Geen samenzwering meer: Ze geven toe dat de invoering van digitaal geld voorwaarde voor de doelen van de “Great Reset” is

(Vertaling: E.J. Bron)

We moeten de SDG´s (het doel van de “Great Reset”) binnen 10 jaar bereiken. Dat zei Ruth Goodwin-Groen, directrice van de “Better Than Cash Alliance” op de Financial Inclusion Summit 2019. We hebben dus nog zes jaar de tijd.

De “Better Than Cash Alliance” wordt door de Verenigde Naties ondersteund en tot haar deelnemers behoren regeringen, ondernemingen en internationale organisaties. Alle deelnemers zouden contant geld moeten afschaffen en over moeten stappen naar een digitaal initiatief, zei Goodwin-Groen. “We moeten dit probleem oplossen”, zei ze.

Het is geen samenzwering meer. “Het verbannen van cash en de invoering van digitaal geld is een voorwaarde voor de Sustainable Development Goals.”

Zo wordt u dus gedwongen mee te doen. In het woordenboek kunt u dat nog eens nalezen onder ´slavernij´. (Twitter-filmpje)

“Wist u dat elke regering in de wereld zich verplicht heeft tot de SDG´s? Elke regering heeft ermee ingestemd. De regering van Noorwegen, de regering van Australië. De regering van Ethiopië, de regering van Rwanda”, benadrukte ze.

Het gaat niet meer om een samenzwering. De afschaffing van contant geld en de invoering van het digitale geld zijn dus een voorwaarde voor de SDG´s.

Deze week deelde de Europese Centrale Bank mee dat ze zich in de eindfase van haar onderzoek naar de invoering van de digitale euro bevindt. “We treden nu de eindfase van de onderzoeksfase van het project in”, zei bestuurslid Fabio Panetta.

Hij voegde er aan toe dat “in een moderne economie de mogelijkheid om digitaal te betalen een fundamentele behoefte is”. Critici waarschuwen dat een digitale euro ervoor gebruikt zou kunnen worden om de activiteiten van de mensen te bespioneren.

Bron:
uncutnews.ch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Geen samenzwering meer: Ze geven toe dat de invoering van digitaal geld voorwaarde voor de doelen van de “Great Reset” is

  1. Alfred Mol zegt:

    Excuse me… Maxima doet erg haar best om digitaal “geld” door te drukken. Geen gelegenheid laat ze ongemoeid om digitaal geld aan de man te brengen.
    Gewoon aandoenlijk zoals dat ze zich niets aantrekt van het commentaar.
    Waarom, waarom neemt ze de moeite ?

    Like

  2. BosscheBol zegt:

    De overheden krijgen steeds meer macht. Ze zijn al bijna almachtig.
    De onderdanen krijgen steeds minder te vertellen. We zijn al haast slaven.
    Dit is niet meer met een ‘goed gesprek’ te stoppen.

    Like

  3. Cathja zegt:

    Een zwart scenario! Nog even en dan heeft sparen geen enkele zin meer, want ik heb begrepen dat het geld wat jij op je rekening hebt staan, als het ware een vervaldatum heeft.
    Ik gruw van deze ontwikkeling, en ik denk velen met mij. We worden in een nieuwe wereld gesleurd, zonder dat iemand ons gevraagd heeft wat wij er van vinden als alles van ons wat privé is open gelegd wordt.
    Ik weet niet of iedereen dit gevoel heeft, maar alles lijkt zich ook nog eens sneller te voltrekken dan ik dacht. Gisteren las ik dat Klaus Schwab redenen ziet op het hele proces ‘te versnellen’ omdat ze met tegenslagen te kampen hebben.
    Wat mij betreft mag de hele boel klappen. Geef mij Nederland maar in de tijd dat we een E.E.G.-land waren met de gulden als munt. Dat ging toch prima?
    We hebben geen ‘nieuwe wereld orde’ nodig!

    Geliked door 1 persoon

  4. mooinique zegt:

    Oké dus bij ons gaat zoals vaak weer een wet in de prullenbak. Wel zo makkeluck als je je doel wilt bereiken. De wet waarin staat dat contant geld altijd gebruikt mag worden.

    Like

  5. Julia zegt:

    Het schijnt dat de onderdanige Nederlandse schaapjes dit prima vinden. Gisteren stroomde ze nog massaal uit voor de liefelijke ontvangst van onze WEF koningin die mede de digitale euro door onze strot duwt. De koningin beet op haar lip om de tranen tegen te houden toen Willem-Alexander het woord nam. ,,Dat ik vandaag – samen met mijn familie – mijn verjaardag en tien jaar koningschap met u samen in deze bijzondere stad mocht vieren, dat heeft mij heel veel gedaan’’, sprak hij, terwijl zijn vrouw een traan wegpinkte. De vrouw met de valse lach en de valse traan waarvoor de Nederlandse identiteit niet bestaat dat is overigens gisteren weer duidelijk zichtbaar geweest de gekleurde mensen hadden de meeste aandacht en de blanke betaalslaven klapte en juichte mee. Ondertussen worden ze kaal geplukt en komen geheel onder controle van de zogenoemde corrupte Staat van voorheen Nederland.

    Geliked door 1 persoon

  6. Ravian zegt:

    ““We moeten dit probleem oplossen”, zei ze.”

    Yeah, er is geen probleem met cash geld, net zoals er geen probleem is met “het klimaat”, er geen probleem is met “vluchtelingen, er geen probleem is met “covid”, etc., enz.

    Het zijn allemaal “problemen” die door linkse mensen gecreëerd zijn om de linkse ideologische agenda te pushen.

    Het enige werkelijke probleem zijn die linkse mensen zelf.
    Laten we dat probleem eens uit de weg ruimen…

    Geliked door 1 persoon

  7. LUCIA zegt:

    Straks gaan ze je een geldsoort geven waar je nooit om gevraagd hebt
    daarna ga je horen waar je wel en waar je niet je geld aan mag
    besteden, om zaken te betalen, die voor jou niet van belang zijn
    totdat je te horen krijgt dat je CO2 budget op is
    en je nu onderdeel mag worden
    van de groene oplossing Soylent Green
    U gebracht door Gates en beyond burger
    You are being served

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie