Provinciaal realisme!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Tony Hellings)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Provinciaal realisme!

  1. Jean zegt:

    Ik moet al kotsen bij het zien van de D…

    Geliked door 2 people

  2. BosscheBol zegt:

    Kots nog maar wat verder uit! Ook uit justitie, onderwijs, media, gemeenteraden, burgemeesters enzovoort.
    Zet er maar een cordon sanitaire omheen.
    Deze club is tegen de democratie en vóor een autoritaire, zelfs feodale bestuursvorm. En dan dat arrogante, belerende, neerbuigende toontje vasn ze.
    D66: functie elders!

    Geliked door 3 people

  3. Hovawart zegt:

    Jan met de domoortjes, heeft recent een teer vaasje gekregen uit een boedelscheiding van een bevriend stel uit Den Haag die in scheiding liggen….
    Jan met de domoortjes veronderstelde een kostbaarheid uit Het Torentje aan het Binnenhof gekregen te hebben en toog met z’n precious voor een taxatie naar een antiquair, alwaar men hem wist te vertellen dat het een uiterst zeldzaam Hollands plateel vaasje is met een bloemdecor in hoogglans onderglazuur, daterend uit de zestiende eeuw.
    Maar zodra Jan met de domoortjes vernam dat het tere vaasje uit de grauwe eeuw stamt heeft hij het in duizenden stukjes stukgeslagen…….vanwege z’n principes en een vergevorderde schaamte-schuld-minderwaardigheidsgevoel…….kan hij weer rustig slapen en dromen over het afbreken van de Pays-Bah.

    Geliked door 1 persoon

  4. Olie bol zegt:

    Wie kaatst kan de bal verwachten.

    Geliked door 1 persoon

  5. saddy zegt:

    Nu de rechters, de msm, de universiteiten, de gemeenteraden, de advies-organen, de politie, het leger, de burgemeesters, de pensioenfondsen, de sportclubs en alle overige d66-organen nog.

    Geliked door 4 people

  6. Hovawart zegt:

    Het partijprogramma van Domoren66 neigt naar magisch realisme, maar om nu steeds een heks op een bezem af te beelden…….bovenop paarse puinhopen.

    Geliked door 1 persoon

  7. Julia zegt:

    Welk weldenkend mens kotst deze oorlogshitser niet uit alsmede zijn hele club D66. Het gaat goed in dit gave D66 landje https://www.telegraaf.nl/nieuws/1328684327/purmerend-in-de-maag-met-asielzoekers-die-in-hongerstaking-willen-gaan Ondertussen zijn de Nederlanders er wederom ingetuind https://commonsensetv.nl/vvd-en-pvda-zijn-favoriete-politieke-partners-van-de-bbb/ Stemmen uit onvrede over deze regering nee domkoppen jullie hadden voor de poorten van Den Haag moeten staan om dat algehele WEF kartel tot aftreden te dwingen en nieuwe verkiezingen te eisen. BBB is pure opgekochte oppositie. Toch heerlijk als je een volk zo makkelijk kunt manipuleren dat geeft het WEF kartel wederom de macht.

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie