AIVD criminaliseert kritische burgers

(Door: Maaike van Charante)

Weggezet als anti-institutionele rechts-extremisten

De AIVD kwam met een verontrustend getoonzet jaarverslag over 2022. Kritische burgers die protesteren tegen antidemocratische neigingen bij de zittende macht worden weggezet als ondermijners van de democratie. En dat, nadat Pieter Omtzigt in zijn Thorbeckelezing net weer heeft aangetoond hoe terecht de zorgen over het functioneren van de democratie en de rechtsstaat zijn.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op AIVD criminaliseert kritische burgers

  1. karton zegt:

    Rapporten van de AIVD zijn nét zo onbetrouwbaar als de “baas” van dat valse clubje, Akerboom en die andere minkukel, zg. coördinator terrorismebestrijding enz. Aalbersbergen.
    Beide personen zijn volledig ongeschikt voor hun veel te duur betaalde baantjes; Aalbersbergen (hoofd terroristenbestrijding) heeft het laten gebeuren dat een veroordeelde terroriste in ónze Kamer zetelt, samen met nog een paar ongure, buitenlandse individuen.
    Als “gerenommeerd” terroristenbestrijder had hij dat moeten maar óók kúnnen voorkomen.
    Akerboom werd bij de politie weggetrapt wegens verregaande incompetentie; maar hij weet kennelijk heel veel dingen van bepaalde “elitaire” personen en klimt om die reden steeds hogerop !
    Kontlikkers van de ergste soort !!!

    Geliked door 2 people

  2. Sinyo zegt:

    AIVD nu vergelijkbaar met wat de Staatssicherheitsdienst (Stasi) was in de Dolle Dwazen Republiek????

    Like

  3. droevige mof zegt:

    Tegelijkertijd (puur toeval, eerlijk) stelt ook de Duitse AIVD, genaamd Verfassungsschutz, dat rechts-extremisme de grootste bedreiging vormt voor de rechtsstaat. Ook een gevaar zijn mensen die zichzelf willen besturen, de zelfbestuurders (Selbstverwalter). Een mooi nieuw Orwelliaans woord. Ik zal er goed op letten voortaan niets meer zelf te besturen. Voortaan stuur ik al mijn documenten naar de Verfassungsschutz, inclusief alle reclamefolders uit de brievenbus.
    https://www.stern.de/gesellschaft/regional/berlin-brandenburg/innere-sicherheit–landesverfassungsschutz–rechtsextremismus-groesste-gefahr-33387912.html?utm_campaign=alle&utm_medium=rss-feed&utm_source=standard

    Like

  4. Johan zegt:

    Na bestudering van het jaarverslag van de AIVD past er maar één antwoord :
    Die directeur van de AIVD, meneer Akerboom, is helemaal kierewiet.
    Samen met zijn analisten, die de dienst bevolken.

    Op geniepige wijze worden mensen, die kritiek uitoefenen op regering of politici, omgekat naar complotdenkers en anti-overheidsterroristen.
    Het zal je maar gebeuren. Dan kom je in net zo’n mallemolen terecht als de toeslag-ouders, die jarenlang moeten wachten op rehabilitatie en eerherstel.

    Geliked door 1 persoon

  5. Wolf zegt:

    Die gekke AIVD is net zo extreem links als de NOS de rechters de NPO de hele kabinet en die vervloekte EU bij mekaar .Het is een enorme schande er moet echt schoon schip in kerk en staat komen in Nederland.

    Like

  6. koddebeier zegt:

    De enige die stelselmatig de democratie ondermijnen is het Kartel en hun handlangers in de tweede kamer !!

    Geliked door 1 persoon

  7. ronjaspers zegt:

    Als je te dicht bij de waarheid komt wordt je gelabeld als gevaarlijk.Diegene die echt gevaarlijk zijn dat zijn die “monsters” die achter de NWO agenda zitten.

    Geliked door 2 people

    • karton zegt:

      @ ronjaspers op 19-4-2023 om 14.01 u.
      Helemaal mee eens !
      Het meest gevaarlijke gajes huist in “Den Haag”, zij zitten daar (voorlopig !) hoog & droog, uit de wind gehouden door instanties als de AIVD en ander geheim gespuis.

      Geliked door 2 people

      • ronjaspers zegt:

        karton.Die in de haag zijn uitvoerders en medeplichtig,de werkelijke daders achter het beleid zijn de bilderbergers (WEF)

        Like

  8. Hans zegt:

    Prima artikel. En ‘rechts extremisme’ is zo gevaarlijk: dat dijt steeds verder uit. De definitie ervan door de AIVD tenminste.

    Omroep Ongehoord Nederland (ON) over dit rapport én over een nieuw historisch onderzoek naar de vermeende wandaden van Nederlandse militairen in Nederlandsch- Indië in de jaren 40. En Leon de Winter in de tweede link over die elite naar aanleiding van de Thorbecke-lezing door Pieter Omtzicht, onafhankelijk Tweede Kamerlid

    https://ongehoordnederland.tv/2023/04/18/tv-programmas/ongehoord-nieuws-96-massale-faillissementen-en-antikoloniaal-activisme/

    https://www.telegraaf.nl/watuzegt/1111213388/omtzigt-wijst-in-lezing-op-elite-van-regenten

    Like

Plaats een reactie