Orbán waarschuwt voor geheim EU-plan: Vredessoldaten voor het front in de Oekraïne?

(Vertaling: E.J. Bron)

Er dienen peacekeeper, vredessoldaten uit de EU-landen, naar het front gestuurd moeten worden. Als dat gebeurt, dan komt de Derde Wereldoorlog dichterbij”, waarschuwt de Hongaarse minister-president Viktor Orbán (foto) in een actueel interview.

Het volgens Viktor Orbán (59) al onder de staatschefs van de EU-naties bediscussieerde plan om tienduizenden vredessoldaten naar het oosten van de Oekraïne te sturen, klinkt in eerste instantie verstandig: deze EU-troepen, aldus de intentie, dienen de beide oorlogspartijen van elkaar te scheiden en zodoende een wapenstilstandszone af te zetten – zo dient het tot een snel einde aan de bloedige gevechtshandleningen te komen.

Maar de Hongaarse minister-president ziet een extreem groot gevaar in dit plan: “Daarmee komen we dichterbij de Derde Wereldoorlog”, zei Viktor Orbán in een actueel interview met de radiozender “Kossuth Radio”.

Met vredestroepen in de Oekraïne gevaar van een wereldoorlog

En het is tamelijk duidelijk hoe Orbán dat bedoelt: als zich Duitse, Britse, Franse, Poolse en wellicht ook Oostenrijkse eenheden als vredestroepen in de puinhopen van Bachmoet en andere frontsteden bevinden, kan het heel snel tot incidenten komen – eerste schoten zouden dan vuurgevechten kunnen worden en tot grote oorlogshandelingen escaleren. Zodoende zouden ook NAVO- en EU-landen zich plotseling in een dramatische militaire twist met de Russische Federatie bevinden.

De motivering voor de uitwerking van het EU-plan om vredestroepen naar het front in de Oekraïne te sturen is niet moeilijk te herkennen: de Oekraïense strijdkrachten krijgen niet alleen een tekort aan wapensystemen en munitie in de huidige uitputtingsoorlog, er ontbreken ook steeds meer soldaten. Het 1200 kilometer lange front is met steeds minder soldaten onmogelijk in stand te houden.

Weliswaar verzwijgt de regering in Kiev nog steeds het actuele aantal verliezen, maar bijvoorbeeld bij Bachmoet ingezette bataljons verloren volgens eigen uitspraken tot 80% van hun soldaten. Bovendien weten militaire waarnemers in West-Europa dat er opnieuw een radicale golf van rekrutering in de Oekraïne plaatsvindt: zelfs extreem jonge jongens en ook oudere mannen worden gedwongen onder de wapenen geroepen.

Orbán waarschuwt: “Onze veiligheid is in gevaar”

Viktor Orbán zei in het interview met de radiozender ook: “Dee oorlog wordt in ieder geval steeds brutaler en bloediger. De Hongaarse bevolking maakt zich zorgen, onze veiligheid is in gevaar. We moeten een wapenstilstand bereiken – als deze er is, dan zijn er ook vredesgesprekken mogelijk.”

Bron:
exxpress.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Orbán waarschuwt voor geheim EU-plan: Vredessoldaten voor het front in de Oekraïne?

 1. Marc zegt:

  Wat lijkt de situatie in West-Europa toch op die in Duitsland in 1936: de respectieve bevolkingen laten zich volkomen inpakken door misdadige regimes die uit zijn op totale vernietiging van dit continent.

  Geliked door 4 people

 2. Sinyo zegt:

  Hier dreigt met vuur gespeeld te worden

  Met vuur spelen,
  Iets doen dat zeer nadelige gevolgen kan hebben.
  Zien met de dood voor ogen in den duisternis.
  Amen

  Geliked door 3 people

 3. loekie zegt:

  oorlog hitsen is het primaire doel van het westen en de eu wil amerika naar de kroon steken inzake

  Geliked door 1 persoon

 4. De terroristische corrupte collaborerende klimaatfascistische oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia lidstaten van de corrupte NAVO lidstaten doen alles om hun criminele handelingen te kunnen maskeren!!

  Misschien is het verstandig om op termijn deze corrupte NAVO boevenbende met behulp van een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal in Moskou te kunnen berechten!!

  Het kwaad van deze terroristische Woke LGBTi transhumanistische transgender COVID-19 pharma maffia NAVO psychopaten moet met wortel en tak uit de samenleving worden uitgeroeid om überhaupt nog vrede te kunnen krijgen in deze demonische gewetenloze neonazistische WEF-BILDERBERGER wereld!!

  Voor Viktor Orbán is het te hopen dat hij niet de satanische nietsontziende terroristische corrupte COVID-19 pharma maffia psychopaten van de gewetenloze WEF-BILDERBERGER volgt!! Hopelijk is Orbán ook net als Poetin een verstandige man !!

  Wie zwijgt stemt toe met deze satanische WEF-BILDERBERGER boevenbende!!

  Met vriendelijke groeten van Léon van Duren, een roepende in de woestijn van Nederland,om SIONS wil zal ik niet zwijgen,YESHUA HAMASHIACH leeft!!

  Haelen 6081CZ

  Like

 5. https://www.frontnieuws.com/eu-wil-vredesmacht-in-oekraine-kremlin-uiterst-gevaarlijk/

  De huidige WEF-BILDERBERGER bedriegende corrupte collaborerende COVID-19 pharma maffia misdadigers zijn absoluut geen vredestichters!!

  Deze corrupte Europese leiders te Brussel en het onzinnige geldverslindende overbodige Straatsburg horen minimaal levenslange gevangenisstraffen te krijgen wegens de ernst van de door hun gepleegde misdaden tegen de menselijkheid!! Europa zal zijn als de Titanic,het zal zinken in het niets!!
  De huidige hoogmoed komt voor de val!!

  De Duitsers doen er goed aan om met Rusland een samenwerkingsovereenkomst te sluiten,waardoor beide economieën een enorme opleving kunnen krijgen,zonder de onzinnige overbodige geldverslindende Europese regelgeving !!

  Stop de terroristische corrupte collaborerende klimaatfascistische oorlogshitsende COVID-19 pharma maffia psychopaten WEF-BILDERBERGER vaccinazi’s!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Henk der Niederländer zegt:

  Die “vredestroepen” gaan daar onder geen enkel beding komen om de eenvoudige reden dat hierbij afspraken gemaakt moeten worden.
  Maar Moskou weet na Hollande en Merkel wel wat afspraken met het westen voor waarde hebben.
  Helemaal niks nope nada noppes dus

  Geliked door 5 people

 7. bobzelf zegt:

  WELKE MONGOOL VERZINT DIT NOU WEER ??

  ER STAAN EEN HALF MILJOEN RUSSEN KLAAR .

  SENT IN THE BODY-BAGS.

  END OF THE WORLD IS COMING .

  BRILLIANT BRILLIANT .

  Never have
  So Many
  been manipulated
  So Much by So Few

  I REST MY CASE

  OOM BOB OP HET STRAND .

  Geliked door 7 people

 8. oliedom zegt:

  Zolang die soldaten: vdLeyen, Timmerfranz, SSjoerdsma, Patersnotte, Rutte, Kaag, Verhofstadt, Tjeerd, Judas Segers, jassser klaver, viswijf kuiken, enz. heten, heb ik daar niet zo’n probleem mee, maar NOOIT Nederlandse soldaten erheen sturen, het is door die smerig Politiek veroorzaakte oorlog, dus die lossen het ook maar zelf op!😡
  En elke soldaat die daar heen gaat, laat zich (weer) voor het karretje spannen en is knettergek.

  Geliked door 3 people

 9. karton zegt:

  Dit zal toch zeker niet wáár zijn, dit geheime plan van de EUSSR ? Vredessoldaten naar Oekraïne ?
  Wordt er niet bedoeld : “Soldaten van het Leger des Heils”?
  Dát zijn toch zg. vredessoldaten ?
  Als ’t écht waar is, stuur dan dat stelletje idiote “politici” uit de EUSSR er naar toe, zij prevelen doorlopend dat de enige optie voor vrede zou zijn :
  “geef Oekraïne wapens, véél wapens, dat brengt de vrede dichterbij !”
  Stuur dát zootje naar ’t front, stelletje debielen !

  Geliked door 3 people

 10. Niek zegt:

  1984 Oorlog is vrede…..en het gebeurd voor onze ogen.

  Geliked door 4 people

 11. Marijke zegt:

  Eerst de dienstplicht weer invoeren en dan onze kinderen naar het front sturen onder het mom van vredessoldaten. Ja, dat hebben we vaker gezien die vredesmissies. De eerste de beste die mijn kinderen komt halen, heeft zelf een bodybag nodig.

  Like

 12. Boike zegt:

  Orbán heeft weer eens helemaal gelijk. Door zogenaamde EU-vredestroepen naar Oekraïne te sturen is de kans dat de Oekraïne oorlog tot een WO-3 gaat escaleren levensgroot.

  Er is nog nooit een oorlog beëindigd door troepen naar een oorlogsgebied te sturen. Dat is niets anders, dan vuur blussen met olie.
  Dat geldt ook voor zogenaamde vredestroepen. Kijk maar eens naar alle VN-vredesmissies van de afgelopen decennia. Het werd telkens alleen maar een grotere puinhoop.
  Vredesmissies lopen het gevaar dat ze ongewild in het oorlogsgeweld worden betrokken, omdat ze door de ene en/of de andere partij worden gemisbruikt. Denk maar aan het Nederlandse debacle in Srebrenica 1995.
  Met goedbedoelde vredesmissies geef je doekjes voor het bloeden, maar ze stelpen het bloeden helaas niet. Je krijgt er alleen maar complicaties en etterende wonden van.

  De drijvende macht achter de Oekraïne oorlog is de Amerikaanse CABAL. Die is uit op Amerikaanse wereldhegemonie en duldt geen andere macht naast zich. Ze menen nog steeds Rusland op de knieën te kunnen dwingen. Maar ik voorzie, dat het die duivelse idioten niet gaat lukken.

  De Oekraïne oorlog begon niet op 24 februari 2022, maar feitelijk al in 1990 met de val van de Berlijnse muur en het ijzeren gordijn.

  Toen Gorbatsjov in 1985 aantrad als leider van de Sovjet Unie wilde hij de koude oorlog beëindigen. De Amerikaanse CABAL wilde niet meewerken en heeft alles gedaan om dat te saboteren. Maar Gorbatsjov zette door. In 1990 vielen de Berlijnse muur en het IJzeren gordijn. Een aantal Sovjet-republieken kregen hun zelfstandigheid terug, o.a. Baltische staten, Wit-Rusland (Belarus) en Oekraïne. Er werden duidelijke afspraken gemaakt over hoe nu verder. In 1991 werd Gorbatsjov met een knullerige staatsgreep door Jeltsin, gesteund door de Amerikaanse CIA, aan de kant geschoven. Het Amerikaanse bedrijfsleven overspoelde de Russische markt. Oligarchen maakten gemene zaak met de Amerikaanse duivel en werden schatrijk. De Russische Henk en Ingrid werden straatarm. De Russische economie ging naar de kloten. En Jeltsjin gang aan de drank. In 1999 kwam Poetin voor de eerste keer (en na een tussenperiode van 2008-2012 voor de tweede keer) aan de macht en stelde orde op zaken. De Russen hadden het nog nooit zo goed, als onder Poetin. In 2014 pleegde de CABAL een staatsgreep in Oekraïne en ging Oekraïne gebruiken als speerpunt in het pesten van de Russische beer. Alle afspraken werden genegeerd. Poetin zag zich genoodzaakt de Krim te annexeren trok en hij een rode lijn. Die werd meteen ook genegeerd. Poetin greep militair in. De Oekraïne oorlog was een feit. Vooralsnog verloopt deze oorlog in het Russische voordeel. De Oekraïne oorlog is, mijns inziens, alleen maar te beëindigen met het neerleggen van de wapens door Oekraïne.

  Like

 13. Ravian zegt:

  De EU waanzin klotst weer eens over de plinten heen…

  Zouden ze nu werkelijk denken dat Rusland zo’n EU “vredesleger” niet, terecht, gewoon als een NAVO invasie gaat zien?

  Het antwoord op deze vraag is ‘nee’ voor degenen die een derde wereldoorlog nastreven, en ‘ja’ voor degenen die gewoon zo dom zijn als het welbekende achtereind van het varken.
  Die laatste groep zal, zoals gewoonlijk, wel weer flink in de meerderheid wezen.

  Like

 14. Ziet iemand het patroon met: De Nederlandse landmacht gaat vandaag vrijwel volledig op in het Duitse leger. Alle brigades staan vanaf nu onder Duits bevel.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Tijdens WO II hebben er al 25.000 Nederlanders in de Waffen-SS gediend en sommigen onder hen hielpen de Duitsers in Rusland ook wel eens mee met het plegen van oorlogsmisdaden!

   Like

 15. koddebeier zegt:

  Is de Hongaarse minister-president Viktor Orbán de enige leider in de EU die z’n hersens gebruikt ????
  Bestaat de rest alleen uit imbecielen ??? Of uit zetbaasjes van de VS, EU, NAVO, en de WHO/WEF , één ding staat vast zij vertegenwoordigen niet het volk en zij dienen niet de landsbelangen !!

  Geliked door 1 persoon

 16. Joost Visser zegt:

  Gewapende vredestroepen. Denk eens na over deze kreet.

  Geliked door 2 people

  • BosscheBol zegt:

   @Joost Visser. Eerst was het “ministerie van oorlog” toen: “ministerie van defensie”. Eerst trok men ten oorlog, nu zendt men “vredestroepen”. Hoe vernietigend die ook tekeer gaan. Hier in ons “westen” denken ze altijd dat ze gelijk hebben en dat ze “neutraal en objectief” zijn. Als je dit ziet, weet je dat er met die mensen niet te praten valt. Ze zullen nooit luisteren en alleen geweld kan ze verdrijven.

   Like

  • BigLJohn zegt:

   Een gewoon leger sturen zou teveel opvallen. Daarom deze truc; een (gewapend) vredesleger. En maar denken dat Poetin van gisteren is. Als die zogenaamde vredessoldaten komen kunnen ze van een koude kermis thuiskomen en rekenen op de alles vernietigende kracht van het rode leger.

   Like

 17. saddy zegt:

  Waarom geen troepen uit zuid-afrika, afghanistan, noord-korea, palestina en yemen?

  Die zijn stuk voor stuk veel betrouwbaarder.

  Stuur stoltenberg er dan in persoon heen en je hebt binnen een uur een berg stolten. Scheelt weer een derde wereldoorlog.

  Like

 18. Frits zegt:

  Mooie klus voor het Leger des Heils.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s