologie nog gevaarlijker dan de islam

(Vertaling: E.J. Bron)

Niet overal zeilen de kerken op de koers van de tijdgeest en ondersteunen zij de LGTB-agenda. In Hongarije verdedigde nu Gyula Márfi, de emeritus aartsbisschop van Veszprém, uitdrukkelijk de Hongaarse wetgeving ter bescherming van kinderen en noemde de LGBT-ideologie een van de grootste bedreigingen voor het Europese christendom, die nog gevaarlijker zou zijn dan de islam.

De legalisering van gelijkgeslachtelijke huwelijken noemde Márfi een “doodzonde” en de zegening van homoseksuele stellen door veel Duitse “antichristelijk”.

Ook de krachtige islamitische immigratie zou als vehikel ter ontkerstening gebruikt worden, omdat in een multiculturele samenleving het individu zijn identiteit, zijn cultuur en zijn taal zou verliezen. In deze ontwikkeling van de EU ziet de aartsbisschop een daad van zelfvernietiging, omdat “de islam nooit haar liberale principes zou accepteren”.

Márfi ziet ook een mogelijke rol van Hongarije bij de herkerstening van Europa en verwijst in dit verband naar de heilige Padre Pio: “Wij [Hongaren] moeten sterk vasthouden aan ons geloof. Van pater Pio is een profetie afkomstig, volgens welke Hongarije een kooi is, waaruit ooit een mooie vogel zal vliegen die de hele wereld zegen brengt. Ik sluit niet uit dat dit zo zal gebeuren. Niet daarom, omdat wij Hongaren boven alle anderen zouden uitsteken, maar omdat God vaak de kleinen uitkiest om via hen iets groots teweeg te brengen.”

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Hongaarse bisschop: LGBT-ideologie nog gevaarlijker dan de islam

 1. Snappie zegt:

  Als je kinderen indoctrineerd dan ligt het vast geklonken in het opbouwende brein, het is zo goed als irreverseble om deze ingeprente gedachten te ontkennen als onwaarheid. De roots bepalen vaak wie je bent , wat je wordt en zal zijn. Het is jong geleerd en oud gedaan, idem met kinderen die worden misbruikt die zijn vaak getekend voor het leven zonder hulp.
  Pa slaat kind , kind slaat iemand anders en later zijn eigen zoon is een bekend verschijnsel.

  Geliked door 3 people

 2. karton zegt:

  “Ter bescherming van kinderen” wordt in Nederland seksuele-voorlichting gegeven aan zéér jonge kinderen.
  In mijn omgeving is een Kinderopvang gesitueerd, van 0 tot 6 jarigen komen daar, waar eerder de kleintje speelden met een poppenhuis, spelen ze nu “bordeeltje”.
  Grappig om te zien, ze vorderen zeer snel in hun ideeën, de kleintjes stapelen nu al zg. Barby-popjes bovenop elkaar !

  Geliked door 4 people

  • LUCIA zegt:

   De ouders pikken het…. gewoon een bezoek aan de school brengen, mijn moeder deed het, mijn oma ook …met als resultaat wat gehavende onderwijzers maar de boodschap was duidelijk.

   Geliked door 5 people

 3. Ravian zegt:

  De zegening van homoseksuele stellen is ook “antichristelijk”.
  Het primaire doel van het huwelijk is namelijk kinderen te produceren.
  Dat gaat zelfs zo ver dat het niet in staat blijken te zijn om kinderen te produceren een van de weinige toegestane redenen is om de “tot de dood ons scheid” gelofte te verbreken.

  Zogenaamde gelijkgeslachtelijke huwelijken zijn dus in strijd met het primaire doel van het huwelijk.
  En feitelijk drijft het ook gewoon de spot met het hele concept van het (kerkelijke) huwelijk.
  Dat snap zelfs ik als atheïst nog…

  Waar het hier feitelijk om gaat zijn mensen met een seksuele afwijking die deze afwijking als ‘normaal’ erkend willen zien.
  En terwijl dat in dit geval nog vrij onschuldig lijkt is het dat niet, want hierna komt geheid de afgedwongen normalisatie van ALLE seksuele afwijkingen, met pedofilie voorop uiteraard.

  Moeten we niet willen met zijn allen…

  Geliked door 6 people

 4. LUCIA zegt:

  Waar ik wel lichtelijk onpasselijk van wordt is…. haal even het Hongaarse bijvoeglijk naamwoord weg… blijf je over met Bisschop en als er één kerk is die haar bek moet houden over oordelen over sexuele handelingen naar kinderen toe, is het wel de rooms-katholieke kerk .
  Overigens moeten ze van mij over een heleboel zaken hun bek houden, want heel Europa 600 jaar lang onder het juk van de inquisitie, lees religieus fascisme doen zwichten en 600 jaar lang de wetenschap en vooruitgang tegen te hebben gehouden, vrouwen zwaar mishandelt en onderdrukt…. als Poetin toch gaat bombarderen, mag vaticaanstad van mij als nummer één gaan… Wel eerst effe alle schatten die ze eeuwenlang gestolen hebben, eruit halen en aan de wereld terug geven, graag ! Haat die kut kerk .

  Geliked door 4 people

 5. johannes zegt:

  acceptatie is verruimd tot promoten en bejubeld worden tot extra rechten toe en daar zit de crux , tja en dan gaat de ene extreme met de andere clashen

  Like

 6. boorzalf zegt:

  Vroeger toen ik nog postduiven had en als een doffer op een andere doffer kroop werd gelijk zijn kop er af getrokken, zo’n gek wil je toch niet hebben in een duiven kolonie. Maar gelukkig gebeurde dat nooit, dieren zijn op dat gebied wel verstandiger dan mensen.

  Geliked door 2 people

 7. BigLJohn zegt:

  Het grootste gevaar schuilt in het feit dat men deze LGBT vol-idioten niet meer opsluit in een inrichting voor zwaar geestelijk gestoorden. In vroeger jaren werden zulke figuren per direct opgepakt. Zoals het gezegde luidt; Als er EEN rotte appel in de mand is, steekt hij de hele rest aan. Vele Nederlanders vinden deze ontwikkelingen maar heel normaal.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s