Beschuldiging van corruptie: Von der Leyen aangeklaagd voor de strafrechter in België vanwege de deal met Pfizer

(Door: “DissidentNL”)

In een rechtszaak voor een Belgische correctionele rechtbank wordt de voorzitter van de Europese Commissie beschuldigd van “illegale belangenbehartiging en corruptie”. Von der Leyen zou zonder enig mandaat via sms rechtstreeks met de CEO van Pfizer, Albert Bourla, hebben onderhandeld over de aankoop van vaccins. Ook zou de Belgische rechter voor het eerst de immuniteit van de verdachte kunnen opheffen.

Ursula von der Leyen, voorzitter van de Europese Commissie, werd in april in België strafrechtelijk vervolgd. In de advertentie beschuldigt aanklager Frédéric Baldan, een geaccrediteerde EU-lobbyist, haar van “zich toe-eigenen van gezag en misbruik van titels”, “vernietiging van openbare documenten” en “illegale belangenbehartiging en corruptie”. Als gevolg van de rechtszaak van Baldan kreeg de sms-affaire van Von der Leyens voor het eerst een criminele dimensie, meldt het Oostenrijkse nieuwsmagazine tkp.at dinsdag.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Beschuldiging van corruptie: Von der Leyen aangeklaagd voor de strafrechter in België vanwege de deal met Pfizer

  1. johannes zegt:

    heeft zij geluk dat er geen rechtvaardigheid meer wordt gesproken……..

    Like

  2. Boike zegt:

    Zouden er nu dan eindelijk koppen gaan rollen ???
    Dat klinkt haast te mooi om waar te zijn.

    Geliked door 1 persoon

  3. Dewaere zegt:

    Aha kijk eens, dat hebben de mensen in Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk dus wél gelezen, in Frankrijk zelfs in een van de grotere kranten blijkbaar.
    Er waren al sinds covid beschuldigingen richting de ‘barones’. Geen wonder dat er steeds meer te lezen is dat ze Jens Stoltenberg deze herfst zou opvolgen naar de Navo. Hopelijk zetten de Belgen het nu door en moet ze voor de onderzoeksrechter verschijnen. Zouden onze Neder-(NPO) Duitse(RTL) media dat dan ook uitzenden zoals ze zo kwijlend met Trump deden toen ie naar New York moest komen laatst?

    Geliked door 1 persoon

  4. kruisridder zegt:

    Mooi, dat deze dame zo gauw mogelijk van het corrupte EU-toneel verdwijnt…..

    Geliked door 1 persoon

  5. Harry zegt:

    Is dat mens echt Barones ?
    Haar gedrag lijkt er inderdaad veel op .
    Die zogenaamde ” edelen ” hebben zich vroeger aan moord en doodslag schuldig gemaakt , arme kleine boertjes en burgers van hun eigen grondgebied weggejaagd , hun land in beslag genomen en er kastelen op gebouwd .
    En de arme boeren moesten ook nog geld betalen aan die inmiddels ” grootgrondbezitters ” .
    Dan hebben ze zich vaak via de VOC ook nog rijk gemaakt .

    Kortom , het wangedrag zit dan in haar bloed .
    Ze kan het niet helpen , erfelijk belast .

    Maar wél heel zwaar straffen dat gewetenloze kreng , alsjeblieft .

    Ik vraag me alleen af of ze zo’n aanklacht niet “niet ontvankelijk ” zullen verklaren , dergelijke enge figuren hebben enorme netwerken ( en macht ) .

    Geliked door 1 persoon

  6. Julia zegt:

    Zoals al dat corrupte tuig binnen de ongekozen lamzakken in Brussel stelt deze aanklacht helemaal niets voor er volgt absoluut geen veroordeling.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie