Voormalige chef van de geheime dienst: Massamigratie verandert Frankrijk in een Derde Wereldland

(Door: Heinz Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

De aanhoudende hoge immigratie naar Frankrijk zal het land fundamenteel veranderen. Vooral burgers van de voormalige Franse koloniën in Afrika dringen naar de “Grande Nation”. Dit zorgt voor steeds meer kritiek – ook van de voormalige chef van de geheime dienst en ambassadeur Pierre Brochand, die voor verwoestende consequenties waarschuwt.

Naast het Scandinavische Zweden en het vroeger eveneens enorme hoeveelheden koloniën bezittende Groot-Brittannië behoort Frankrijk tot die Europese landen, waarin een hoog percentage van de bevolking een migratieachtergrond bezit. Een omstandigheid, die ook tot het scheppen van parallelsamenlevingen leidt en voor steeds meer kritiek zorgt. Zo ook van de voormalige chef van de Franse geheime dienst en ambassadeur Pierre Brochand.

De gepensioneerde hoge staatsfunctionaris roept de regering herhaaldelijk tot een verandering van de immigratiepolitiek op, omdat het al decennia lang overheersende liberale beginsel het land niet alleen armer zou maken, maar ook in een burgeroorlog zou kunnen drijven. Verder zouden de sociale kassen onder de enorme immigratie lijden, omdat de immigranten en asielzoekers enorme bedragen aan uitkeringen zouden ontvangen, maar zelf maar heel weinig aan de financiering van het sociale systeem zouden bijdragen. Brochand verklaarde op de Franse radio dat de enorme immigratie van laag geschoolde mensen uit mislukte landen het land in de afgrond getrokken zou hebben:

Vijftig jaar geleden hadden we de beste openbare diensten ter wereld. We waren er trots op en de hele wereld heeft ons er om benijd. Nu worden ze door iedereen belasterd en klagen we over hen. Wat is er dus in de tussentijd gebeurd? De 35-urige werkweek kan niet geïgnoreerd worden, die heeft inderdaad een rol gespeeld. Maar we nemen elk jaar 450.000 mensen op, die geen cent aan de infrastructuur hebben bijgedragen, die ze vanaf de eerste dag zullen gebruiken. We hebben in de afgelopen vijf jaar 2,6 miljoen mensen opgenomen. Hoe kunt u verwachten dat deze mensen, die daarna veel gaan consumeren en weinig bijdragen, geen ondraaglijke druk op de openbare diensten uitoefenen?”

Brochand is van mening dat “als we niets of maar weinig doen, dat we dan op een voortschrijdende implosie van het sociale vertrouwen in Frankrijk afstevenen, dat betekent op een samenleving, waarin de levenskwaliteit instort en waarin het steeds onaangenamer wordt om te leven. Of we stevenen door elkaar opvolgende explosies af op confrontaties, die van Frankrijk een land maken, waarin men überhaupt niet meer kan leven.” Zodoende zou Frankrijk quasi een Derde Wereldland worden. “En terwijl ik dit alles zeg”, voegde Brochand er aan toe, “denk ik aan mijn kinderen, mijn toekomstige kleinkinderen en de toekomst die voor hen gereserveerd is, vooral wanneer het kantelpunt overschreden zal zijn, wanneer de bevolking met een migratieachtergrond en islamitische religie de 50% overschrijdt.”

Hoe zal het verdergaan met Frankrijk? Op dit moment hebben volgens Brochand ongeveer 40% van de kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar een migratieachtergrond. Tendens verder stijgend. Frankrijk zou een punt bereikt hebben, waarop “de reactie alleen maar extreem kan zijn”, aldus de voormalige chef van de geheime dienst verder. Zal Brochand gelijk krijgen met zijn voorspelling?

Bron:
report24.news
Door: Heinz Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Voormalige chef van de geheime dienst: Massamigratie verandert Frankrijk in een Derde Wereldland

  1. Hovawart zegt:

    De neerwaartse spiraal in Frankrijk is gelukkig vertraagd door het bezoekje van Macron en z’n moeder aan de Pays-Bah, alwaar hij z’n goede vrind en maatje Rutte heeft gevraagd om wat asielbestormers uit z’n Franse trou de merde over te nemen……..
    Willkommen! Bienvenue! Welcome!
    Fremde, étranger, stranger
    Glücklich zu sehen, Je suis enchanté, Happy to see you
    Bleibe, reste, stay……

    Geliked door 5 people

  2. Jules Vismale zegt:

    Dat echter niet alleen! Die vreselijke Emmanuel Macron is zo verblind door het systeem dat hij heeft opgezet, vooral omdat de Fransen nog steeds tot hun 64ste moeten blijven doorwerken en hun protesten raken hem totaal niet, dat Frankrijk dadelijk in een nog veel grotere uitbarstende vulkaan veranderd die dadelijk finaal explodeert!
    Die vent heeft totaal NIETs geleerd van de Franse Revolutie en zelfs de immigranten komen in Frankrijk, gelijk als in België en Nederland, letterlijk en figuurlijk op straat terecht waarvan zij meenden dat die van goud waren en melk en honing lijkt er evenmin voor hen klaar te staan! En dat is allemaal de schuld van het gehate links met hun open grenzen, die akelige verraders!

    Geliked door 3 people

    • de barbaar zegt:

      Wat dacht je van het wef?
      De betaalde kliek van de nwo? de bilderbergers/kill bil gates/obamas/clintons/rottchilds/wereldbank…de nieuwe wereldorde van satanisten?
      Beetje simpel gedacht met …ehhh links doet het….
      Links is uiteraard op dit moment not-done…te woke en blind voor het dagelijks licht….
      De fransen zijn beter in staat om iets te bereiken /op te zetten dan wij hier in nederiglandje…de kwispeltekkel van klaus ss schwabbi.

      Geliked door 2 people

      • ronjaspers zegt:

        de barbaar.Extreem links voert onbewust/bewust de NWO agenda uit.Ze noemen extreem links niet voor niets “nuttige idioten”de NWO agenda is gebaseerd op het communisme.De natte droom van extreem links.

        Like

  3. Marijke zegt:

    Dit gebeurt niet alleen in Frankrijk, maar ook in Nederland, Duitsland en België. Gelukkig is Engeland zo verstandig geweest om het zinkende schip te verlaten. Was wel even lastig denk ik, maar uiteindelijk zijn zij het slimst.

    Geliked door 1 persoon

    • Swappie zegt:

      Marijke, dat Engeland het zinkend schip heeft verlaten is alleen maar voor het oog van de wereld, geloof maar 100% dat daar over nagedacht is samen met de andere Europese lidstaten, het anglo- Amerikaanse rijk is nog springlevend, dit is een schaakspel en ze weten dondersgoed waar ze mee bezig zijn, dat Engeland exit is, is puur op basis van de Europese en Amerikaanse hegemonie,…niets is wat het lijkt dat je denkt wat het is.

      Geliked door 1 persoon

    • LUCIA zegt:

      @ Marijke….. en Zweden allemaal binnen no time 3e wereldlanden ..alles en iedereen wordt getracteerd van ons geld en wij hebben straks niks te vreten… vooral als de boeren er niet meer zijn .

      Like

  4. Henk der Niederländer zegt:

    Pierre Brochand kan er een liedje over maken en elke dag zingen, maar dat zal niks veranderen.
    Europa moet en zal volgens de zogenaamde “elite” naar de sodemieter geholpen moeten worden en dus zal ook Pierre Brochand doodgezwegen worden en zal de import trein gewoon doordenderen.
    Een fenomeen dat met name in het westen van Europa van toepassing is.

    Geliked door 2 people

  5. Henk der Niederländer zegt:

    Beter kan het anders geformuleerd worden, namelijk “Europa verandert in een derde wereld continent.
    Het waarom ligt er duimendik bovenop, namelijk de Europeaan laat het toe en verbarst het om in opstand te komen, waamee ze dus verdienen waar ze om vragen.
    Het zal mijn tijd wel duren.

    Geliked door 3 people

  6. scherpschutter1943 zegt:

    Alleen wapengeweld kan de asielstroom stoppen

    Geliked door 4 people

    • Jules Vismale zegt:

      De asielzoekers komen hier in Nederland juist letterlijk in de storm, kou, regen, felle zon etc. terecht omdat men ze vrijwel nergens meer kwijt kan raken! Elk jaar komen er duizenden van hen ook om in de Noordzee of de Middellandse Zee omdat ze letterlijk en figuurlijk Pinokkio nog proberen na te doen, overigens wel zonder walvis!

      Like

  7. Snappie zegt:

    De bevolking wordt op alle manieren besodemieterd en verdeeld door een stelletje hufters in opdracht van een stelletje andere hufters. Wij zitten met de shit die over ons wordt uitgegoten, de rutte lijst van idioterie is te lang om op te noemen. Wat gaan we er tegen doen ? Maar wij zijn te verdeeld daardoor blijven ze heersen. De media is de liegende hofnar van den haag.
    1 ding is zeker alle young global leaders zijn gehersenspoeld en verraden het volk in woord en daden. Zodra hun klus geklaard is worden ze geëlimineerd want zij zijn de ergste verraders die er zijn ,onbetrouwbare psycho’s. Dus vroeg of later komen ze aan de beurt. Ondertussen stapelen de slachtoffers van dit wanbeleid op onder de Nederlanders, tel ze maar eens op. Wanneer is genoeg teveel?

    Geliked door 2 people

  8. Julia zegt:

    Geheel europa wordt een derde wereld continent. Miljoenen Europeanen willen dit niet zien en tekenen voor hun eigen ondergang je zou nog maar jonge kinderen hebben. Zo een toekomst gun je toch geen enkel kind dat straks wordt behandeld als blank uitschot en bloot komt te staan aan verkrachtingen of erger.

    Geliked door 1 persoon

  9. Eppo zegt:

    Je hoeft alleen maar in de grote steden te kijken .
    Gouda heeft als bijnaam Klein -Marokko.
    En ze blijven maar PvdA en VVD stemmen die Ze met nog meer van die Murkenmeuk en dito geimporteerde problematiek opzadelt .

    Geliked door 1 persoon

  10. Dr. Heinz zegt:

    Wie als land de derde wereld binnen haalt, word zelf een derde wereld land!!!

    Geliked door 3 people

  11. ronjaspers zegt:

    Conclusie.We stevenen af op een oorlog in europa,rivieren van bloed zullen door de straten stromen.Gecondoleerd europa en europeanen.

    Like

Plaats een reactie