Premier van Nieuw-Zeeland weet niet wat een vrouw is: “Mensen definiëren zichzelf”

(Vertaling: E.J. Bron)

De gender-ideologie leidt ondertussen tot absurde uitwassen – ze drijft de door haar bezetenen ertoe om zichzelf heftig tegen de realiteit te blokkeren. Zoals nu is gebeurd in Nieuw-Zeeland, waar zojuist de links-socialistische premier Ardern is afgetreden. Zij had haar land niet alleen het vrouwenquotum in het parlement, maar ook een van de hardste en langste corona-lockdowns ter wereld geschonken.

Haar opvolger Chris Hipkins meent het blijkbaar bijzonder serieus met de gender-waanzin. In het kader van een persconferentie werd de linkse politicus gevraagd hoe hij en de Nieuw-Zeelandse regering zouden definiëren wat een vrouw is. Hipkins weigerde een adequaat antwoord te geven, en zei: “Mensen definiëren zichzelf, mensen definiëren hun eigen geslacht.” Toen dezelfde vraag opnieuw aan hem werd gesteld, week hij deze uit en herhaalde dat “mensen zich voor zichzelf definiëren.”

Hipkins is er niet het enige voorbeeld voor dat politiek-correcte gender-waanzin tot acuut realiteitsverlies kan leiden. In april 2022 vroeg de Amerikaanse senator uit de staat Tennessee, Marsha Blackburn, aan de door president Biden genomineerde rechter voor het Hoogste Gerechtshof, Ketanji Jackson, tijdens haar hoorzitting betreffende haar nominatie of ze een definitie voor het woord vrouw kon geven. Jackson antwoordde: “Dat kan ik niet”.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Premier van Nieuw-Zeeland weet niet wat een vrouw is: “Mensen definiëren zichzelf”

  1. karton zegt:

    Dát vind ik nou eens écht leuk : Niet weten wat een man of vrouw is ! Ik bekeek even de bovenstaande foto’s en mijmerde zo voor me heen (zonder dat m’n echtgenote het kon horen) : “Potverdorie, je zult toch maar, als man zijnde, zo’n jongeman in je bedstee vinden !!” Héérlijk samen ff een potje surfen.

    Geliked door 2 people

    • Jules Vismale zegt:

      Tijdens de Halloween- en Carnavalsfeesten, die plaatsvinden in bepaalde dorpen en steden in het zuiden van Duitsland, is vaak ook niet bekend of de “heksen, narren, trollen en monsters”, verklede feestgangers dus, wel eigenlijk mannen of vrouwen zijn.
      Zij “jagen” dan meestal op jonge meisjes in het publiek alsof ze de heksenjachten willen overdoen al moeten deze figuren fysiek heel erg sterk zijn om die meiden te kunnen vangen!
      Zo werd er ooit in het Duitse plaatsje Musberg (Baden-Württemberg), tijdens een dergelijk feest een blonde jongedame door een “heks” over de schouder genomen terwijl het meisje een vrij hoge en strakke blauwe jeans aanhad!
      Daarna verscheen er opeens een andere “heks” die met haar bezem het meisje een flink pak voor haar broek gaf alsof zij inderdaad heel erg stout was geweest of moest worden getuchtigd door een man of een vrouw!
      Hoewel dit ook vrij vaak gebeurd bij dergelijke Duitse straatfeesten gebeurd het maar zelden dat meisjes door andere vrouwen zo worden gestraft maar het onzalige idee dat links in Engeland had om de benaming moeder af te schaffen en te vervangen tot barende vrouw zou een grote belediging zijn voor niet-zwangerende vrouwen omdat kinderen hun moeder namelijk zo niet kunnen gaan aanspreken!

      Like

  2. BillyW zegt:

    Het volharden in een stelling die duidelijk knettergek is. Niet meer willen weten wat een vrouw of man is. En dat denkt dan een land te kunnen besturen. Het gekkenhuis is nog te goed voor ze.

    Geliked door 2 people

  3. Htskday zegt:

    Het is allemaal niet zo moeilijk..
    Als het voelt alsof je een paard een suikerklontje geeft is het een vrouw…

    Geliked door 3 people

  4. Ravian zegt:

    “Hipkins weigerde een adequaat antwoord te geven, en zei: “Mensen definiëren zichzelf, mensen definiëren hun eigen geslacht.” Toen dezelfde vraag opnieuw aan hem werd gesteld, week hij deze uit en herhaalde dat “mensen zich voor zichzelf definiëren.””

    Dat lijkt mij nochtans een duidelijk antwoord…

    Hipkins zegt gewoon dat de inhoud van je onderbroek je geslacht niet bepaald, en schaart zich daarmee bij de geestelijk gestoorden.
    Zo’n vent dient meteen, wegens een ernstig gebrek aan functionerend verstand, uit zijn positie verwijdert te worden.
    Het wordt tijd dat we de gekken weer in het gekkenhuis opbergen, zodat de normale mensen weer normaal kunnen gaan leven.

    Geliked door 3 people

  5. Julia zegt:

    Waar blijven de onderdanige schaapjes. O ja het is mooi weer zij zitten met helmpje massaal op de fiets en de hele wereld gaat aan ze voorbij. Het probleem van Nederlanders is zolang het vele nog goed gaat geloven ze het wel maar als de dag komt dat zelfs de stroom te duur wordt of er geen voldoende energie is om het fietsje op te laden dan liggen ze helemaal in de stress. Nimmer zo een onderdanig goedgelovig dom volk meegemaakt maar ondertussen tekenen ze voor hun ondergang en dan is het janken en zien ze geen kans om zichzelf nog enigszins te redden. Maar ja een laf en onderdanig volk is een verloren volk waarvan alle privacy geschonden mag worden omdat zij niets hebben verbergen. Ondertussen in Nederland https://www.telegraaf.nl/nieuws/1328684327/purmerend-in-de-maag-met-asielzoekers-die-in-hongerstaking-willen-gaan Ik zou zeggen laat ze dan maar uithongeren dan kunnen ze via de I phone melden dat het niet zo veel zin meer heeft om naar dit gave landje te gaan. Maar goed we hebben nog genoeg deugmensjes die dit zielig vinden en vinden dat er meer aandacht aan de invasie moet worden besteed.

    Geliked door 3 people

  6. droevige mof zegt:

    Laats wanneer hij prostaatproblemen heeft zal hij niet naar de gynaecoloog gaan. Gender ideologie werkt alleen als mensen jong en gezond zijn. Zodra zich existentiële crises voordoen, stort het kaartenhuis in.

    Geliked door 1 persoon

  7. mooinique zegt:

    Goed vb van hoe getikt de leiders zijn. Vroeger hielden ze dat beter verborgen. Werden ze ook beter voorbereid.😂🤣😂

    Geliked door 1 persoon

  8. Marijke zegt:

    Iedere leider die het verschil niet weet maar afzetten dan, want dat is niet best.

    Geliked door 1 persoon

  9. Snappie zegt:

    Hij schiep man en vrouw , nu schept de mens de freaks.
    Twee non binaire personen hebben stamcelsex in een petrischaaltje, daarna gaat het in een kunstmatige baarmoeder en voila ,na negen maanden halen ze de baby eruit en is geboren als een vleesvervangende hamburger.
    De freaks willen on-natuurlijk een non binaire baby met zwart kroeshaar en blauwe ogen. Dr frankenstein programmeerd de gen markers en voila ,moet het ook nog een staartje hebben ? Een gespleten tong misschien? ,nee laat maar doe maar twee hoorntjes op zijn voorhoofd.

    Geliked door 2 people

  10. Peter Rissing zegt:

    Mensen mogen zelf definiëren wat ze zijn. “Vrouw” gereduceerd tot een abstract begrip. M.a.w. Een vrouw mag zichzelf definiëren als man of als genderfluïde, als half mens half aap; wezenfluïde ? Maakt niet uit wat, want ieder mag dat voor zichzelf definiëren. Morgen definieer ik mijzelf als een tomaat of misschien wel een broodrooster. Wie dat vreemd vindt is transfoob en mag niet in mijn ‘safe space’ komen. En die Chris Hipkins, die is niet gek, hij is een vliegtuig.

    Like

  11. ronjaspers zegt:

    Die afgetreden jacinda ardern was een omgebouwde man naar vrouw,met mannelijk geslachtsdeel.Naar de gelijkenis van het beeld baphomet wat die satanisten aanbidden.

    Like

Plaats een reactie