De WHO laat onverbloemd zien waar de reis naartoe gaat: naar een totalitaire dystopie zonder grondrechten – in naam van de gezondheid

(Door: Philipp Kruse – Vertaling: E.J. Bron)

De WHO doet geen moeite meer om haar ware doelen (de doelen van hun geld- en opdrachtgevers) te verbergen. De wijzigingsvoorstellen betreffende de internationale gezondheidsvoorschriften en het ontwerp betreffende de New Pandemic Treaty (“Zero Draft”) zijn al een paar maanden beschikbaar.

Alleen wie deze twee nieuwe “juridische instrumenten” van de WHO kritisch analyseert (tegen de achtergrond van de afgelopen 3 jaar!), zal begrijpen waar de binnen een recordtijd uit de grond gestampte ontwerpen op uit moeten draaien:

  • Effectieve bescherming van uw mensenrechten en menswaardigheid in tijden van zogenaamde pandemieën? Dat kunt u vergeten.
  • Propaganda, paniekzaaierij en censuur als bestanddeel van de moderne informatiesamenleving (“Infomedic Management”): de manipulatie van de massa´s wordt tot het officiële WHO-programma verheven.
  • Onvervalste democratische wilsvorming, democratische medezeggenschap en open debatten in de samenleving? Dat kunt u vergeten.
  • Tenminste iets correctere informatie over alle bijwerkingen als voorwaarde voor een effectieve (geïnformeerde en vrije) vaccinatiebeslissing? Dat kunt u vergeten: bij het vaccineren houdt uw vrijheid op.
  • Experimentele, risicovolle vaccins als obligatoire voorwaarde voor reizen, voor toegang tot het maatschappelijk en economisch leven (inclusief elektronisch vaccinatiepaspoort): Went u er maar aan!
  • Epidemiologische gevarenanalyse uitsluitend door middel van ondeugdelijke en willekeurig te manipuleren (PCR-)testmethodes voor de permanente pandemie-illusie door de vestiging van autoritaire structuren en de legitimering van nutteloze en schadelijke dwangmaatregelen wereldwijd in alle landen tegelijk: de nieuwe standaard.
  • Afwenteling van alle gezondheidsschade en economische schade van de dwangmaatregelen op de burgers en op de gemeenschap – bij gelijktijdige immuniteit van alle economische profiteurs van de angst: dat is het nieuwe economische model voor globale pandemie-preventie.
  • De werkelijk gevaarlijke laboratoriumactiviteiten (“Gain of Function”) door staatsspelers en private spelers worden door de WHO en alle landen nog steeds getolereerd.
  • Dit alles wordt door de officiële media en de politiek met hulp van globale marketingbureaus mooi gepraat. Ook met beproefde “niet-berichtgeving” en veel journalistieke traagheid wordt de massa naïef gehouden.

En zo denken de meest medemensen daadwerkelijk dat Covid-19 geschiedenis en voorbij zou zijn.

Beste medemensen:

Onze “westelijke democratieën” zijn een zwaar bevochten erfenis van onze voorouders. Ze zijn uiterst vergankelijk en fragiel. Al onze zo vanzelfsprekende grond- en volksrechten, ons “vrije leven”, rechtsstatelijkheid, rechtsvrede en sociale vrede – en tenslotte onze gezondheid en welvaart – zullen weldra geschiedenis zijn wanneer we deze verworvenheden niet actief en vastbesloten verdedigen.

Bron:
uncutnews.ch
Door: Philipp Kruse

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op De WHO laat onverbloemd zien waar de reis naartoe gaat: naar een totalitaire dystopie zonder grondrechten – in naam van de gezondheid

  1. benkokjoodschrpastor zegt:

    Zo ziet de eindtijd er uit inderdaad. Een grote meerderheid wenst een aarde. zonder de Schepper, JHWH ons in Yeshua verschenen, zoals de Bijbel openbaart.
    Men is atheist en zelf God en dan moet je de boel ook zelf regelen, op alle gebied en dat zal leidt tot de eindfase met alle rampen van de Openbaringenbrief.
    Dit is volop gaande en het goede nieuws is: JHWH komt spoedig in de gestalte van Yeshua, zorg dat je Hem kunt ontmoeten in Zijn vergeving en genade, omdat je begrepen hebt wat Pesach vieren is.
    Shalom
    Ben Kok (joods-chr.pastor)

    https://tora-yeshua.nl/2023/03/pesach-of-pasen-2/

    Like

  2. Julia zegt:

    Einde tijdperk democratie. Het WEF terrorisme zal ons leven overnemen met alle desastreuze gevolgen van dien. Maar de slapende schaapjes dromen verder en realiseren zich niet wat ze te wachten staat en hoe de toekomst van hun kinderen en klein kinderen er uit gaat zien. Zo ziet men maar wie voor tirannie zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen dan dooft het licht. De geschiedenis herhaalt zich. Het is niet te bevatten dat een stel smerige WEF fascisten kans hebben gezien miljoenen mensen te onderdrukken. Een slaafs en onderdanig volk is terecht een verloren volk.

    Like

Plaats een reactie