Vreemd Duitsland: Al 24 miljoen inwoners met een migratieachtergrond

(Vertaling: E.J. Bron)

Bijna 29% van de mensen, die in het jaar 2022 in Duitsland leefden, heeft een migratieachtergrond. In absolute cijfers komt dat overeen met meer dan 24 miljoen personen in de Bondsrepubliek Duitsland. Deze choquerende data zijn afkomstig uit een actuele mededeling van het Duitse Bureau voor de Statistiek.

Volgens actuele cijfers van het Duitse Bureau voor de Statistiek heeft 24,3% van de mensen, die in het jaar 2022 in Duitsland leefden, een zogenaamde “migratiegeschiedenis”. Dat betreft mensen, die zelf geïmmigreerd zijn of wier ouders beide geïmmigreerd waren. In absolute cijfers maakt deze groep al 20,2 miljoen inwoners uit. Nog een 3,9 miljoen inwoners van de BRD hadden maar één ouderdeel dat geïmmigreerd was. Deze personen hebben per definitie geen “migratiegeschiedenis” en verdwijnen uit de statistiek. Als je die zou toevoegen, dan levert dat in totaal 24 miljoen mensen met een migratieachtergrond op – wat overeenkomt met een percentage van 28,9%.

Hoogste ooit gemeten aantal

Volgens de peilingen waren er in de Bondsrepubliek Duitsland nog nooit zoveel personen met een migratiegeschiedenis als in het jaar 2022. Hun aantal is in vergelijking met 2021 – ook in dat jaar werd er al een record bereikt – nog eens met 6,5% gestegen. In totaal leefden er zodoende in het jaar 2022 nog eens 1,3 miljoen migranten meer in Duitsland – een trend, die zich ook in het jaar 2023 zal voortzetten, want dit jaar houdt men rekening met tot 800.000 asielaanvragen.

Migratieachtergrond verdwijnt

Terloops wordt door de statistiek ook nog de bevolking met “migratieachtergrond” geregistreerd – maar deze peilingen zullen in het vervolg niet meer worden gedaan. In het jaar 2022 had derhalve 28,7% van de hele bevolking een migratieachtergrond – een percentage, dat wezenlijk dichter bij de hierboven geschetste realiteit komt. Meer dan de helft daarvan – in totaal 54% – bezit al sinds de geboorte de Duitse nationaliteit. Nog eens 23% is zelf als migrant naar Duitsland gekomen, 22% is ingeburgerd en ongeveer 1% bezit de Duitse nationaliteit door adoptie.

14% zijn buitenlanders

Het aantal is bijzonder sterk gestegen op grond van de mensen met een buitenlandse nationaliteit. Van 10,6 miljoen in het jaar 2021 naar 11,6 miljoen in het jaar 2022. Dat was een stijging met 9,7%. Buitenlanders maken daarmee 48,8% van alle personen met een migratieachtergrond uit. Een ontwikkeling, die is terug te voeren op de explosie van de asielcijfers vorig jaar. In de Bondsrepubliek is het aantal asielaanvragen bijvoorbeeld met een derde deel naar 226.467 gestegen, bovendien gaat men uit van meer dan 1 miljoen Oekraïners, die op dit moment in Duitsland leven.

Wat moet er dus gebeuren? De bevolkingsvervanging kan alleen maar afgeremd, gestopt en uiteindelijk omgedraaid worden met een radicale ommekeer in de bevolkings- en identiteitspolitiek – nog is het niet te laat.

Bron:
heimat-kurier.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Vreemd Duitsland: Al 24 miljoen inwoners met een migratieachtergrond

  1. Triumph1971 zegt:

    Schade alles alles ist vorbei en Nl komt er spoedig acheraan.

    Geliked door 1 persoon

  2. Joost Visser zegt:

    En dan mag je niet over ´omvolking´ praten?

    Like

  3. saddy zegt:

    “”Dat betreft mensen, die zelf geïmmigreerd zijn of wier ouders beide geïmmigreerd waren””

    Ze kijken naar immigratie vanaf 1970 dacht ik. Daar komen dus nog 1 – 2 generaties kinderen en evt klein-kinderen bij die niet meetellen in de statistieken?

    En de kinderen van gemengd bloed tellen ook niet mee?

    Like

  4. LUCIA zegt:

    Ja, ik ben behoorlijk tolerant maar de harde waarheid is dat geen enkele cultuur, verzopen/overgenomen wenst te worden door een andere cultuur…. zeker als die 2 culturen erg ver uit mekaar liggen, qua zaken als humor, algemene ontwikkeling, hobbies/interesse sferen, godsdienst en mentaliteit, dat kan tot erg vervelende situaties leiden.

    Het vervelende gegeven is, dat horden mensen hier naar toe komen, vaak voor economische redenen… maar alhier wil men de oude thuiscultuur behouden en zelfs de boventoon laten voeren en het de autochtone bevolking opdringen…dat kan natuurlijk niet.

    Je kunt niet andermans party crashen en eisen dat ze alleen maar op jouw muziek moeten dansen

    Like

  5. ronjaspers zegt:

    Het coudenhoven/kalergiplan,weg met de oorspronkelijke blanke europeanen.

    Like

Plaats een reactie