Wat is het grootste kwaad in de wereld en staat aan de basis van de meeste ellende?

(Door: “Angélica”)

Nee, niet de ontucht waar religieuze leiders altijd voor waarschuwen en zoveel vrees voor hebben dat ze er mensen voor laten stenigen of ophangen. Iemand die ‘ontuchtig’ is, verliest vooral zichzelf in steeds grotere verlangens en wordt egoïstisch en ongeduldig, omdat de focus steeds meer op de ontucht komt te liggen. Daardoor wordt diens hart steeds hardvochtiger en daardoor verliest zo iemand alles wat werkelijk van belang is uit het oog. Iemand die gewelddadig is en vol woede zit, schaadt mensen uit z’n directe omgeving, totdat een rechter ingrijpt. Soms leidt dat tot inkeer, soms niet. Eenzaamheid zal er altijd het gevolg van zijn en misschien komt zo iemand vooral juist daardoor tot andere inzichten.

Er bestaat echter nog een ander kwaad, dat veel verwoestender is: de leugen en het niet nakomen van beloftes! Beloof nooit iemand iets waaraan je je niet kunt houden, of – wat nog erger is – waaraan je je niet wilt houden. Een afspraak of een belofte die niet gehouden wordt, is het ergste dat bestaat! Heb je aan iemand beloofd om iets te doen en komen er dan omstandigheden tussen waardoor je je niet aan je afspraak kunt houden, ga dan meteen zonder verzuim naar degene aan wie je iets beloofd hebt en vertel hem heel eerlijk wat er aan de hand is, opdat de wachtende in dit geval andere wegen en middelen kan aangrijpen om op tijd uit de een of andere nood te geraken! Iemand die beloftes doet en ze niet houdt als hij het wel had kunnen doen, veroorzaakt een omvangrijker kwaad dan een ontuchtig of gewelddadig persoon. De wachtende kan dan zijn plicht niet nakomen, en degenen, die hun hoop op hem gevestigd hadden, kunnen ook niet verder en zo is het mogelijk dat zo’n onbetrouwbare belofte duizenden in de grootste verlegenheid en droefenis stort; en dus is een niet gehouden belofte het grootste kwaad!

Een hardvochtig hart te hebben is beter, omdat dat niemand ijdele hoop geeft en als men weet dat men van iemand met een hardvochtig hart niets te verwachten heeft, dan zoekt men andere middelen om iets in stand te houden. Maar als iemand rekent op een toezegging, dan gaat hij geen andere wegen en middelen gebruiken. Als het moment daar is waarop de wachtende zijn zaken in orde had willen brengen en degene die het beloofd heeft hem in de steek laat zonder vooraf gewaarschuwd te hebben, dan is zo’n leugenaar een echte duivel.

De waarheid over leugens is dat politici ze voortdurend gebruiken en zich daarom vooral bekwamen in overtuigingskracht; daardoor komen ze ermee weg en kunnen ze aan de macht blijven. ‘Twaalfvoudig nationaal en meervoudig wereldkampioen leugens vertellen’ Rutte heeft zelfs toegegeven dat hij wat liegen betreft maar met zichzelf ‘moest zien klaar te komen’ en toen hij dat zei, ging het over de toeslagenaffaire, bepaald geen wereldwijde crisissituatie, hoewel duizenden kinderen en hun ouders er het slachtoffer van zijn geworden. Leugens zijn voorbodes van nog meer leugens, omdat de ene leugen alleen met andere leugens kan worden toegedekt, nooit met de waarheid! Toen de leugens boven tafel kwamen, viel Ruttes kabinet en riepen de andere politieke leiders in koor: nooit meer met Rutte. En wie is er opnieuw premier geworden en door wie wordt het leugenachtige kabinet in het zadel gehouden? Rutte en exact dezelfde partijen en politieke leiders die niets meer met hem te maken wilden hebben.

De leugen regeert en het volk wordt belazerd. Op de achtergrond spelen dingen mee waar niemand weet van heeft… Gorbatsjov is belogen en bedrogen door haviken uit het Westen en de ellendige toestand die daaruit voortgekomen is, kan nu zelfs het einde van de wereld betekenen.

Door:
“Angelica”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Wat is het grootste kwaad in de wereld en staat aan de basis van de meeste ellende?

 1. benkokjoodschrpastor zegt:

  Hi Angelica, van harte eens, het is 1 van de 10 geboden in de Tora, 6000 jaar oud en nog es opgeschreven door JHWH en via Moshe (Mozes) aangereikt, Ex0dus 20:16
  “gij zult geen vals getuigenis spreken tegen uw naaste”
  Yeshua bevestigt dat uiteraard, Mattheus 5:17,18 :”er zal geen jota of tittel van de Tora vervallen!”
  Shabbath shalom
  Ben Kok (joods-chr pastor)

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ benkok enz. op 1-4-2023 om 17.37 u.
   Ik begrijp er geen jota meer van; of betrof uw reactie een 1 april-grap ?
   En wat betreft die “valse getuigenis enz.”, dát moet u maar eens tegen Pinokkio Rutte, Qut Quag, Robje Jetten, Befje Ollonkreng of Fransje Timmermans zeggen.
   Ieder mens weet dat liegen en bedriegen niet tot de menselijke waarden en normen behoren, maar de zg, “boven-ons-gestelden” interesseert dat geen ene moer.

   Geliked door 2 people

   • benkokjoodschrpastor zegt:

    Hi Karton, ik vond het belangrijk om aan te geven, dat de wereld verloedert door gebrek aan normen en waarden en dat de oplossing ligt in het accepteren van de meest goede normen/waarden, wereldwijd.
    Shalom
    Ben

    Geliked door 1 persoon

   • LUCIA zegt:

    @karton….. maar eigenlijk nog meer richting Angelique.

    Een leugen, hoe erg dan ook is niet het grootste kwaad in de wereld, dat is naar mijn idee, de bewuste en zeer kwaadaardige wijze waarop z.g beschaafde landen omgaan met de rechten van zwakkeren…. lees kinderen, ouderen en gehandicapten dat vind ik toch nog het ergst. Kijk maar recentelijk… los van het feit dat zaken zoals verkrachting en martelen van kinderen eeuwenlang gebeurt zeer verwerpelijk uiteraard en structureel wordt er weinig aan gedaan …Nu human trafficking, er is een reden dat mannen daarin zwaar oververtegenwoordigd zijn, want wat gebeurt er met de vrouwen en kinderen?? En wat er recentelijk met ouderen en gehandicapten in instituten is gebeurd, dat weten we ook ….

    Neen, dan heb ik nog liever een leugen want partijen zijn daarin wat gelijkwaardiger ….. degene die de leugen aanhoort, hoeft het niet te accepteren en acceptatie ervan is vaak puur gemakzucht, deze gelijkwaardigheid vind je niet terug in de door mij geschetste groepen en situaties.

    Erger nog zowel politiek als juridisch worden ten aanzien van deze groepen faciliterende agenda’s uitgerold en geïmplementeerd.

    Overigens ben ik het niet oneens met het feit dat leugens zeer ontwrichtend en schadelijk zijn voor een maatschappij.

    Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   benkokjoodschrpastor zegt:

   HE BENNIE TABERNAKEL .
   WANNEER HAAL JE DIE EMMER BOTER VAN JE KEPPELTJE ??

   KAN JE WEL WEER EFFE STIEKUM BINNENSLUIPEN
   EN WEER IETS ROEPEN , WAT JIJ DENKT DAT ER STAAT
   BESTE LUL MET VINGERS. !!

   JA DIE MOZES HEEFT ZICH DE PESTPOKKEN ZITTEN TIMMEREN IN DAT MARMER.
   EN ALTIJD PLEURIS WEER MET EEN HOOP BLIKSEM
   ZE KLAARLEGGEN WAS IETS TEVEEL GEVRAAGD TOCH ??
   EXODUS 20UUR 16 >>
   HIJ WIST PAS 400 JAAR DAT ZE ER AAN KWAMEN TOCH . ??
   HIJ WEET TOCH ALLES . ???

   Mattheus 5:17,18 :”er zal geen jota of tittel van de Tora vervallen!”

   NEE. ALS JE HERSENDOOD BENT BEGRIJPEN WIJ DAT ..

   LEG NU OOK EVEN HET GEBOD UIT . GIJ ZULT GEEN ANDERE GODEN AANBIDDEN WHAHHHHA

   EN DAN 5 DAGEN LATER JE VOLK DE DOOD INSTUREN ..

   OMDAT ZE EEN CARNAVALSFEESIE HADDEN GEHAD. EN OP DIE DICTATOR MOZES ZATEN TE WACHTEN MET EEN KRATJE BIER EN EEN BERG MANNA 5 HELE DAGEN

   LEG EFFE UIT DIT IS JE KANS BENNIE . LUL MET VINGERS .

   HAD JIJ OF DIE JEHOVA TOEN HET TELEFOON NUMMER VAN EFFE APELDOORN BELLEN NIET BIJ DE HAND . ??

   DUS MAAK JE NIET NOG BELACHELIJKER ALS DAT JE AL BENT MET JE LULVERHALEN
   EN ROEP BESTE OME BOB. JA HOE DAT ER IN GESLOPEN IS. BEGRIJPEN WIJ DE KEPPELTJES AFDELING VAN DE JODEN OOK NIET.

   JE HEBT GELIJK . EN OVER KAIN MET ZIJN VOLK OOK trouwens
   dom dom dom van ons ..
   WHAHA

   DAN ZAL IK DIE ANDERE MISKLEUNEN IN JE LULVERHALEN BOEK GEWOON NIET MEER NOEMEN

   DUS STEEK VAN WAL

   EN TART ME NIET WANT ANDERS LOOP IK ZEER BINNEN KORT EFFE IN DIE TABERNAKEL BINNEN MET WAT GROTE GODVERDEGODVERS. MAAR DAAR MAAK IK DAN EEN FILMPJE VAN EN PLAATS DAN BIJ ONZE BERTUS .ZAL DIE BLIJ MEE ZIJN .

   JA KOMT TIE. BESTE OME BOB. SORRY etc etc etc

   oom DE JOODSE LOSER. 2.0 FAMILIE VAN zelenski

   p.s.

   EN GEEF JE ALS JOODSPASTOOR MET TABERNAKEL GEWOON ANTWOORD ALS ECHTE MENSEN MET EEN MENING JE IETS VRAGEN ??

   Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Wat is dat nou voor een rare mengelmoes van geloven , Ben ?
   Joods-christelijk ?
   Is er dan ook Joods-Islamitisch ?
   Of islamitisch-christelijk ?

   Je smeert toch óf stroop op je brood óf jam ?
   Dat ga je toch ook niet mengen ?

   Je maakt je schuldig aan religieuze vervuiling .
   Stop daar nou mee !

   Zo nét voor het weekend laait die onzin altijd weer op .
   Ik hoor in mijn vreselijk gereformeerde omgeving ook van dat soort onzin .
   Refo’s die op maandag nog onder de plak van de dominee zitten zetten op maandag op de radio , die alle dagen aan staat , altijd nog psalmen en preken op .
   Op dinsdag verwatert de boel al en horen we Andere Hazes en dergelijke .
   Woensdag wordt het house muziek . Achterlijk gebonk !
   Donderdag weer afremmen met gezapig gedoe en vrijdag weer die verrotte psalmen !

   EN WAT ME OOK VERBAAST , REGELMATIG DE DONDERPREKEN VAN HITLER OP EEN BANDJE OF CD !

   Kun jij me dat uitleggen , Ben ?
   Wat hebben refo’s met hitler ?
   Ik vind het irritant en verontrustend .

   Geliked door 1 persoon

   • benkokjoodschrpastor zegt:

    Dag Harry,
    Het christendom is geen nieuwe religie, maar een logisch vervolg van uit het jodendom met de belofte van de komst van de Joodse Mashiach, Jezus Christus 2000 jaar geleden en dan opnieuw binnenkort, bij Zijn wederkomst te Yerushalayim.
    Verder hebben we niets met Hitler, ik ben ook niet verantwoordelijk voor refo’s of anderen, die daar dan volgens jou wat mee. zouden hebben.
    Zie verder tora-yeshua.nl
    Shalom
    Ben

    Like

   • bobzelf zegt:

    benkokjoodschrpastor zegt:
    1 april 2023 om 22:17

    WHAHAHAHA HE BEN . LUL , JE KAN HET WEL AANTWOORD GEVEN ??

    GAAF MAN .

    DUS DUIK NU EVEN IN DE MOEILIJKE VRAGEN VAN OME BOB

    GODALLEMACHTIGE LOSER . DANK U

    DAN WEL MAAAK ER EEN EIND AAN . VOORDT IK JE TABERNAKEL VOLGENDE WEEK KOM BEZOEKEN

    WHAHAH IK NEEM ZO’N KECH ANUS EL KWAK FAKKEL MEE

    MAG DAT ?/ VAN JESAJA 35 ?? WHAHAHAHA

    Like

 2. Henk der Niederländer zegt:

  Zeer erg opvallend maar ook het moment.
  Zweden zal geen lid worden van de Navo
  Zweedse premier maakt plotselinge ommezwaai – Zweden zal geen lid worden van de NAVO

  https://rumble.com/v2fp49a-swedish-pm-makes-sudden-u-turn-sweden-will-not-join-nato.html

  Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   Zweedse premier heeft ineens angst gekregen voor de Russen en wil opeens geen lid meer worden van de NAVO. Met de Russen moet je geen mot mee willen hebben denken ze waarschijnlijk.

   Like

 3. Ravian zegt:

  “haviken uit het Westen”

  Een havik is een veel te mooi dier om met dit ongedierte geassocieerd te worden…
  Laten we ze jakhalzen noemen, of gieren, als er vleugels aan moeten zitten, of nog beter, gewoon aaseters, of lijkenvreters.

  Geliked door 2 people

 4. Snappie zegt:

  We leven en sterven met een leugen, niemand anders dan mij kent de waarheid is een citaat uit de bijbel.
  Maargoed opzettelijke leugens verspreiden dat is andere koek.
  Het ergste is als die persoon geen geweten heeft dan creëert hij zijn eigen leugenachtige waanwereld en raakt er in verstrikt. Daarom achterhaald de waarheid de leugen.

  Like

 5. bobzelf zegt:

  wat leuk onze ben heeft niet in de gaten dat angelica. hele volzinnen schrijft over …
  HET AFZEIKEN VAN .o.a. DE JODEN BELOFTES VAN 6000 JAAR GELEDEN

  LEES EFFE MEE . WHAHAHA DIE BENNIE . IK ZOU DIT INLIJSTEN
  EN DAN GROOT AFDRUKKEN VOOR ACHTER IN JE TABERNAKEL

  Er bestaat echter nog een ander kwaad, !!!!!!!
  dat veel verwoestender is: !!!!!!!

  de leugen en het niet nakomen van beloftes! WHAHAHAHAHA
  EN DAT 6000 JAAR
  EERST VERGETEN EEN HOTEL TE BESPREKEN IN BETLEHEM ???
  DAARVOOR AL IEMAND DIE JE WIJF EEN VEEG GEEFT ??
  WIJ NOEMEN DIT ONBEVLEKTE ONTVANGENIS ??
  WHAHAHAHAHAHHA

  JA TUURLJJK .
  VREEMD GAAN KWAM TOEN NIET VOOR NATUURLIJK
  HE BENNIE ?

  Beloof nooit iemand iets waaraan je je niet kunt houden, of – wat nog erger is – waaraan je je niet wilt houden.

  Een afspraak of een belofte die niet gehouden wordt, is het ergste dat bestaat!

  BENNIE ZIT JE NOU TE HUILEN . ??

  Heb je aan iemand beloofd om iets te doen en komen er dan omstandigheden tussen waardoor je je niet aan je afspraak kunt houden,

  EEN BILJART WEDSTRIJD OF EEN KLAVERJAS CONCOURS . EEN DART TOURNOOI ?? EEN FEESIE MET EEN GOUDEN KALF ??

  ga dan meteen zonder verzuim naar degene aan wie je iets beloofd hebt en vertel hem heel eerlijk wat er aan de hand is,

  EN LAAT HEM DANWEL HAAR GODVEERDOMME GEEN 6000 JAAR DOODVALLEN SNAPPIE KEPPELTJE ?

  opdat de wachtende in dit geval andere wegen en middelen kan aangrijpen om op tijd uit de een of andere nood te geraken!

  DANWEL OP JAN LUL ZIT TE WACHTEN

  I REST MY CASE BENNIE

  KIK IK ZOU NU VOORGOED OPPLEUREN , MEER KAN JE NIET BELEDIGD WORDEN DACHT IK ??

  HOEWEL EEN GOEIE JOOD . STAAT OOK MET ZIJN HARSUS MET KEPPELTJE TEGEN EEN MUUR AAN TE SLAAN DACHT IK IN JERUZALEM

  TOCH BENNIE .

  ZET HEM OP MAKKER. ER IS VEEL UIT TE LEGGEN LOSER .

  MAAR NIET DOOR JOU VREES IK . DOODSTIL ZAL HET BLIJVEN

  Like

  • Angélica zegt:

   Er bestaan nog paradijselijke eilanden waar het rijpe fruit letterlijk van de bomen valt en de wind de geur van jasmijnvarianten meevoert. Het landschap is er betoverend mooi en smaragdgroene bergen lopen uit in blauwgroene lagunes. Daaromheen zie je de donkerblauwe oceaan fonkelen in de zon. Zeilboten, groot en klein, laveren tussen de eilanden door en voorbij elke bocht wacht weer een nieuwe verrassing. De mensen zijn vriendelijk en verwelkomen iedereen. De taal lijkt zangerig en is een aaneenschakeling van klinkers. De temperatuur is er altijd behaaglijk warm en de zeebries verfrissend.

   Wie zou hier iets slechts kunnen of willen doen?

   Je kunt gaan en staan waar je wilt en de politie en de ambtenaren zijn ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam. Ze maken graag een praatje en brengen je naar je plaats van bestemming zodra ze weten waar je moet zijn.
   Op sommige eilanden wordt heel veel geld verdiend door investeerders, die de eilandengroep voor het toerisme hebben ingericht. Iedereen profiteert daarvan maar de verhoudingen zijn absurd en totaal scheef.

   Afval is een groeiend probleem. Soms blijf je met afval zitten en daar wil je vanaf. Afvalverwerking is zeer kostbaar en eigenlijk is alles duur. Via de haven komen producten vanuit de hele wereld het land binnen maar de transportkosten zijn erg hoog. Dat merk je als je afrekent. De oorspronkelijke bevolking verdient te weinig om luxe producten aan te kunnen schaffen en in het verleden zijn er wel eens opstanden geweest die met harde hand zijn neergeslagen. Dat is een halve eeuw geleden en het waren geloof ik havenarbeiders. Ook zijn de mensen slachtoffer geweest van een van de meest smerige militaire operaties die ooit zijn uitgevoerd en er is gewacht met het mondjesmaat uitbetalen van de wettelijk toegekende schadevergoedingen, totdat de meeste slachtoffers overleden waren.

   Als je er langere tijd verblijft, zie je dat ook dit paradijs verrot is. Er is drugshandel, corruptie en de rijkste rijken verdienen alleen maar meer en meer. Ze kunnen doen en laten wat ze willen en mensen met een klein stukje grond worden omgekocht om hún afval te begraven. Via metingen kun je de afvalbron opsporen en is de boete voor de kleine man. Die houdt wijselijk z’n mond als er vragen worden gesteld. De politie weet precies hoe de hazen lopen maar durft ook niets te ondernemen tegen de investeerders. Zodra iemand z’n land wil verkopen, weet je dat er afval begraven ligt.

   De leugen regeert dus ook in paradijselijke oorden. Het Joodse land was voorbestemd om een paradijselijk oord te worden Bob maar heb je ooit met orthodoxe joden in een vliegtuig gezeten? Vanuit New York verpesten ze je vlucht met dom en onhebbelijk gedrag. Grote koffers, niet ingecheckt, passen niet in het bagageruim. Terwijl ze proberen de koffers erin te duwen (onmogelijk!) blijven ze het proberen. Als het niet lukt, proberen ze het volgende bagageruim, dat precies even groot is. Hoe dom kun je zijn! Niemand kan erlangs want ze werken nergens aan mee. Dan gaan ze zitten en laten hun koffer in het gangpad staan. De gezagsvoerder komt eraan te pas en vraagt van wie die koffer is. Geen antwoord. Dat duurt en duurt en uiteindelijk steekt er een pijpenkrul z’n hand op. Hij krijgt de opdracht de koffer in te checken. Dat weigert hij. Dat duurt en duurt. Dan gaan alle pijpenkrullen overleggen en wordt de koffer uiteindelijk weggehaald. Dat levert vertraging op. Ook is de lichaamsgeur niet te harden. Tijdens de vlucht wordt er gebeden: in het gangpad en kan er niemand langs. Ze krijgen een koosjere maaltijd op een bord dat veel beter is opgemaakt dan dat van mij maar daar heb ik geen moeite mee: als ze maar normaal doen! In Israël maken ze steeds meer de dienst uit en met name Jeruzalem is geen fijne stad om te verblijven. Studenten zitten in Be’er Sheva, Tel Aviv of Haifa en daar is het heerlijk vertoeven.
   Bob, ik denk dat DIT soort mensen Mozes tot wanhoop hebben gebracht, God hebben verraden (dus niet andersom) en als Farizeeën hebben ze Jezus gekruisigd. En Hij is een stuk geduldiger dan ik kan ik je nu zeggen…

   Like

   • karton zegt:

    @ Angélica op 2-4-2023 om 02.58 u.
    Ik was, enige maanden geleden op Terschelling en Vlieland, géén van beide eilanden voldeed aan de omschrijving zoals door u gegeven in de aanhef van uw reactie.
    Dus, mijn vraag……….wáár ligt uw paradijselijk eiland ?
    Ennuhhhh……….moet daar ook gewerkt worden of kan ik aldaar de gehele dag op m’n luie krent op ’t strand liggen, uitkijkend over de blauwe oceaan, zeilboten enz. ? Leggen daar óók van die gigantische cruise-schepen aan met hordes blèrende toeristen ? Zo ja, dan hoeft u mij niet te noteren als gegadigde voor dat eiland.
    Heb u daar nou geen last van, ik bedoel van al dat geouwehoer over de toestand in de wereld heden-ten-dage ? Als ik de afgelopen weken dat oeverloze geleuter aanhoor betr. stikstof, toeslagenaffaire enz. enz. dan word ik toch zó moe en ik kan dan ook niet meer serieus reageren, want dat doen onze “leiders” immers óók niet !?
    Niettemin, dank voor uw verhelderende reactie ! 😍

    Like

 6. benkokjoodschrpastor zegt:

  Bob:lees tora-yeshua.nl , daar staan genoeg antwoorden, voor mensen die niet zichzelf overschreeuwen in Godslasterende wanhoop.
  Als je daar op normale wijze een inhoudelijke vraag stelt onder welk artikel ook, dan reageer ik graag.
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)

  Like

  • bobzelf zegt:

   benkokjoodschrpastor zegt:
   2 april 2023 om 09:08

   he BENNIE . DIT IS SCHOFTERIG SLECHT VAN JE BEN
   HEEL KLEIN STIEKUM

   ERGENS ?? bob neerzetten ??

   dus beste HOMO . LUISTER ZELF OPZOEKEN DAT HEB IK MET SEX GEDAAN

   EN MOETV ZEGGEN IK HEB MIJN MASTER DIPLOMA;S MEE GEHAALD.

   MAAR JIJ DENKT TOCH NIET DAT JE MIJ NOG IETS KUNT VERTELLEN .

   DUS JE BENT ZO ROT ALS EEN MISPEL. TE LUI OM TE ANTWOORDEN

   OF BEN JE BANG DAT WIJ JE HIER UITLACHEN

   YES. DAT DOEN WE DAN MET VEEL PLEZIER ..

   DUS DRUK JE SNOR. DDS DE JOOP . PROBEER HET DAAR EENS JOH

   HIER KRIJG JE GEEN POOT AAN DE GROND ALS POOT ZIJNDE

   ZEG MAAR.

   DUS DANK MET JE MEDE GESCHIFTE BIJBEL WAANZINNIGEN

   DUS NIEMAND VAN DE GELOVIGEN GEEFT ANTWOORD .

   ER IS NIETS VERANDERD SINDS GOLGOTHA. PONTIUS PILATUS EN HET HIF VAN GEDSEMANE .

   ZE GAVEN GEEN ANTWOORD.

   DUS IN JULLIE EIGEN KUT BOEK GAVEN JULLIE DAT TOE

   KENNEN JULLIE DIE MAN . ?? NEE NOOIT GEZIEN

   U ZULT MIJ VERLOCHENEN VOORDAT DE HAAN 3 X KRAAIT

   GOED HE ZO UIT HET BOLLETJE VAN OME BOB

   HAAN ?? WELKE HAAN ? 3 X KRAAIEN ??? NIKS GEHOORD

   DUS DIT WAS JIJ EN JE VOOROUDERS AL

   EN DAT HARD BRULLEN ALS DIE GEILE PONTIUS ZIJN HADEEN WAS IN ONSCHULD

   LAAT BARABAS LOS.

   IK ZOU ME KAPOT SCHAMEN BENNIE

   DUS MAAK EER EEN EIND AN JOCHIE

   NIEMAND ZAL JE MISSEN . ECHT NIEMAND

   ZO BENNIE;S BEGRAFENIS IS VRIJDAG MIDDAG IN BESLOTEN KRING ..

   KIJK BENNIE ALS OME BOB DE KRAAIENMARS BLAAST ZIJN ER DRANGHEKKEN NODIG. DRUK DRUK TERING WAT EEN BERG VOLK

   DE POLITIE MOET DAN HET VERKEER REGELEN . EN DE BRANDWEER HOUDT UIT VOORZORG DE BELENDENDE PERSELEN NAT

   OMDAT ZE OME BOB ZO GEWELDIG VONDEN ??

   NEE BENNIE , ZE WILLEN ZEKER WETEN DAT IK DOOD BEN . BENNIE

   KIJK DAN HEB JE GELEEFD , HAD JE BALLEN EN EEN RUGGENGRAAT

   IK SCHAT IN DAT JIJ NET ALS RUTTE “” EEN MOSSELRUGGENGRAAT ” HEBT VAN MOSSEL SLIJM

   IK GROET JE LOSER .

   ZO DAT WAS BENNIE .

   Like

 7. koddebeier zegt:

  Antwoord : De politiek !

  Geliked door 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  @ benkokjoodschrpastor . Ben, normen en waarden beginnen bij een regering van een land, hetgeen bij de meeste regeringen wereldwijd ontbreekt !! Ook in Nederland, ook bij politici die zich Christen noemen !

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s