CITAAT van Tucker Carlson

“Geen enkele groep in de Amerikaanse geschiedenis heeft slechter werk verricht voor dit land dan de neoliberalen die op dit moment aan de macht zijn. Ze zijn verraderlijk, ze zijn intolerant & ze zijn totaal corrupt. Maar bovenal zijn ze incompetent.”

(Tucker Carlson)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op CITAAT van Tucker Carlson

  1. Alphons Mantel zegt:

    perfecte beschrijving van de werkelijkheid

    Geliked door 2 people

  2. Julia zegt:

    Dit is precies onze huidige politiek. Corrupt tot op het bot, landverraders en intolerant. Geen enkel geweten, geen ziel en vooral geen hart voor eigen volk.Inderdaad geheel incompenent dat zien we al aan al die incompetente geesten die op de post van minister zitten. Vooral ook die Kaag, Ollengren, Jetten. Kaag die miljardenverspiller die destijds een houten koffertje moest hebben. Ja ja ja u kunt wel allemaal willen discussiëren over het roekeloze loslaten van de begrotingsdiscipline en het gevaar van nog verder oplopende inflatie, maar het belangrijkste nieuws van afgelopen Prinsjesdag is natuurlijk dat Sigrid Kaag EEN NIEUW KOFFERTJE WIL. Dat moet bovendien een erg bijzonder koffertje worden, want zie maar eens iets te vinden dat duurzamer is dan 58 jaar (en niet 75 jaar, trap er niet in mensen, pas op voor desinformatie) hetzelfde koffertje gebruiken. Maar goed, dan weet het gepeupel ook weer wat het betekent als de regentenklasse het woord ‘duurzaam’ in de mond neemt: helemaal niks, maar het kost wel meer belastinggeld. Weet u trouwens wat pas echt duurzaam zou zijn? Dit kabinet naar de vuilstort brengen omdat het kapot is.

    Geliked door 2 people

  3. saddy zegt:

    In engeland had je 1 conservatief parlementslid die gewoon de waarheid zei over de proefprikken. Stuitend is het filmpje dat iedereen tijdens een zitting weg liep toen hij een van zijn totaal objectieve verhalen deed.

    Dat ene lid is inmiddels ook weg.

    Geliked door 3 people

  4. bobzelf zegt:

    LEKKER HOOR
    VENT MET BALLEN
    VENT MET RUGGENGRAAT

    SCHIJT AAN DE WERELD….

    HIER HEEFT U DE WAARHEID …

    EN NIETS ANDERS ..

    TREK HEM OP HET SCHILD … WAT EEN KANJER

    OOM VLADYBOB

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie