Video-valstrik: Franse ex-president Hollande geeft live toe dat de Akkoorden van Minsk een “NAVO-truc” waren om de Oekraïne te militariseren!

(Door: Elmar Forster – Vertaling: E.J. Bron)

De bekende online-komieken Vovan en Lexus, die al meerdere hoge staats- en regeringschefs evenals andere politici in video´s en telefoongesprekken in de val lieten lopen door zichzelf uit te geven voor andere hoge politici, hebben onlangs in de Franse ex-president François Hollande (foto) een nieuw slachtoffer gevonden. En zoals Angela Merkel al onvrijwillig deed, zo gaf Hollande meer dan vrijwillig zaken over het Oekraïne-conflict prijs waarbij je de haren te berge rijzen.

Akkoorden van Minsk dienden voor de militarisering van de Oekraïne

De beide komieken gaven zich uit als de Oekraïense ex-president Petro Porosjenko en brachten de voormalige Franse president François Hollande ertoe om toe te geven dat de Akkoorden van Minsk een “NAVO-truc” waren om de Oekraïne te militariseren. Bovendien gaf Hollande onomwonden toe dat “westelijke naties” in 2014 de democratisch gekozen regering van de Oekraïne via een zogenaamde “kleurenrevolutie” ten val brachten.

EU en Frankrijk rechtstreeks betrokken bij de oorlog

Hij gaf toe dat de EU & Frankrijk rechtstreeks zijn betrokken bij de Oekraïne-oorlog, dat men dit echter niet zou kunnen verkondigen, omdat Rusland anders vergeldingsaanvallen zou kunnen starten, die veel verder gaan dan de Oekraïne.

Verder gaf hij toe dat de Akkoorden van Minsk van de kant van het Wersten alleen maar ondertekend werden om tijd voor de Oekraïne te winnen om het voor een oorlog met Rusland te trainen en uit te rusten. Vrede was daarmee dus niet echt gepland. Hollande wees ook op de sleutelrol van Porosjenko bij de val van de toenmalige Oekraïense president Janoekovytsj en het aandringen van de Oekraïne in de richting van de EU. Hij zei dat wanneer Porosjenko in 2013 niet naar Parijs zou zijn gekomen, er geen Maidan zou hebben plaatsgevonden. Daarmee bevestigt Hollande datgene wat veel experts zeggen, wier geluid in het Westen onderdrukt wordt. Namelijk dat het Westen een putsch heeft uitgevoerd in de Oekraïne om de Oekraïne en Rusland te splijten en alle invloed in de Oekraïne te winnen. Video (vanaf 1:47):


Een gedeelte uit de uiteenzettingen van Hollande:

[…] Vanaf minuut 11 – “Welnu, ik denk, en je bent het met me eens, want toen wij de Akkoorden van Minsk gesloten hebben, wisten we dat de oorlog onvermijdelijk was, maar we moesten ons voorbereiden in al deze jaren om ons leger te versterken, om op deze oorlog voorbereid te zijn en het Akkoord van Minsk gaf ons tijd om het leger uit te rusten – en Angela Merkel zei onlangs – ja ze heeft het terecht gezegd, omdat het idee bestond dat het Poetin was die geprobeerd had tijd te winnen. Nee, wij waren het die tijd wilden winnen. […]

Bron:
unser-mitteleuropa.com
Door: Elmar Forster

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Video-valstrik: Franse ex-president Hollande geeft live toe dat de Akkoorden van Minsk een “NAVO-truc” waren om de Oekraïne te militariseren!

  1. karton zegt:

    Weet onze eigen heer @ delamontagne hier misschien méér van ?

    Geliked door 1 persoon

  2. Marc Bouwman zegt:

    Het blijft wonderlijk dat de MSM hier geen enkel woord aan vuil maken: geen Achtuurjournaal, Nieuwsuur, WNL, helemaal niets.

    Ook politieke partijen blijven moedwillig ongeïnformeerd.

    Wat is dit voor een land?
    Wat hebben wij toch voor een cultuur?

    Geliked door 2 people

  3. BosscheBol zegt:

    Westerse politici zijn er echt trots op dat ze de zaak beflikkeren. Dat is dan ook hun specialiteit: liegen, stelen en de zaak beflikkeren. Ze schamen zich er absoluut niet voor als dat uitkomt. Ze vinden het prima als het uitkomt want dan laten ze trots het volk hun middelvinger zien. Ze mogen er toch gewoon mee doorgaan.

    Geliked door 4 people

  4. Belozersky zegt:

    Het was in 2014 een grote teleurstelling voor de EU , dat tijdens en na de coup in Oekraine de Krim en enkele delen bezet werden door Rusland.
    Het draaiboek was Oekraine lid maken van de EU en NAVO ongeacht wat Rusland daarvan denkt.

    Geliked door 1 persoon

  5. hw.rademaker zegt:

    mensen die verder als hun neus keken wisten dit al lang.
    de televaag en andere bagger onder bestuur van het belgische conclomeraad
    met sufferd commentaar voeren oorlogs propeganda .
    de stille kracht van de bevolking zal uitmaken of wij berokken worden in deze machtstrijd ons proppen schieters leger wordt samen gevoegd met het duitse america met zijn toenemende dollar probleem zit achter de ellende
    wat hun plannetjes zijn mag zum teufel wissen

    Like

  6. bobzelf zegt:

    EN DAN BEN JE TOCH ZO “”VERROT “” ALS EEN MISPEL ??
    DIT ZIJN /WAREN LEIDERS VAN TOON AANGEVENDE LANDEN

    DUS .. NA HET FOPPEN VAN PUTIN ??

    HOE HAD JE GEDACHT HET RUSSISCHE VERTROUWEN OOIT TERUG TE KRIJGEN ????

    NET als in een goed huwelijk . er gaat iemand vreemd ( nee ikke niet )

    DAN IS HET VERTROUWEN WEG . EN DAT KOMT NOOOOOIT MEER TERUG

    VERTROUWEN KOMT TE VOET .. ZEKER OP DIT WERELDNIVEAU

    MAAR VERDWIJNT MET FORMULE 1 SNELHEID

    DUS IS HET NU KLAAR…

    UKRAINE WORDT OPGELOST .LETTERLIJK EN FIGUURLIJK
    DE BRICS KAN DE AANMELDINGEN NIET BIJ BENEN
    GOOD BYE PETRO DOLLAR
    USA EN EUROPA ALLES KWIJT IN UKRAINE
    MILJARDEN VOOR AANGEKOCHTE GROND , DOEI MONSANTO

    DUS ALLES IS VOOR BASSIE . . WHAHAHAHAHA NOU JA VLADIMIR DAN

    EU ??? 10.000 MILJARD TOTALE SCHULD . EN

    NOU OOK BERLUSCONI OOK NOG DOODZIEK DIE OUWE WIPPER
    MACRON EN VON DER LEYDEN VOOR JAN LUL NAAR CHINA GEWEEST

    U BENT DE LUL . GOED HE. GOKKEN OP EEN DOOD PAARD ..

    IK SCHAT IN DAT ONZE REGERING 4 JAAR OLO OPLEIDING HEBBEN

    HUGGIE VLADIBOB

    Geliked door 4 people

  7. Ravian zegt:

    Dit is dus de zoveelste bevestiging van hetgeen ieder nog normaal denkend en enigszins geïnformeerd mens al lang wist.
    Maar ook als je niet geïnformeerd zou zijn; enkel de manier waarop ze dat “onuitgelokte aanvalsoorlog” blijven pushen, in plaats van gewoon de normale term “oorlog” te gebruiken, zegt al genoeg.

    Naar de tweede wereldoorlog wordt namelijk nooit gerefereerd als de “onuitgelokte aanvalsoorlog van Duitsland”.
    Het is gewoon een typische reactie van lieden met een slecht geweten, die wat te verbergen hebben, en een psychologische truc om de grote massa een leugen mee te verkopen.

    Je kunt dus gewoon enkel aan de “verpakking” al zien dat de inhoud niet deugt…
    En als er over iets zo fundamenteel voor onze vrede, veiligheid, en welvaart, al zo snoeihard gelogen wordt, wat zegt dit dan over de media, en de rest van het “nieuws” dat die media verspreiden?

    Juist ja, dat zegt dat die media slechts een propaganda apparaat zijn, voor een zeer kwaadaardig macht, die de westerse wereld onder controle heeft.

    Geliked door 3 people

  8. johannes zegt:

    ach ja het verschil tussen luisteren naar mooie praatjes en neit zien wat er werkelijk gebeurd en de rest van de wereld die wel kijkt naar wat er gebeurt en zich niks van mooie praatjes aantrekt. de val van het westen die in zijn eigen geleuter blijft geloven……….

    Geliked door 2 people

  9. BigLJohn zegt:

    Ze zijn allemaal hetzelfde. Zo gauw ze uit hun functie zijn ontheven begint het geouwehoer. Maar daar hebben we niets meer aan want dit is mosterd na de maaltijd. Gingen ze tijdens hun ambtsperiode maar eens orde op zaken stellen. Ook Angela Merkel is zo’n misbaksel, uit hetzelfde hout gesneden als die Hollande. En zo zullen er wel meer volgen.

    Like

Plaats een reactie