Zweden Democraten dwingen formele stemming over EU-migratiepact af

(Vertaling: E.J. Bron)

De migratie-voorstanders en –enthousiastelingen van de EU wilden hun nieuwe pact nonchalant door het Europees Parlement loodsen. Maar zowel tegen het pact als tegen de handelwijze bestaat aanzienlijk verzet. Nu moet er over het pact in het Europees Parlement formeel, d.w.z. hoofdelijk, gestemd worden.

In het Europees Parlement zitten talrijke politici die bij het thema migratie dermate verblind zijn, dat ze – gedragen door hun eigen enthousiasme – een verdere ongecontroleerde immigratie van ongeschoolde, schools slecht of zelfs helemaal niet opgeleide mensen uit de Derde Wereld naar Europa mogelijk willen maken. Dat dient met het nieuwe EU-migratiepact mogelijk gemaakt te worden. Dat zou, aldus de berekening van al die verblinde migratie-voorstanders, heel soepel, en passant, door het Europees Parlement geloodst moeten worden.

De migratie-enthousiastelingen hebben echter buiten de waard gerekend. Talrijke partijen, o.a. de Zweden Democraten, de AfD, de FPÖ en Fidesz, gingen op hun achterste benen staan en kondigden verzet aan. Zowel tegen het migratiepact op zich, dat o.a. voorziet in zware dwangmaatregelen tegen de landen die niet “vrijwillig” aan de migrantenverdeling deelnemen; maar ook tegen de handelwijze en het plan om dit pact even terloops te behandelen.

Onder de verantwoordelijkheid van de Zweden Democraten werd een handtekeningenactie in het leven geroepen, die voldoende ondersteuning kreeg om een formele, hoofdelijke, stemming in het Europees Parlement over het migratiepact te houden. Iedere individuele Europarlementariër moet nu dus met naam bekendmaken of hij/zij voor of tegen een verdere ongecontroleerde immigratie met de daaruit resulterende problemen is. Vooral de CDU/CSU-politici uit Duitsland moeten nu kleur bekennen of de meesterlijke uiteenzettingen van hun collega´s op Duits federaal niveau serieus bedoeld of alleen maar – zoals zo vaak – gebakken lucht zijn.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Zweden Democraten dwingen formele stemming over EU-migratiepact af

  1. Ravian zegt:

    Mooi zo…
    Kijken hoe enthousiast ze nog zijn als hun namen en rugnummers officieel met dit verraad van de EU bevolkingen verbonden wordt.

    En sowieso, waar baseren die lui die wens voor immigratie eigenlijk op?
    De EU is al overbevolkt, laat ik het feit dat de “immigranten” die ze op het oog hebben sowieso ongeschikter dan ongeschikt zijn voor om het even wat, behalve autochtone Europeanen beroven en verkrachten dan, nog maar even buiten beschouwing.

    Wat Europa werkelijk nodig heeft is vrede met Rusland, en emigratie vanuit de overbevolkte delen van Europa naar de nog onontgonnen delen van Rusland.
    Maar dan wel zonder dat er legers aan van pas komen graag.

    De economische potentie van een werkelijk samenwerkend Europa zijn zo kolossaal dat enkel de gedachte er aan de Deep State elite al slapeloze nachten verschaft.
    Dat is waarom ze middels Oekraïne een oorlog tegen Rusland voeren, en dat is waarom ze NordStream opgeblazen hebben.

    Het wordt tijd dat de werkelijkheid eens tot de EU kudde doordringt.
    Tijd dat ze eens wakker worden en het licht zien.

    Like

Plaats een reactie