Privileges, privileges…

(Door: “Angélica”)

Hink-stap-sprong op ’t Gaybrapad, je geeft ze een vinger en ze nemen je hele hand… Kaag vliegt de halve wereld rond in een alleen voor haar gereserveerd vliegtuig à € 150.000,- per vlucht, het jaarsalaris van een minister, en haar partij beschuldigt elke gewone Nederlander ervan de wereld te vernietigen als hij niet op de fiets naar z’n werk gaat. Moslims mogen overal foutparkeren tijdens de ramadan maar een Nederlandse vrouw wordt bekeurd. Hoe voelt dat als je bij de politie werkt en je deze instructies krijgt?

Met de komst van totaal intolerante moslims naar Europa kregen ze meteen een ‘deugende’ voorkeursbehandeling. Zo werden bestemmingsplannen aangepast om moskeeën te bouwen en nu staan moslims bovenaan de lijst bij het verdelen van de schaarse woningen, krijgen ze meteen een uitkering en gratis zorg. Nederlanders moeten tien jaar wachten op een woning, staan in de file vanwege de overbevolking en in de rij bij de voedselbanken vanwege de toenemende armoede, omdat wonen, energie en voedsel onbetaalbaar worden. De massa-immigratie en de voorkeursbehandeling die moslims eisten en kregen, heeft ook het wokisme veroorzaakt: mensen met ‘speciale seksuele fantasieën’ verwachten dat iedereen nu ook met hen rekening houdt.

Ja, homo’s en lesbiennes werden gediscrimineerd en door de kerk uitgestoten als zondaars, hoewel veel bisschoppen, priesters, monniken en nonnen zich zelf schuldig maakten aan homoseksuele handelingen. Maar de tijden zijn veranderd en homo’s en lesbiennes kunnen, en dat is heel terecht, doordringen tot in de hoogste regionen. Alleen in islamitische landen durven ze niet uitkomen voor hun geaardheid; dan wacht ophanging of worden ze vanaf een minaret naar beneden gegooid. Jetten realiseert zich dat maar al te goed en daarom neemt hij twee vrouwen mee die voor ‘partner’ spelen als hij met zijn vriend zo’n land bezoekt. Dat is erg hypocriet, want als iemand hem vraagt wie homo’s discrimineren, wijst hij meteen naar ‘ultrarechts’ en vermijdt hij het ‘M-woord’. Wat volwassenen met elkaar doen, mits er geen sprake is van dwang, moeten ze zelf weten, maar het wokisme verlegt de grenzen, omdat ze zien dat moslims ook in alles hun zin krijgen en ‘boven de wet’ staan.

Minderjarigen werden massaal misbruikt door de geestelijkheid en zelfs regeringen werden ingeschakeld om het in de doofpot te stoppen. Dat komt, omdat de maatschappij pedofilie volstrekt afwijst! Als het misbruik soms toch uitlekte en justitie zich ermee móést bemoeien, moest de kerk soms miljarden schadevergoeding uitkeren, vooral in de VS, maar de verhalen over misbruik op internaten in Australië, Ierland, Frankrijk en Canada zijn niet uit de lucht gegrepen en waarschijnlijk is hiervan slechts het topje van de ijsberg bekend. Veel mensen die in hun jeugd misbruikt zijn, zijn psychisch geruïneerd door wat hen is aangedaan. Sommigen zijn daarom zelfs uit het leven gestapt.

Inmiddels is het regenboog-spectrum enorm uitgebreid en hebben we het al over LGBTQQIP2SAA+ and counting… Nu las ik dat er al stemmen opgaan om ook pedofilie te accepteren. Bij moslims, vooral in Iran (!) waar homo’s aan kranen worden opgehangen, is pedofilie volledig geaccepteerd, omdat de stichter van de islam, Mohammed, met Aisha trouwde en “consumeerde” toen ze NEGEN jaar oud was. Nu er steeds meer moslims naar Europa komen, leeft ook deze discussie weer op. Zelfs in de Tweede Kamer en de Senaat zijn pedofielen actief geweest om pedofilie maatschappelijk geaccepteerd te krijgen en ze kunnen nu ‘meeliften met’ of ‘zich verschuilen achter’ de islam. Je mag er niet te veel over zeggen, want justitie beschermt hen en je kunt veroordeeld worden tot het betalen van boetes en schadevergoedingen, omdat je ‘de eer en goede naam’ van pedofielen aantast als je zegt waar het om draait: kleutern**ker!

In Denemarken is een dappere minister die zich verzette tegen pedofilie veroordeeld en in de gevangenis gestopt. Dragqueens in ordinaire outfits lezen kleuters voor (is dit écht nodig en moet je jonge kinderen al met seksualiteit confronteren of voorlichten wat er allemaal aan ‘voorkeuren’ bestaat???). Schoolkinderen die nog te jong zijn om te mogen bepalen hoe laat ze naar bed gaan, mogen wél al beslissen of ze met hormoontherapie beginnen voorafgaand aan een geslachtsverandering, en in de treinen mag een conducteur niet meer zeggen: “Dames en heren, we naderen station…”, omdat heel misschien één persoon in de trein dan niet genoemd is…

Maar het lijkt erop dat er alweer iets aan het verschuiven is in de maatschappij. Nu iedereen aan de beurt is geweest, voelen pedofielen zich ook achtergesteld. Is er nog IEMAND binnen de ‘woke-gemeenschap’ die in eerste instantie aan het kind denkt, vóórdat het in de grijpgrage handen valt van zo’n ‘Dutroux’? En waarom duurt het zolang voordat de ‘Epstein-gasten’ voor de rechter verschijnen? Te hooggeplaatst misschien? Zo verwonderlijk is het niet als sommige mensen in complottheorieën gaan geloven… Het misbruik van kinderen door geestelijken, Epstein´s gasten of WIE dan ook, vraagt er gewoon om de guillotine uit het vet te halen.

Door:
“Angélica”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Privileges, privileges…

  1. Henk der Niederländer zegt:

    Persoonlijk denk Ik dat elke weldenkende Nederlander zo snel mogelijk moet oprotten uit dat onland.
    En het is een onland geworden, zal Ik even uitleggen.
    Je hoeft alleen maar te kijken naar hetgeen in de regering zit en al gauw zie je dat vreemdelingen homo’s en lesbo’s uiteraard de LGBT en de rest van het alfabet niet te vergeten de dienst uit maken in het land met het gevolg dat elke mens die een normaal leven wil leiden eenvoudig gediscrimineerd word.
    Ben maar een Nederlander van laat Ik zeggen 25 jaar oud met trouwplannenaar die dan wel rekening moet houden dat hij de komende 10 jaar bij zijn ouders of schoonouders moet blijven wonen, waarbij deze tijd alleen oplopend is.
    Heb je daarbij het lef om de waarheid te zeggen door te stellen dat bij veel mensen een steek los zit omdat ze zich geen man of vrouw en eventueel genderfluide voelen loop je kans om binnen de kortste keren voor de rechter (lees politiek correcte activist) te staan en veroordeeld te gaan worden.
    Overigens geldt dat niet alleen voor Nederland maar feitelijk voor alle landen in het westen van Europa, uiteraard met goedkeuring van de oplichters in Brussel.
    Mijn mening hierin is dat west Europa helemaal kapot is gemaakt door met name gesubsidieerde groepen die er een taak van hebben geamaakt om de maatschappij naar de kloten te helpen.
    Het klinkt lullig zoals Ik dat hier schrijf maar helaas meer smaken zijn er niet.

    Geliked door 4 people

  2. saddy zegt:

    Niet alleen epstein.

    Rep. Marjorie Taylor Greene🇺🇸
    @RepMTG
    ·
    18 u
    The Biden crime family participated in human trafficking by soliciting prostitutes from the United States and abroad in countries like Russia and Ukraine.

    There is an entire crime enterprise wrapped around Joe Biden and his family.

    Geliked door 2 people

  3. saddy zegt:

    Gisteren ook gepost maar dit komt toch van iemand uit het congress en is niet mis:

    Rep. Marjorie Taylor Greene🇺🇸
    @RepMTG
    Reading over 2,000 pages of financial reports in the Treasury about all the Biden family members receiving millions of dollars through LLC’s like Burisma from Ukraine and dozens of other LLC’s that were opened and closed to launder money from foreign countries and pay the Biden family members, I can’t help but wonder, as Americans pay their taxes, if any of them paid taxes on all the money they laundered?

    Or what about the LLC called Owasco that Hunter owned and paid countless prostitutes, even from Russia and Ukraine, and the report states it was a human sex trafficking ring. The report estimates there were 28 customers paying the sex slaves.

    Americans go to jail everyday in this country for much less, some even for walking in the Capital for a few minutes on J6.

    It was and still is all much bigger and worse than people thought, but the most dangerous part is that the Biden’s have created a international crime enterprise around Joe Biden’s powerful VP and Presidential seats.

    Which means our entire country is compromised because of Joe Biden and the Biden family crime syndicate.

    Geliked door 4 people

  4. Willem zegt:

    En in Utrecht worden de koningsspelen verplaats voor het suikerfeest en krijgen de IS-vrouwen een veel te lage straf waar niemand iets over zegt etc. etc.

    Geliked door 1 persoon

    • Ton Ruygrok zegt:

      We zijn zo meelevend met de moslims….ontroerend.
      In moslim gebieden dienen christenen uiterst behoedzaam te manoeuvreren om tevoorkomen dat men zich tegen hen keert…
      En zijn moslims verre van meelevend …
      Ton.

      Geliked door 1 persoon

  5. Skarsgärd zegt:

    Goed stuk weer Angelica. Het links-progressieve rechtpraten wat krom is in beeld gebracht. Alleen dat woord pedofilie al. Het woord Pedo betekent kind, dat klopt dus, maar wat daarachter komt: filie, afkomstig van het Griekse philia wat ‘houden van’ betekent. Een pedofiel zou dus iemand zijn die kinderen lief heeft… Maar sinds eind jaren ’60 kennen we wat dan ‘vrije liefde’ genoemd werd, wat óók al niets met liefde te maken heeft maar met maar een ding: seks. Wat gewoon platvloerse sex is wordt ‘liefde’ genoemd in linkse kringen. Het woord pedofiel is daarom veel te lief, te onschuldig, het goede woord is pedosex, iemand die sex met jonge kinderen wil. Wie dat ook maar in de verste verte goedpraat is net zo erg als die kinderjager en kinderlokker zelf: een geestelijk gestoorde narcistische psychopaat die helaal niet van kinderen ‘houdt’, maar ze alleen maar wil gebruiken voor zijn eigen lustbevrediging. Bij de maffia was je er zelf geweest als je aan kinderen kwam, ook die van je grootste vijand, in gevangenissen staan kindersexers als allerlaagste in de rangorde. Criminelen hebben blijkbaar een hoger moreel besef dan veel mensen in de maatschappij.

    Geliked door 5 people

    • Dewaere zegt:

      Sterker nog, bij de oude Maffia mocht je niemand vermoorden tenzij je toestemming kreeg van je maffiabaas. Deed je dat toch dan werd je zelf afgeschoten. Daar was één uitzondering op: als iemand jouw kind iets had aangedaan, dan was je vrij om met die figuur te doen wat je wilde. Er liggen zodoende heel wat van die figuren in Italië en de VS in de fundamenten van grote gebouwen en onder het asfalt van wegen.

      Geliked door 1 persoon

  6. koks zegt:

    Wanneer komt de persoon die onze wereld gaat veranderen zoals hij hoort te zijn ?
    Dus zonder Rutte,Kaag en ander links gespuis.

    Like

  7. saddy zegt:

    Ook interessant omdat engeland nu ook vast in klausjes hand is:

    Plan: Een vaste 1600 pond per maand voor elke permanente vakantieganger. Compleet gratis, geen voorwaarden.

    Geliked door 1 persoon

  8. karton zegt:

    Gadverdegadver. lees ik de naam Quag weer in bovenstaand artikel.
    Ik hoorde dat een olifantenstier in de Beekse Bergen (??) binnen vrij korte tijd drie olifantenwijfjes heeft bezwangerd.
    Ik had tóch zó gehoopt dat één van die drie, ons aller Quag zou zijn geweest !
    Nou ja, volgende keer beter !

    Geliked door 1 persoon

  9. Julia zegt:

    Het hele land plat en het WEF regime omver werpen niet goedschiks dan maar kwaadschiks. Het is nu echt meer dan genoeg geweest. Hoelang laten miljoenen Nederlanders zich nog langer terroriseren en volledig uitknijpen door een minderheid van WEF fascisten. Vergeet niet het volk is de macht en vergeet vooral niet degenen die voor tirranie zwicht, verliest meer dan lijf en goed dan dooft het licht. Dit moeten wij nimmer laten gebeuren en zeer zeker voor onze kinderen niet.

    Geliked door 4 people

  10. Boike zegt:

    Rutte propageerde het “nieuwe normaal”.
    Maar het nieuwe normaal is niet normaal.
    Het is abnormaal. Het is ziek. Het is absurd.
    Het nieuwe normaal kent geen normen en waarden.
    Daarmee wordt elke gekte getolereerd.
    Dat is de teloorgang van onze cultuur en eigenheid.
    Ledigheid en egoïsme zijn het gevolg.
    Dat wordt een maatschappij van psychopaten.
    Een maatschappij zonder gevoelens en emoties.
    Daar is geen liefde, geen empathie, geen geweten.
    In zo’n maatschappij valt niet te leven.
    Daar geldt de macht van de sterkste.
    Dat betekent roof, moord en doodslag.
    Kortom een duivels lustoord. Dat is een hel.
    Zo’n maatschappij heeft geen toekomst.
    Willen we naar zo’n maatschappij toe ???
    Nee, nee, nee en nog eens nee !!!
    Maar kennelijk vind Rutte dat wel normaal.

    Geliked door 2 people

  11. koddebeier zegt:

    Wanneer trappen ze dat tuig is eindelijk de kamer uit ???

    Like

Plaats een reactie