Afrikanen staan op tegen Bill Gates: Wij zijn geen “proefkonijnen” voor uw “riskante” experimenten

(Door: Baxter Dmitry – Vertaling: E.J. Bron)

Bill Gates gebruikt de mensen in Afrika als “proefkonijnen” en het Afrikaanse continent als zijn persoonlijke “laboratorium” voor “extreem riskante” experimenten, aldus een Afrikaanse topfunctionaris, die Gates en anderen ervan beschuldigt met het leven van andere mensen voor God te spelen.

De gerenommeerde wetenschapper Dr. Chukwumerije Okereke, die als hoge adviseur voor de Verenigde Naties en de Afrikaanse Unie werkzaam is, beschuldigde Gates ervan “extreem riskante” experimenten in Afrika uit te voeren, “die technieken tot milieumanipulatie” bevatten.

Zoals “The People´s Voice” onlangs berichtte, veroorzaakte een door de Gates-stichting ontwikkeld drinkbaar vaccin vorige maand een uitbraak van polio in het Afrikaanse land Burundi. Gezondheidsautoriteiten berichtten dat kinderen door het uitbreken van het virus verlamd raakten.

Volgens informatie van de gezondheidsautoriteiten in de Democratische Republiek Congo en in Burundi evenals van het Global Polio Eradication Initiative (GPEI) raakten de kinderen verlamd door een vaccin, dat met het nieuwe poliovaccin nOPV2 in verband wordt gebracht. Het nOPV2-poliovaccin werd ontwikkeld door de Bill & Melinda Gates Foundation.

Reusachtig laboratorium”

In een essay (abonnee artikel) voor de “New York Times” ging Okereke tekeer tegen Gates, de radicale miljardair George Soros en anderen. De professor waarschuwde Gates en Soros dat “mijn continent niet hun reusachtige klimaatlaboratorium is”. Volgens zijn essay dient de solaire geo-engineering de klimaatschade door de zonnestraling om te leiden.

Zoals “The People´s Voice” onlangs berichtte, hebben Gates en Soros geworven voor hun gevaarlijke nieuwe technologie, die de “klimaatverandering” moet bestrijden door de warmte en he tlicht van de zon te blokkeren om de globale temperatuur op Aarde te verlagen. Soros wierf voor dit plan in zijn toespraak op de Veiligheidsconferentie van München in februari.

Volgens “Fox News” pochte Soros erop dat hij een proces ontdekt zou hebben, waarbij witte wolken worden geproduceerd die het zonlicht van het aardoppervlak weg reflecteren. Hij beweert dat deze technologie eraan zal bijdragen het smelten van de ijskorsten te verhinderen. Het smelten van de ijskorsten, in het bijzonder in Groenland, zou volgens hem de ondergang van de menselijke civilisatie betekenen.

“Onze civilisatie loopt het gevaar om vanwege de voortschrijdende klimaatverandering in te storten”, zei Soros. “Het smelten van de Groenlands de ijskorst zou het waterpeil van de Oceanen met zeven meter laten stijgen. Dat bedreigt het overleven van onze civilisatie”, ging hij voort. “Als we niet anders met de klimaatverandering omgaan, zal onze civilisatie door stijgende temperaturen, die grote delen van de wereld praktisch onbewoonbaar maken, volledig verwoest worden.”

Okereke wees deze aanduiding af.

“Als klimaatexpert beschouw ik deze manipulatietechnieken betreffende het milieu uitermate riskant”, zei Okereke. Verder merkte hij op dat machtige globale elites, in het bijzonder Gates, Afrika als testterrein voor hun radicale ideeën gebruiken. “En als Afrikaanse klimaatexpert wijst is het beslist af dat van Afrika een testterrein voor hun inzet gemaakt wordt”, schreef Okereke.

“Zelfs wanneer de solaire geo-engineering eraan kan bijdragen de hitte om te leiden en de plaatselijke weersomstandigheden te verbeteren – een vooruitzicht dat in geen enkele relevante omvang is bewezen – is het geen lange termijn oplossing voor de klimaatverandering. In plaats daarvan stuurt het de boodschap de wereld in dat we nog steeds teveel verbruiken en het milieu kunnen vervuilen, omdat we in staat zullen zijn ons uit het probleem te draaien.”

Hij beweerde dat Soros en Gates een sowieso al arme natie nog meer schade toedienen door het zonlicht van de Aarde weg te reflecteren door aerosolen uit te stoten, en zei dat dit “de levensbasis van miljoenen, wellicht miljarden mensen zou kunnen ondermijnen.”

Okereke riep Afrika op om geen experimenten van klimaatextremisten meer toe te staan en voegde er aan toe dat de door Soros en Gates gefinancierde technologie potentieel gevaarlijk zou zijn.

Vorig jaar kondigde de Biden-regering een vijfjarenplan ter onderzoek van de effecten van geo-engineering aan, dat door het Congres werd goedgekeurd.

Bron:
uncutnews.ch

Bron oorspronkelijk artikel:
thepeoplesvoice.tv
Door: Baxter Dmitry

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Afrikanen staan op tegen Bill Gates: Wij zijn geen “proefkonijnen” voor uw “riskante” experimenten

  1. ronjaspers zegt:

    Als de satanische globalistische elite het voor elkaar krijgt om de zon te blokkeren.Dan sterft al het leven op aarde,mensen,dieren,bomen,planten en gewassen.Dit plan komt uit de NWO agenda,90% van de mensheid moet uitgeroeid worden.

    Geliked door 3 people

  2. LUCIA zegt:

    Deze mensen verdienen per direct de dood, gewoon Gates per vierkante cm minstens 3 van zijn eigen vaccins toedienen en dan kijken hoe lang het dan duurt voor ie crepeert, hij houdt toch zoveel van experimenteren dan eerst op jezelf, voor je anderen gebruikt maar aan zijn wankele beverige stem, kun je horen dat hij totaal geen ballen heeft …. vuil reptiel. Weg ermee en ook met the great sore of humanity en dan de familie R’s verzuip ze in geld… geld is toch alles voor hen. Kijkt me dan een ideale dood

    Geliked door 3 people

  3. J.v.d.Heijden zegt:

    Geen geschikt topic,dan maar even hier…
    Werkelijk ZUM KOTZEN, die rijksgesubsidieerde NPO…!!!
    Beste bewijs dat de waarheid in dit land een groot hang-taboe* is
    https://www.telegraaf.nl/nieuws/265390854/npo-vraagt-staatssecretaris-om-on-uit-het-bestel-te-zetten
    *taalvondst van Kees van Kooten

    Like

  4. J.v.d.Heijden zegt:

    Mijn stelling: schaf al die groene IDIOTEN af.!!!
    https://www.trouw.nl/binnenland/toeslagen-brengen-nog-steeds-dagelijks-mensen-in-problemen-waarschuwt-inspecteur~b33d512f/
    Wat deze IDIOOT eigenlijk wil: de bestaande financiële problemen
    van velen nog groter maken dan ze al zijn.
    Want waar moet het geld vandaan komen om die steeds stijgende
    huurprijs en dito zorgpremie te kunnen betalen?
    Soms van ieders rug.???

    Geliked door 2 people

  5. Albatros zegt:

    Hoe zou het met het ventje gaan?

    Like

  6. Peter zegt:

    Afknallen die smeerlap .

    Geliked door 1 persoon

  7. J.v.d.Heijden zegt:

    C.v.d.Plas wil dat de vlaggen op 4 en 5 mei weer recht worden gehangen.
    Van mij kan ze de boom in. Wie met linkse idioten heult heeft het voor
    mij definitief verknald.
    https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/caroline-van-der-plas-hang-de-nederlandse-vlag-op-4-en-5-mei-uit-respect-weer-recht

    Geliked door 1 persoon

  8. J.v.d.Heijden zegt:

    https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/cultuur-onder-vuur-de-stikstoffuik-fileert-de-pseudo-stikstofcrisis
    De stikstofcrisis werd verzonnen door J.Remkes en J.Vollenbroek(foto
    van dat gesubsidieerde gratenpakhuis elders op deze site)
    Twee keer Ronald Plasterk , ter herinnering:
    http://www.prikkebord.nl/topic/273522/
    http://www.prikkebord.nl/topic/305831

    Geliked door 1 persoon

  9. Ravian zegt:

    Afrika is al decennialang een horror laboratorium voor Josef Gates, of was het nu Bill Mengele…

    Maar inmiddels is dat horror laboratorium met behulp van covid 19(84) uitgebreid naar de rest van de wereld.

    Tijd dat we die krankzinnige misdadiger oppakken en zelf een spuitje geven…

    Geliked door 3 people

  10. antiislamnu zegt:

    Deze ouwe Hell-Honden denken echt dat ze alles kunnen flikken Europa vernietigd door immigratie en nu ook nog onze aarde in gevaar brengen met hun onzin ideeën aan de hoogs boom moeten ze hangen de smeerlappen

    Geliked door 3 people

  11. stradivotsi zegt:

    op de foto Bil Jeetzz…”hie meiske, hub ze wat smarties..”

    Like

  12. BigLJohn zegt:

    Bill Gates waant zich als DE God op aarde. Eenmaal aangekomen in de Hemel, als hij er al in komt, is zijn pretentie God van zijn troon te stoten om er zelf in plaats te gaan nemen. Maar zo zit de wereld niet in elkaar. Hoe groter ze zijn, hoe harder ze gaan vallen. Zo gewonnen, zo geronnen !

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie