FOTO

Op Koningsdag zie je echt hoe begaan jongeren met het milieu zijn…

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op FOTO

  1. Julia zegt:

    Gelukkig hebben ze in Rotterdam de vuilnisheld Michel waarover nu een slap SBS6 realityshow wordt uitgezonden. https://www.rijnmond.nl/nieuws/1635807/vuilnisheld-mitchel-heeft-zn-eigen-serie-op-tv-als-ik-drie-kwartier-naar-jou-moet-gaan-kijken-ben-ik-uitgeteld. Tjonge, tjonge het topput van goede televisie.

    Like

  2. J.v.d.Heijden zegt:

    Waar dat gedrocht gepland is, is niet duidelijk…
    https://www.vrijspreker.nl/wp/2023/04/belasting-gebouw/
    Overigens, belasting = DIEFSTAL.
    Uitzending van BNR…
    https://tinyurl.com/2846rtj

    Geliked door 1 persoon

  3. J.v.d.Heijden zegt:

    Papieren zakken op straat zijn niet te vergelijken met
    wat dit uitschot doet!
    https://www.pi-news.net/2023/04/achtung-reichelt-politische-gewalt-im-namen-des-klimas/

    Like

    • Henk der Niederländer zegt:

      Vastgelijmd of niet. Net zo lang in hun smerige smoelen trappen totdat ze half of heel dood op de vluchtstrook liggen.
      Maar die watjes van wouten moeten eerst met hun baasje overleggen of ze wel in mogen grijpen.
      Pleur toch op met dat half zacht gedoe en zorg dat dit afgelopen is, want zolang ze met zijden handschoentjes aangepakt blijven worden zal er geen ene flikker veranderen.
      In stilte hoop Ik dan maar dat die ziekenwagen onderweg was naar een familielid van deze wouten.

      Geliked door 2 people

      • karton zegt:

        @ Henk der N. op28-4-2023 om 21.32 u.
        U heeft helemaal gelijk.
        Het “instituut” politie is één grote vergader-club geworden; want wat klinkt er nou beter dan : “Nee, Eugène, ik heb ff geen tijd heur, ik moet naar een belangrijke vergadering !”
        De “chefjes” van de straatwouten maken zichzelf héél belangrijk door véél én lang te vergaderen over……. nou ja…….over eigenlijk niks.
        Zij hopen daarmede op een naast-hogere rang.
        Als een agent z’n gummilat of vuurwapen tevoorschijn haalt, maar er (nog) niks mee doet, moet hij/zij reeds een rapportje opmaken om zich te verantwoorden, verder zijn er nog 10-tallen regeltjes waaraan zij hebben te voldoen vóórdat ze überhaupt IETS mogen doen, dus de meesten denken : “Zoek ’t maar lekker uit met je pleurisbende !” Het gevolg hier van is een reactie zoals de uwe, en helemaal terecht.
        Veel huidige politieagenten zijn ooit begonnen als BOA, bij “goed gedrag” (dus …..zoals een “chef” het wil !) kan er een enkele doorstromen naar agent.
        ’t Is één grote bende, Henk !

        Geliked door 1 persoon

  4. Rensk. zegt:

    En dan lees je dat Kaag nog meer geld nodig heeft voor haar waanidee. (of gaan er delen van dat geld per ongeluk de verkeerde kant op?)Intussen verrijzen er airco stations in Arabsiche landen en gaat de zoveelste kolencentrale geopend worden in China. Het wordt ook zielig voor de autobezitters, want die gaan het haasje worden door benzine die al in juli en 2024 de lucht in gaat schieten plus dat een nieuwe auto straks nog maar moeilijk te betalen en zelfs moeilijk verkrijgbaar zal worden. Erg jammer allemaal. Box 3 wordt ook nog volgeladen met snoepjes voor de Overheid om hun waanideeen te kunnen bekostigen.

    Geliked door 4 people

  5. bobzelf zegt:

    het wachten is

    OP EEN LINTJE VOOR DEZE KANJER ….

    https://www.facebook.com/photo/?fbid=220687943933258&set=a.109384745063579

    OOM DE RANITZ

    Geliked door 2 people

  6. karton zegt:

    Op álle plaatsen waar “jeugd” bij elkaar komt laten zij één grote bende achter ! Maar uhh…… wat mij écht aan m’n hart ging zag ik óók op tv : een oudere mevrouw die tussen die bende op zoek was naar lege flesjes en blikjes om het statiegeld te kunnen “vangen”. Wat een ongelooflijk gaaf en rijk landje zijn wij toch, of niet dan Rutte, Willempie & Maxima ?? Je zou je als “regeerder of staatshoofd” toch kapot schamen !

    Geliked door 3 people

  7. Henk der Niederländer zegt:

    Jongeren en milieu.
    Ik heb het idee dat de overgrote meerderheid van de jeugd eenvoudig het val dood hebben aan milieu en klimaat en het ze allemaal wel aan hun reet zal roesten.
    Een kleine betaalde minderheid die op regelmatige tijd heerie schopt en door de media als meerderheid verkocht wordt zou de jeugd vertegenwoordigen.
    Het zal best kunnen zijn dat jeugdigen soms een geluid laten horen dat ze meegaan in de klimaat en milieunonsens, maar telkens laten ze zien dat zoals bijvoorbeeld tijdens het nieuwjaarsvuurwerk het milieu niet op de eerste plaats staat.
    Deze hele opgeklopte lkeugens die ons door de media door de strot dienen te worden geduwd is alleen maar mogelijk doordat een aantal miljardairs de media opgekocht hebben om de juiste leugen in de hersenen van de mensen te planten.
    Een groot manipulatie circus en de gemanipuleerden willen maar niet inzien dat ze bespeelt worden.

    Geliked door 2 people

  8. Ravian zegt:

    Het is altijd “spijbelen voor het milieu” en nooit “de vrije zaterdag opofferen voor het milieu.”
    De “demonstratiedagen” van jongeren zijn altijd doordeweekse dagen, omdat dan een demonstratiedag een dag geen school betekend.
    En aan de hoeveelheid rotzooi die ze op zo’n dag produceren, en geeneens opruimen, kun je vervolgens goed afmeten hoe ze werkelijk over het milieu denken.

    Geliked door 1 persoon

  9. BigLJohn zegt:

    Jongeren, jongelui, zijnde jong en lui. Lopen met rare ideeen rond, gebruiken hun verstand niet en zijn bruikbare idioten voor de 2030 tirannie. Wie de jeugd heeft bezit de toekomst. Welke toekomst ? De toekomst van wereldwijde tirannie !

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie