GL-Kamerlid vliegt naar Tokio ondanks eigen pleidooi voor minder vliegen

(Door: Marit Nubé)

GroenLinks-Kamerlid Tom van der Lee (foto) is vanwege een werkbezoek naar Tokio gereisd. Eerder protesteerde hij echter nog voor minder vliegen. Zijn bezoek kan daarom rekenen op verontwaardigde reacties op sociale media.

‘Hoe lang duurt dat nu? Zo’n boottocht?’ wil BVNL’er Hans van Tellingen weten. En Sander van Dam merkt op: ‘Da’s een flink stukkie zwemmen, Tom.’

Iemand schrijft: ‘Dat is weer een hele flinke CO2 voetprint voor iets wat makkelijk via Zoom had gekund. Het klimaat boeit u niet? En dan ook de vervoers- en verblijfskosten op rekening van de belastingbetaler. De belastingbetaler boeit u niet?’

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op GL-Kamerlid vliegt naar Tokio ondanks eigen pleidooi voor minder vliegen

  1. Henk der Niederländer zegt:

    Voor mij blijft alleen verbazing over.
    Jan lul van de schiettent laat zich nog steeds deze sprookjes vertellen over klimaat en milieu, terwijl bijna dagelijks zo niet wekelijks dit soort dingen naar buiten komen.
    Het meest idiote ervan is nog dat de gutmensch zich toch nog steeds geroepen voelt om de anderen te vertellen dat het zo verschrikkelijk is om het vliegtuig te nemen en daarmee de anderen de maat nemen, terwijl degenen die de aanjagers zijn van al deze kwats dagelijks laten zien dat ze de zaak besodemieteren.
    En de idioten willen het maar niet zien.

    Geliked door 1 persoon

  2. Henk der Niederländer zegt:

    En ondertussen is de derde sanctie bij ON binnen gekomen en zou ON 132.000 Euro op moeten hoesten.
    Niet dat die sancties iets van doen hebben met hetgeen waar ON van beschuldigd wordt maar eenvoudig omdat ON moet verdwijnen wegens het niet politiek correct willen zijn.
    Dus is Uslu alvast gevraagd om de machtiging voor de omroep maar in te trekken.
    https://www.telegraaf.nl/nieuws/265390854/npo-vraagt-staatssecretaris-uslu-voorlopige-erkenning-ongehoord-nederland-in-te-trekken
    En de Nederlander sliep verder en vond het eigenlijk allemaal wel best zo.

    Geliked door 2 people

  3. loekie zegt:

    lynchen al dat tuig; zit niets anders op

    Geliked door 2 people

  4. karton zegt:

    Voor een “werkbezoek” naar Tokio ???
    Loop een paar weken mee met een bakkenist van bijv. de vuilophaaldienst of met een stratenmaker of met iemand die de gehele dag a.d. lopende band werkt.
    Das pas een wérkbezoek, luie flikkers !
    Op ónze kosten de hele wereld rond vliegen, wát een onbeschaamdheid !

    Geliked door 1 persoon

  5. Yvonne zegt:

    Een omaatje die paar km per dag rijdt lekker pesten ,en opa trouwens ook benzine steeds verhogen en zelf er nodeloos op Los vliegen en anderen die werken naar hun werk moeten die trouwens werken om de asiel invasie te kunnen blijven bekostigen mee eters waar we niet op zitten te wachten Sorry althans ik niet ik vind dit een shit land worden ik denk dat Hongarije nog beetje leuk wonen is,zo lang dat daar nog duurt

    Geliked door 1 persoon

  6. Ravian zegt:

    Iets met varkens die gelijker zijn dan andere varkens.

    Oftewel; doe wat ik zeg, niet wat ik doe.

    Daar herken je de klootzakken aan…

    Geliked door 2 people

    • karton zegt:

      Die gasten met hun gelul over klimaat en natuur, je moet ze gvd ophangen, allemaal, het smerigste schorem dat er rondloopt.
      Hoor ik gisteren dat bijv. de steden groener moeten worden, dat zou, volgens een burgemeester op tv., betekenen dat er in een straat waar 4 bomen staan, één boom moet worden bij geplant. Ik viel van de stoel van verbazing.
      Dus zo hier en daar een boompje erbij en …… klaar is Keesje ! Maar……….. hoor ik ff later Reetkevertje Jetten oreren, dat plm. de gehele Noordzee wordt vol “geplant” met windmolens om o.a. NL, België en Engeland van stroom te kunnen voorzien; álle visserij verdwijnt en de scheepvaart gaat grote hinder ondervinden, “maar dat moet dan maar”, zei Reetkevertje dapper.
      Dus de Noordzee wordt totaal vernield maar zo hier en daar een boompje erbij en de wereld is gered.
      Het gigantische bedrog en de steeds groter wordende leugens worden steeds duidelijker.
      Ik vind het planten van extra-bomen een uitstekend idee als ze maar worden gebruikt om de leugenaars én bedriegers aan op te hangen.
      (Reetkevertje graag als eerste !)

      Geliked door 2 people

Plaats een reactie