De NAVO wil geen vrede in de Oekraïne

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

Het bezoek van de secretaris-generaal van de NAVO, Jens Stoltenberg, gisteren in Kiev (foto) heeft nogmaals de ware oorlogsconstellatie in de Oekraïne gedemonstreerd: de Amerikaans gedomineerde NAVO tegen Rusland. Het is daarom alleen maar logisch dat Stoltenberg bij zijn bezoek heeft bezworen dat de Oekraïne in de NAVO zou horen.

Daarmee heeft hij aan Moskou het duidelijke signaal afgegeven: wanneer jullie Russen niet winnen, zijn al jullie offers en kosten vergeefs geweest. En de leiding in Kiev, die intussen haar macht totalitair uitoefent, werd aangemoedigd de strijd ondanks de vreselijke hoge verliezen en verwoestingen in het geopolitieke belang van de NAVO voort te zetten.

Stoltenberg had bij dit bezoek echte rook de langzaam oorlogsmoe wordende NAVO-leden op het oog. Zijn boodschap aan hen luidt: er is pas sprake van vrede wanneer Rusland uitgeput of verslagen is. Daarbij spelen kosten voor het “waardenwesten” geen rol. Duidelijker dan door Stoltenberg kan de positie van de NAVO niet gedocumenteerd worden. Wie echter alleen de nederlaag van de tegenstander wil accepteren, die is nog niet eens in een compromisvrede geïnteresseerd.

Dat zou eindelijk ook die rechtse en nationaal-conservatieve krachten in Duitsland tot het inzicht moeten bewegen dat het door hen nog steeds gebruikte parool van de “vrijheidsstrijd” van de dappere Oekraïners tegen de boze Russische Poetin-agressors met de daadwerkelijke realiteit van dit wereldpolitiek zo belangrijke conflict niet veel meer, ja zelfs niets te maken heeft. Want inmiddels is er alleen nog maar het alternatie: voor en met de NAVO of tegen en uit de NAVO. Voor Duitse patriotten zou de beslissing geen probleem moeten zijn.

Bron:
pi-news.net
Door: Wolgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op De NAVO wil geen vrede in de Oekraïne

  1. Oliedom zegt:

    Smerige ratten zijn het, die trekpop stoltenberg/navo, USA en die door en door verrotte Eu.

    Like

  2. BosscheBol zegt:

    Het zogenaamde “waardenwesten”. Mannen in tutu’s, omgebouwde transgenders, het normaal maken van pedofilie.
    In feite gaat het om macht en poen: heel veel poen en daarvoor is wereldheerschappij nodig, dus moeten Rusland en China “even” kapot. Daar hebben ze heel veel voor over: het volk betaalt met geld en bloed.

    Like

  3. Hendrik de Zwijger zegt:

    De NAVO was toch een verdedigingsorganisatie ?

    Geliked door 1 persoon

  4. koddebeier zegt:

    Misschien moet Moskou in duidelijk signaal afgeven aan de NAVO dat ze de inmenging niet meer tolereren !

    Geliked door 1 persoon

  5. Ravian zegt:

    Rusland heeft gedurende de tweede wereldoorlog 8,7 miljoen soldaten verloren, en had daarna nog altijd een functionerend leger.
    Nu hebben ze in een goed jaar tijd iets van 10.000 soldaten verloren.
    Zoveel verloren ze er gedurende de tweede wereldoorlog dus elke twee dagen.
    Maar de NAVO idioten gaan de uitputtingsslag met Rusland winnen denken ze.
    De stupiditeit van Stoltenberg & Co kent werkelijk geen grenzen…

    Geliked door 2 people

    • Triumph1971 zegt:

      Nog effe zo doorgaan. Poetin heeft zich steeds correct gedragen een beer kan je lang treiteren totdat hij echt goed kwaad wordt dat punt komt nu zeer nabij geef nog maar een paar miljard steun naar dat corrupte Oekieland en Vladimir ruimt dat hele zootje binnenkort samen met die VS en vazallen hopelijk snel op.

      Geliked door 2 people

  6. mooinique zegt:

    Dat weet iedereen toch?! En ook dat ondanks alle hulp aan O. Of nou ja lekker je oude troep lozen. Ze het nooit zullen winnen. De nazi’s hebben weer pech door Rusland. Amerika heeft de fout gemaakt om Europa kapot te maken. Rusland en China zijn echt een maat te groot. Of eigenluck meerde maten. Dus die NAVO spreekpopjes zetten zichzelf elke keer voor lul met hun uitspraken.

    Like

  7. Julia zegt:

    Vandaar dat zij de oorlogsmisdadiger Zelensky laten toetreden en welkom is op de NAVO top https://www.telegraaf.nl/nieuws/335460254/live-zelenski-het-wordt-tijd-om-volledig-navo-lidmaatschap-te-krijgen Een oorlogsmisdadiger die met miljarden wordt beloond en geen cent kan bijdragen aan de NAVO. Die vent heeft evenals de NAVO heel veel bloed aan zijn handen en heel veel eigen burgers de dood in gejaagd. Zij zijn uit op een Derde Wereldoorlog dit kan niet uitblijven. Het wordt een groot bloedbad niets geleerd van WOII.

    Like

  8. bobzelf zegt:

    ZO’N REACTIE IS NATUURLIJK WEL GEINIG …..

    HELAAS IS DIT VANAF DAG 1

    DE BEDOELING GEWEEST .

    DUS ZEG MAAR NIETS NIEUWS ONDER DE ZON ..

    DUS MAG OOM VLADIMIR

    ZIJN NIEUWE RAKETTEN GAAN UIT PROBEREN

    ZE GAAN DWARS DOOR METERS BETON HEEN

    KIJK DAT VIND IK DAN WEER GEINIG .

    OOM BOBOBOBOBOB

    Geliked door 1 persoon

  9. Belozersky zegt:

    Stoltenberg zegt niets nieuws , dat Oekraine bij de NAVO hoort. In 2008 werd Oekraine en Georgie al een NAVO-lidmaatschap in het vooruitzicht gesteld.
    Het Kremlin was het daar niet mee eens. Dat leidde tot oorlogen in Georgie(2008) en Oekraine(2014/2022). Foute boel. Brussel en Washington kun je aanwijzen als de agressors. Niet Rusland. Ook China denkt er zo over.

    Like

  10. ronjaspers zegt:

    Het zijn de rotschilds (nepjoden) die geen vrede willen in ukraine.Voor meer informatie over de geschiedenis van de rotschilds,google the incredible evil khazarian mafia.

    Like

Plaats een reactie