STELLING

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op STELLING

  1. boorzalf zegt:

    Het idee is goed, verplichte uitzending voor status houders maar dat gaat hem niet worden die rennen allemaal terug naar hun heimat, oeps… in eens vonden ze weer hun eigen paspoort.

    Like

  2. Boike zegt:

    Een hele goeie stelling !!!

    Ja, laat al die hoogopgeleide kansparels en nietsnutten, ongeacht gender leeftijd of status, hun betrokkenheid en inzet voor hun toekomst maar eens tonen, met een dienstplicht en uitzending naar Oekraïne. Gewoon door ronselaars op straat laten oppakken.

    Zullen we erom wedden, dat ze binnen de kortste keren allemaal vertrokken zijn, naar waar ze vandaan kwamen.

    Like

  3. waalkade4bd8489a57 zegt:

    100% eens

    Like

  4. DRS.E.N.Schilder zegt:

    Ik eis meer diversiteit op het slagveld! Alle VVD, D66, GroenLinks, PvdA en Volt beroeps ‘politici’ voorop met in navolging alle asielzoekers, statushouders, transmensen, klimaatdrammers en criminelen. Al met al(lah) een prachtige afspiegeling van de ‘Nederlandse cultuur’ die in korte tijd een mega probleem in Nederland zullen oplossen. Dan kan Johan Vollenbroek ook mee, alhoewel hij de eerste zal zijn die zijn achternaam eer aan doet vermoed ik.

    Like

  5. Snappie zegt:

    Daar is vast een enthousiaste kamer meerderheid voor te vinden.
    Een win win situatie dat veel problemen in één keer oplost.

    Like

  6. Ravian zegt:

    Je wilt die “nieuwe Nederlanders” dus op grote schaal van militaire training en wapens gaan voorzien.
    En je gaat er dan vanuit dat ze die training en wapens dan braaf in Oekraïne in gaan zetten, tegen een stelletje islam vriendelijke nazi’s die, onder meer, door IS strijders ondersteund worden.
    In plaats van er, ik noem maar een dwarsstraat, in Nederland de macht mee te grijpen, en de Sharia in te voeren,
    Je hebt het buskruit echt niet uitgevonden hè, Drs. …

    Geliked door 2 people

  7. bobzelf zegt:

    OP DAT MOMENT ………
    REGEL IK DAT RUTTE . DIEZELFDE WEEK ..

    DEZE PLANEET VERLAAT .. HET ADRES VAN BALKENENDE

    EN GERRIT ZALM IS OOK AL BEKEND

    OOM KALASHNIKOV

    Geliked door 1 persoon

  8. Marijke zegt:

    Overigens vond ik het heel schokkend om vanmorgen op de autoradio te horen dat Nederland Oekraïense militairen in het geniep heeft getraind. Schande Mark Rutte!!!! Landverraad. Normale Nederlanders willen geen oorlog en dit wordt zo wel WEER door Mark uitgelokt. Zelf zal hij t.z.t. ergens veilig zitten, terwijl onze kinderen de kastanjes uit het vuur mogen halen.

    Like

    • Julia zegt:

      Marijke Niets verrast mij Rutte de grootste misdadiger die eigen volk en land vertrapt. Die vent hangt van achterbakse deals aan elkaar evenals hij achter de rug van eigen burgers om alle verdragen heeft getekend. Rutte een groot gevaar voor de algehele samenleving die de meest corrupte idioot en oorlogsmisdadiger Zelensky steunt over onze ruggen met miljarden maar blijkbaar niet beseft dat zijn waanzin al vele burgers in zijn tot heilig verklaarde Oekraïne mede de dood heeft in gejaagd. Deze vent heeft al heel veel bloed aan zijn handen. Als de Russen komen is hij de eerste die samen met het koningshuis vlucht waarvoor het regeringsvliegtuig al vol getankt klaar staat en laat Nederland in een enorme chaos achter. Het is en blijft een NAZI aanhanger. Dit blijkt al destijds heeft hij zelfs eigen burgers uitgesloten omdat deze niet onder het vaccinatie terreur onder door zijn gegaan. Die vent heeft geen geweten dit blijkt al jaren dat hij zelfs zijn eigen volk en land verraad.

      Like

Plaats een reactie